-
במה תורמים נקודות החלום?
היי כולם, אתמול התחלתי להיכנס לעולם החלום והיום השתמשתי בו שוב.
רק היום שמתי לב בפרופיל שלי באתר שיש לי 520 נק' חלום בערך, שמתע ממקור מסויים שככל שיש לך יותר נק' ככה הפוקמונים שנתקלים בהם בעולם החלום נדירים יותר ואפשר להגיע לאיזורים חדשים, זה נכון?
אם כן, אפשר את הרשימה של מס' הנק' והפוקמונים (לא מצפה שתרשמו את זה, אלא לינק לאתר כמו סרבי)
ואם זה לא נכון, אז למה כן משמשים נקודות החלום האלה?
-
נראה לי שזה נכון אבל איך הגעת לעולם החלום?
-
אתה יכול להיכנס לעולם החלום רק אם אתה משחק בDS, אז אם אתה לא לא תוכל להיכנס.
בכל מקרה, במסך התחתון, מסך המגע יש משבצת שאם נוגעים בה ה c-gear נפתח, לאחר שפתחת אותו אתה לוחץ על המשבצת שכתוב עליה online או משהו כזה, לאחר מכן תגיע לעמוד שיש בו משבצת גדולה במרכז שכתוב עליה SYNC.
תלחץ עליה וכשישאלו אם אתה רוצה להתחבר תענה כן, בפעם הראשונה שתתחבר אתה תקבל קוד שחשוב לצורך כניסה לעולם החלום, אם פיספסת אותו תוכל לראות אותו במקום מסווים.
בכל מקרה, לאחר מכן הקופסא במחשב שלך תיפתח ותוכל לבחור פוקמון שיילך לעולם החלום, ולאחר שהוא ישכב לישון אתה תתנתק מהמקום הזה.
מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה להירשם לאתר גלובאל לינק, בהתחלה תהליך ההרשמה יהיה קל, אימייל, שם משתמש,סיסמא ועוד דברים רגילים, ואז הם ישלכו לך הודעה לאימייל.
באימייל אתה תקבל הודעה שבה יהיה מלבן כתום אם אני לא טועה, תלחץ עליו ואתה תגיע לגולבל לינק שוב.
תנסה להתחבר והם יגידו שאתה צריך לעשות עוד כמה שלבים לצורכי ההרשמה.
ביניהם אתה צריך להזין את הקוד בציינתי קודם שקיבלת לאחר שהתחברת לSYNC.
לאחר שסיימת עם ההרשמה כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על הריבוע הסגול שבצד ימין שרשום עליו "dream world" ואז תוכל להיכנס לשם.