-
הצעה לפורום:pk indigo
שם פורום מוצע:פורום pk indigo
הסבר : pk indigo זה משחק דפדפן בינלאומי, שמשמש יותר מחצי מיליון משתמשים ברחבי העולם. במשחק את היכול לתפוס פוקימונים מכל הדורות (דור חמישי מתעדכן, עד סוף שנה יהיה את כולם,)(כולל אגדיים,). במשחק אתה יכול להתחיל עם כל ההתחלתיים + פיקאצ'ו. אתה יכול במשחק להלחם במכוני: הואן, קנטו וג'וטו (מתעדכן מכוני סינו ואונובה), וגם באלית פורים של הואן כולל האלוף. אתה יכול לתפוס פוקימונים בחדרים, זאת אומרת מקום שמישהו המשתמשים הכין (כמו מפות), שבו אין מכונים אבל אפשר לתפוס פוקימונים בכל רמה עד רמה 50 (בחלק מהחדרים יש גם ברמות 90+).אתה יכול להלחם עם משתמשים באונליין, ולהלחם עם חברים שלך ברשימת חברים.
חוות דעת ולמה לפתוח: אני חושב שזה משחק מצוין שאם יהיה לו פורום פה, זה יעזור להרבה שחקנים במשחק שגולשים בפורום.
(דרך אגב, אם הרעיון יתקבל, אני יכול להיות מנהל הפורום? (נראה לי הוגן בגלל שזה רעיון שלי)
-
בשביל זה קיים פורום "משחקים שונים של פוקימונים"
-
נכון שיש לזה פורום, שכולל עוד משחקי אונליין אבל רק לזה, באמת כדאי לדעתי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059819]בשביל זה קיים פורום "משחקים שונים של פוקימונים"[/QUOTE]
נכון, אבל זה פורום לכל המשחקים של פוקימון שהוצאו לא ע"י נינטנדו, מה שאני מציע זה פורום אך ורק בשביל המשחק הספציפי הזה
-
שיתפתחו לפחות 50 נושאים בנושא ואז נראה כרגע זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה...
לא מספיק נושא רישמי אחד לזה?
-
[QUOTE=Ilan;1059867]שיתפתחו לפחות 50 נושאים בנושא ואז נראה כרגע זאת הפעם הראשונה שאני שומע על זה...
לא מספיק נושא רישמי אחד לזה?[/QUOTE]
זהו... שאין על זה שום נושא רשמי וחבל!:um_face:
תנסה להתחיל לשחק משחק טוב מאוד לדעתי, אם אתה משחק עצה: אל תתחיל עם פיקאצ'ו, ואל תתחיל עם פוקימון מדור שלוש .
-
לא יעשו פורום או תת פורום שלם רק בשביל אתר קטן ומסכן,תבקש מ-stm רשות לפתוח נושא רשמי כמו שפתחו בפוקימון כללי ל-gpx ואני פתחתי במשחקים כללים ליוגי הו Wc 2011 וכמו שעוד מלא עשו,עושים ויעשו.
-
משחקים שונים של פוקימון זה לא למשחקים שלא הוצאו על ידי נינטדו, אבל הם כוללים כאלו
פורום לפוקימון אינדיגו מיותר, לא ראיתי נושא אחד על זה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059879]לא יעשו פורום או תת פורום שלם רק בשביל אתר קטן ומסכן,תבקש מ-stm רשות לפתוח נושא רשמי כמו שפתחו בפוקימון כללי ל-gpx ואני פתחתי במשחקים כללים ליוגי הו Wc 2011 וכמו שעוד מלא עשו,עושים ויעשו.[/QUOTE]
שני דברים:
1.זה לא אתר קטן ומסכן, יש באתר זהז יותר מחצי מיליון חשבונות של משתמשים ברחבי העולם,
2.לבקש ממי?!
-