יהיה מגניב אם כשאתה עולה לרמת התפתחות אז הפוקימון מתפתח באמצע הקרב , חבל שאין את זה =]
Printable View
יהיה מגניב אם כשאתה עולה לרמת התפתחות אז הפוקימון מתפתח באמצע הקרב , חבל שאין את זה =]
אני הייתי רוצה שכאשר עפים, אז יש איזור אווירי שאפשר לתפוס בו פוקימונים.
זה יהיה מגניב. במקום לתפוס אותם בדשא או במים, שיהיה להם שטח משלהם.
ליר רעיון אדיר תכלס כמו בפוקימון ריינג'ר
אם כבר גם מתחת למים כמו בrse
יש לי גם מלא רעיונות:
הייתי רוצה שיהיו יותר חפצי מפתח בbw היו ממש קצת חפצים וזה לא הרגיש כזה Rpg עם החפצים
הייתי רוצה גם יכולת של פוקימון להחזיק 2 חפצים
הייתי רוצה אבן שמפתחת מהחלפה (החלפה זה מעצבן!)
הייתי רוצה משחק שמשלב את כל המאפיינים המגניבים של כל המשחקים (צלילה (rse),פוקימון שהולך אחריך (hgss), פוקטאצ' (dppt) נקודות בדשא (bw))
הייתי גם רוצה שיעיפו את כל הקונספט של תחרויות או משהו דומה מהמותג זה כזה מעצבן
שותף למסע! כאילו דמות שתלך אחריך לכל מקום ושיהיה מקום ל12 פוקימונים דמות משנית כזאת
היה מגניב אם אשכרע היינו יכולים ללמד פוקימון מתקפות.. ולא ברמה מסויימת פשוט ללחוץ Yes ולהחליף במתקפה אחרת..
אזור תעופה כמו שאמר ליר יהיה מדהים (:
טיול בין מחוזות ולא רק במשחקים של ג'וטו, אלא משחק שמכסה את כל המחוזות...
אפשרות לעצב את השחקן שלכם לפי איך שאתם נראים במציאות כמו בווי ספורטס ^_^
יותר משימות... ><
שייראו מה השחקן עצמו (אתם) אומר ולא כמה נקודות אחרי ששואלים אותו שאלה
אכילה, שינה, שירותים, מקלחת(!!!!!!!!!), החלפת בגדים.
שהפוקימון ילך אחריך כמו בהארטגולד וסולסילבר..
יותר דמויות אויבות ולא רק צוות עוין ויריב.
ובטח עוד מלא ואני פשוט לא זוכר ><
אם כבר דיברנו על זה, אז:
גם למשל שאתה עף, צולל או שוחה, שהפוקימון שבחרת יופיע ולא איזה ווילבאר או לאפרס.
שיראו את הפוקימון משתמש במתקפה ולא רק את המתקפה עצמה זזה. גם פגיע.
משימות יותר מאתגרות, כמו שאמרתם.
פוקימונים שיכולים ללמוד לדבר בשפה אנושית ולהראות לנו איך הפוקימון מרגיש באמצע הקרב או אפילו בדרך כלל.
זה כולל גם שלא לכל הפוקימון יהיה את אותו אופי ואני מדבר על אופי אמיתי. לדוגמא, טריקו דיכאוני וטריקו עצבני.
שבהתחלת המשחק אתה בוחר אם להיות מתאם, מאמן או כל דבר אחר.
שיאפשרו לך להיות בצוות רשע.
משחק שמתחילים במחוז קנטו עד ליגת אונובה
שימציאו משחק עם כל המחוזות ועם טיסה אפילו ושאפשר לכוון לאן עפים ושיהיה באמת תלת מימדי ויותר מגניב, עם יותר אפשרויות, ושלא יהיה אי אפשר לעבור מעל גדר כזאת נמוכה בגודל פיצי כזה, שיהיה אפשר לקפוץ כשרוצים ושיהיו יותר אפקטים. צריך לעשות שהפוקימון עומד במקום ותוקף ואפשר ללכת אליו ולהלחם מולו. זה יהיה מגניב.
יש לי רעיון מדהים: משחק פוקימון במציאות מדומה!
אתה יכול לדבר עם פוקימונים,יש להם אופי,אתה יכול לעבור בכל המחוזות,אתה יכול לבחור איזה התחלתי שבא לך (למשל אתה יכול להתחיל עם לארביטאר או גיבל),אתה יכול באמת לאתגר אנשים,להפסיק עם ההחלפות (זה מעצבן!),וגם אתה יכול לעשות כמה שותפים למסע!זה יהיה מגניב לאללה! .והכי חשוב,אתה יכול להחזיק אצלך גם 1000 פוקימונים,ולעשות קרבות פוקרינגר,קרבות תחרות,ואולימפיאדת פוקימונים!