-
שישיית wifi
שלום אני הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות שישייה ואני מבקש שלא תיתנו סטים מסרבי כי זה לwifi
הנה מה שחשבתי:
Metagross
Meteor Mash
Agility
Earthquake
Zen Headbutt
חפץ odd incense
Dragonite:
Outrage (סטאב) (נגד חולשה לדרקון)
Earthquake (נגד חולשה לאבן)
Superpower
Thunderpunch
חפץ קסקס דרקון
Infernape
Thunderpunch (נגד חולשה למים ומעופף)
Flare Blitz (סטאב)
Close Combat (סטאב)
ריקוד חרבות
חפץ flame plate
Swampert
Waterfall (סטאב)
Earthquake (סטאב)
Ice Punch (נגד צמח)
Hammer Arm
חפץ מים מיסטיים
Tyranitar (אני יוציא אותו אחרון בגלל היכולת שלוI)
Rock Slide
Earthquake
Ice Punch
Thunderpunch
Rotom
Discharge
Signal Beam
Shadow Ball
Leaf Storm
-
אצל דרגונייט חבל לשים heat wave כי זו מתקפה מיוחדת, לפי דעתי כדאי לך להחליף אותה ב superpowerאו ב brick break ולהחליף את אגרוף חשמל ב dragon dance שמחזק לו את המהירות וההתקפה.
בקשר לאנפרנייפ, אם כבר לקחת שתי מתקפות פיזיות ומתקפה שמחזקת כוח פיזי, תחליף את heat wav במתקפה פיזית.
-
-
אצל Tyranitar במקום Thunderpunch תשים Payback בגלל שהוא מאוד איתי זה יעשה רוב הזמן הרבה מאוד נזק בסך הכול שישיה מאוד מאוד חזקה אבל יש לך הרבה פעמים Earthquake תבדוק אם אתה יכול לשנות את זה Earthquake היא מתקפה מאוד חזקה אבל זה לא אומר שצריך לשים אותה אל כול פוקמון שני תנסה לגבן קצת
-
[quote=laprscharizard;1091113]אצל Tyranitar במקום Thunderpunch תשים Payback בגלל שהוא מאוד איתי זה יעשה רוב הזמן הרבה מאוד נזק בסך הכול שישיה מאוד מאוד חזקה אבל יש לך הרבה פעמים Earthquake תבדוק אם אתה יכול לשנות את זה Earthquake היא מתקפה מאוד חזקה אבל זה לא אומר שצריך לשים אותה אל כול פוקמון שני תנסה לגבן קצת[/quote]
מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4380"]חוקי פורום פנינה ויהלום:[/URL]
[QUOTE]
14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מכרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא [URL="http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4740"][COLOR=#3d88b1]אשכול עזרים & מדריכים[/COLOR][/URL].
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
[/QUOTE]
לפני שאתה מגיב שים לב לתאריך התגובה האחרונה.
וקרא חוקים!
הנושא ננעל.