במה ה'שארד' (אוצר) האלה עוזרים ?
יש לי בכל הצבעים הקיימים (אדום,ירוק,כחול,צהוב)
במשחקיי Rse היו מחליפים אותם תמורת אבני התפתחות (אש,עשב,מים,חשמל)
מה אני עושה איתם במשחק הזה ? מכירה ?
תודה לעוזרים :)
Printable View
במה ה'שארד' (אוצר) האלה עוזרים ?
יש לי בכל הצבעים הקיימים (אדום,ירוק,כחול,צהוב)
במשחקיי Rse היו מחליפים אותם תמורת אבני התפתחות (אש,עשב,מים,חשמל)
מה אני עושה איתם במשחק הזה ? מכירה ?
תודה לעוזרים :)
בערים מסויימות תוכל להמיר אותם בברים כלשהם.
כאן תוכל לבדוק איפה ממירים כל אחד:
[URL]http://serebii.net/itemdex/redshard.shtml[/URL] (השאלה היא איפה ממירים אותם בכל עיר :O )
במשחקי הדור הרביעי תוכל להשתמש בהם כדי ללמד את הפוקימונים שלך התקפות מיוחדות. (בטח משהו דומה למלמדי המתקפות רק שיהיה נגיש גם למשחקים שהם לא פלטינה...)
מה זאת אומרת, אני אלך עכשיו לעיר ויולט ואני אקבל ברים כתמורה ?, אם כן אז אתה יודע איזה?, ברים אלו שווים ?, ותודה מראש..
לפי מה שכתוב בסרבי כן. אני אישית לא ידעתי את זה. אבל אמרתי שאחפש בשבילך תשובה אז הלכתי לסרבי לראות באמת מה הם עושים. תחפש בכל הבתים בעיר וככה תראה עם מי תבצע את ההמרה ומה תקבל עבורה [מקסימום תעשה שמירה לפני ההחלפה].
כדי לבדוק איפה מחליפים את שאר השארד'ס תחפש בitemdex של סרבי בקטגוריה Fossils ועוד משהו ופשוט תקליד לפי הצבע של השארד.
אוקיי..עזרת לי מאוד..עכשיו אני רוצה לשמוע את דעתך על השישיה הזאת :
[U][COLOR=red]האונ[/COLOR][COLOR=black]דום[/COLOR][/U]
[U][COLOR=dimgray]אמפו[/COLOR][COLOR=blue]ליאון[/COLOR][/U]
[U][COLOR=sienna]רייפי[/COLOR][COLOR=sandybrown]ריור[/COLOR][/U]
[U][COLOR=magenta]גלי[/COLOR][COLOR=darkred]יד[/COLOR][/U]
[U][COLOR=darkslategray]פרוס[/COLOR][COLOR=lightblue]לאס[/COLOR][/U]
[U][COLOR=green]וינא[/COLOR][COLOR=purple]זור[/COLOR][/U]
כולם בעלי שני סוגים ואין כפל סוגים..
מה אתה אומר ?
תראה, אני אישית בונה שישיות לפי פוקימונים שאני אוהב [כמובן אני משתדל שהם לא יהיו חלשים ויצרו לי כפל סוגים], ולכן אייעץ לך לבנות שישייה כראות עינייך. אני אוהב להמנע מהפוקימונים המשוחקים וללכת יותר על הUU [underused], גם בגלל שאותם פחות ניסיתי וגם כי אני סקרן לנסות פוקימונים חדשים.
בכל אופן, אם אתה בכל זאת מעדיף ללכת לפי רמת הטובות, אז לפי רפרוף ראשוני בסטטים שלהם בלבד, אף אחד מהם לא רע. אבל זה רק ממבט אחד מהיר. כמובן שמשנה גם הטבע שתעניק לכל אחד והסט. כיוון שאני במנוסה, אז לא הסתכלתי לעומק לגבי מה כל אחד יכול ללמוד כדי להרכיב להם סט אולטימטיבי, אז אם תרצה נחשוב ביחד.
פרוסלאס והאנדום - סוג אחד שלהם הוא חולשה לאותם סוגים. מצד אחד, סוג הרוח של פרוסלאס מאפס את החולשה שלו לסוג לחימה, אבל מצד שני נותן לו שתי חולשות נוספות. לשיקולך... [מצד שני, עדיין לא חשבתי על תחליפים. השאלה היא כמובן אם זה משנה לך]
לא מש..אז לדעתך זה טוב ?
ואפשר סט לטיירניטר ?
ואיך אני משיג מאובנים ?
בלב זהב ונשמת כסף אתה משיג מאובנים כך: משתמש בריסוק סלעים על סלעים שאפשר לרסר אותם ואולי תמצא מאובן
רק כך ?
כן רק כך ובשני אזורים דרך 47 ורויס אוף אלף (איפה שהאנונים) צריך לנפץ הרבה סלעים ואז מחיים אותם בפיור
לגבי פוריגון קשה לבדוק בסרביי?
סט לטינטייר? טינטייר לא מתאים לשישייה שלך אם היא לא מורכבת רק מפוקימוני אבן,אדמה ופלדה
לא אהבתי את השישייה היא לא טובה אין בה חשיבה אסטרטגית
*טיירניטר הוא לשישיה אחרת, והיא לא מורכבת מסוג פלדה,אדמה,אבן ...אפשר סט ?
*מה אתה ממליץ לי לשנות בשישיה ?