-
עוד קצת בדיחות
[SIZE=2][COLOR=black]מוסלמי אחד מת בתאונת דרכים. הוא עולה לגן עדן ופוגש את ישו. ישו מברך אותו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ואומר לו מיהו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר המוסלמי לישו: "אין לך מושג כמה אני מתרגש, אבל אני מוסלמי ורוצה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]לראות את מוחמד."[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]עונה לו ישו: "אין בעיה, תעלה בסולם ותפגוש את מוחמד."[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הוא עולה ופוגש את משה רבנו שמברך אותו ומציג את עצמו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]גם לו אומר המוסלמי שהוא שמח מאוד לראותו, אבל כמוסלמי הוא רוצה לראות את[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מוחמד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]"תעלה בסולם למעלה", אומר לו משה, והמוסלמי ממשיך לטפס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]לפתע הוא רואה מולו כדור אור ענק שמברך אותו ומזדהה כאלוהים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]המוסלמי ממש משתגע, והוא מתפלל ומברך את אלוהים ואז מבקש לראות את מוחמד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]"בסדר", עונה לו אלוהים, "אבל אולי תרצה כוס קפה?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]"כן", עונה המוסלמי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]"מוחמד!", אלוהים צועק, "תביא שני קפה!!!" [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2]איש אחד עובר ליד בית ושומע "36 - 36 - 36".[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]הוא עובר למחרת ושומע שוב "36 - 36 - 36".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שוב למחרת הוא עובר ומחליט להכניס את הראש לבית לראות מי אומר "36 - 36 - 36".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הוא מכניס את הראש, איש מביא לו עם מחבט בייסבול וכולם אומרים "37 - 37 - 37".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אינדיאנים שאלו את הצ׳יף שלהם לקראת החורף, האם צפוי חורף קר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצ׳יף שאף פעם לא למד איך לחזות מזג אוויר, אמר לאנדיאנים לאסוף עצים, לכל מקרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אחרי כמה ימים, הוא חשב על זה שוב והחליט להתקשר לחיזוי מזג האוויר, כדי לבדוק האם באמת יהיה חורף קר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצ׳יף שאל את החזאי: ״האם אתה צופה שיהיה חורף קר?״ ״כן״ ענה החזאי ״נראה שצפוי לנו חורף קר״.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצ׳יף אמר לאנשיו לאסוף עוד עצים והתקשר שוב. ״האם אתה צופה שהחורף יהיה קר?״ ״כן״ ענה החזאי ״נראה שצפוי לנו חורף קר מאוד״.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצ׳יף אמר לאנשיולאסוף את כל העצים שהם מסוגלים למצוא והתקשר שוב לחזאי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]״האם אתה צופה שהחורף יהיה קר?״ ״כן״ ענה החזאי ״נראה שהשנה החורף עומד להיות אחד הקרים שהיו״.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]״איך אתה יודע את זה?״ שאל הצ׳יף והחזאי עונה לו ״האינדיאנים אוספים עצים בטירוף!״ [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]דב אריה ותרנגול נפגשים בבר ומתחילים לדבר. הדב אומר: "כשאני שואג כל היער רועד". האריה: "כשאני שואג גם היער וגם המדבר רועדים". ואז התרנגול אומר: " ביג דיל, אני רק צריך להשתעל וכל העולם עושה במכנסיים"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איש אחד נכנס לפאב בפאניקה וצועק של מי הרוטווילר הזה, הפודל שלי הורג אותו!! בעל הרוטווילר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר לו: "אתה רוצה להגיד לי שהפודל הקטן שלך הורג את הרוווילר שלי???". "כן, כן" עונה האיש, "הוא נתקע לו בגרון!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]בלונדינית נכנסת לספרייה ושואלת את הספרנית בקול רם: "סליחה, אפשר לקבל צ'יפס וקולה?". עונה לה הספרנית: "סליחה גברתי, אבל פה זה ספרייה". עונה הבלונדינית (הפעם בלחש): "אה, סליחה,. אפשר לקבל צ'יפס וקולה?".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=black]שאלה: מה היתרון בלהיות סנילי?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תשובה: כי כל יום יש לך חברים חדשים.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial,sans-serif][SIZE=2][COLOR=black]תולעת שואלת את אמא שלה: "אמא לאן אבא הלך?".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial,sans-serif][COLOR=black]האמא מתייפחת: "הוא יצא עם הגברים לדייג...".[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
-
-
נחמד,חלק מוכר...
אני אישית אהבתי את השלישי...
-
אהבתי את השלישי והרביעי.
כל הכבוד תמשיך כך
-
נחמד..אהבתי את 1 וגם 3 ..
-
אני אהבתי את השלישי ורביעית..השאר נחמדות מאוד גם כן!
תודה על השקעתך!2 נקודות!
-