-
כנס פוקימון 2011
[SIZE="1"]בס"ד
[/SIZE]
[CENTER][IMG]http://i698.photobucket.com/albums/vv343/idos055/12345.jpg[/IMG][/CENTER]
גולשים יקרים,
חג פסח כבר ממש בפתח ואפילו אתם יכולים להרגיש את החגיגיות באויר.
בעקבות הצעתו של Imagine באחד הטופיקים עלתה האפשרות להקים כנס אנימה בחופשת הפסח.
הכנס יהיה ראשון מסוגו ויתקיים השנה - בעזרת השם - בסימן פוקימון.
כנס אנימה 2011 מרכז בתוכו אין ספור פעילויות:
הרצאות לחובבי האנימה, תחרויות ופרסים, הקרנת סרט, מפגש מעריצים, הפתעות וסעודת בר-בי-קיו.
היוזמה תהיה כלל ארצית ככה שתוכלו בין היתר לפגוש חברים מהפורום הזה וגם מפורומים מתחרים.
השאלה הגדולה היא - וכאן אתם נכנסים לתמונה - במידה וזה יתקיים, האם הייתם לוקחים בו חלק פעיל?
אני והיטמן נהיה שם. ואתם?
-
אני אופטימי, אבל בקשר לזה, לא ממש.
אתה מארגן כנס ענקי ומרשים, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהכל יכול ללכת לשווא.
גם אני יכול לכתוב שאני מגיע וזה סתם, אני לא יגיע לשם. אני הייתי מציע לך להתחיל מקטן, שבמקרה הזה, כלום.
רק לארגן מפגש בקניון או מקום פתוח ואז תוכל לדעת אם באמת כדי לעשות מפגש באמת מושקע פעם הבאה.
-
אני דווקא מסכים עם עידו.
צריך לנענע חזק כבר כדי שכולם יתעוררו כדי להגיע לכנס.
אך לצערי אני לא מאמין שיבואו.
-
הכול טוב ויפה רק בעיה אחת,שעה,תאריך מיקום לא ציינת
-
[QUOTE=JuJenngo;1055920]אני אופטימי, אבל בקשר לזה, לא ממש.
גם אני יכול לכתוב שאני מגיע וזה סתם, אני לא יגיע לשם. אני הייתי מציע לך להתחיל מקטן, שבמקרה הזה, כלום.
רק לארגן מפגש בקניון או מקום פתוח ואז תוכל לדעת אם באמת כדי לעשות מפגש באמת מושקע פעם הבאה.[/QUOTE]
כמו שציינתי, היוזמה תהיה כלל ארצית, לאו דווקא מפורום פוקימונס.
[QUOTE=~Ne-Yo~;1055925]אני דווקא מסכים עם עידו.
צריך לנענע חזק כבר כדי שכולם יתעוררו כדי להגיע לכנס.
אך לצערי אני לא מאמין שיבואו.[/QUOTE]
היוזמה היא כלל ארצית, אשמח לראות אותך בכנס
[QUOTE=טום רידל;1055927]הכול טוב ויפה רק בעיה אחת,שעה,תאריך מיקום לא ציינת[/QUOTE]
המיקום כנראה יהיה במרכז, היות ואנו שואפים שקהל היעד יהיה מבוגר (14+) כך ימנעו התירוצים כמו "אין איך להגיע", רכבת\אוטבוס\מונית ואתה מסודר.
השעה תקבע במועד מאוחר יותר, כרגע השאלה המרכזית היא... [B][U]האם יש מישהו שמאשר הגעה ורוצה להרצות על נושא מסויים (תת נושא לפוקימון כמובן)? ההרצאה שלו יכולה לכלול קטעי קול, מצגות ואף סרטונים.[/U][/B]
בקשר למצלמה, השאיפה שתהיה כזו בכנס.
מובן שלא כל אחד יהיה חייב להצטלם :)
-
אם יהיו הרבה אנשים שיבואו ויסכימו להשתתף, אני אקפוץ.
-
הכול נחמד ויפה אבל יש כמה בעיותלא כולם ינסעו שלוש שעות כדאי להגיע אליך
יש כמה אנשים יותר קטנים מ14 אתה לא חושב שזה יכול אולי להביך אותם?
-
יופי יהיה כנס ולא אוכל לבוא,אצלי כמעט כל שנה פסח זה בחו''ל ככה שחבל כי נראה לי שהיתי בא ,כמבן לא מצטלם,אבל היה נחמד לפגוש קצת פנים מאחורי השמות והכינויים בפורום וגם לא מעריצי פוקימון שהם בפורום,
ומה זה כאילו גם עם קרבות בדיאס נניח וכל מיני כאלה?
-
אין ממש מצב שזה יצא לאור. וזה כנס חובבי פוקימון? לאיזה טווח גילאים אתה מכוון את זה, 8?
-
[quote=JuJenngo;1055920]אני אופטימי, אבל בקשר לזה, לא ממש.
רק לארגן מפגש בקניון או מקום פתוח ואז תוכל לדעת אם באמת כדי לעשות מפגש באמת מושקע פעם הבאה.[/quote]
+1
[quote=sigal123;1055983]הכול נחמד ויפה אבל יש כמה בעיותלא כולם ינסעו שלוש שעות כדאי להגיע אליך
יש כמה אנשים יותר קטנים מ14 אתה לא חושב שזה יכול אולי להביך אותם?[/quote]
למה שזה יביך אותם? מה יגידו אלה שמעל גיל 14?
למה שלא נתחיל בקטן באמת ונעשה קודם מפגש רק של הפורום [למרות שהבנתי שכבר היה כזה בעבר]. אני אישית לא יודע אם הייתי בא לכנס של ממש, כי אני בעיקר בעניינים של המשחקים וכאלה, ואת הסרטים אשלים לפי התכנון רק בחופש הגדול, ככה שהשאר פחות מעניין אותי לפי רושם ראשוני.
-
אתה שומע את עצמך?
אתה רוצה שנלך ונעשה ברביקיו עם ילדים מפורומים מתחרים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
קודם שרותם יאשר דבר כזה.. אני בספק P:
בטח נתחיל לריב שמה איזה פורום יותר טוב.
-
בפסח אני דיי עסוק, ההגעה שלי תלויה בתאריך....
-
אני יאמר לך מה יביך אותם
להיות איזה חמישה ילדים בני 11 12 שרק בחטיבה מול ילדים שכבר מבחני בגרות עושים זה קצת מביך ומלחיץ מאוד
ונראה לי שיש פה כמה ילדים שלא עברו 14 והם גם רוצים להיות בזה.. חוץ מזה שהרבה מאוד לא גרים במרכז
-
רגע רגע רגע,יש לך מושג מה זה אומר להקים כנס?
-
כשאני דווקא הצעתי את זה, כולם סירבו. בכל מקרה, דיברתי עם רותם, המנהל, והוא לא הסכים לקחת חלק. שלחתי אימייל גם לאמא"י, האם נוכל לקחת חלק בכנס שלהם, ואני ממתין לתשובה מהם.