למה הוא ירד מניהול ראשי?
Printable View
למה הוא ירד מניהול ראשי?
הניחוש שלי זה שהוא התעצבן על הגן ילדים שיש פה בימים האחרונים והוריד את עצמו (למשתמש רגיל חחח).
זה קרה כבר כמה פעמים,אני מאמין שגם הפעם הוא יחזור...
[i][b]באמת גם אני שאלתי את עצמי,
אני לא מבין אותו...
פעם הוא פורש ופעם הוא חוזר,
מה קרה?[/b][/i]
כמו שכבר אמרתי..הוא אמור להיות כחול ! כי הוא מנהל חת"מ בנוסף לניב ! לא?
[quote=~The KoDaK~;1069567]כמו שכבר אמרתי..הוא אמור להיות כחול ! כי הוא מנהל חת"מ בנוסף לניב ! לא?[/quote]
לא,
כנראה שכח להוריד את עצמו גם מחת"מ,
אם פרש.
יכול להיות קרה משהו.
כמו החזרת ליאור, היט מן, מהבאן מוקדם (לליאור גם כך הגיע לחזור, היט מן לא יודע).
נראה לי הוא יחזור, רותם יטפל בזה אם יגיע בערב.
[QUOTE=SexStyle;1069367]הניחוש שלי זה שהוא הגן ילדים שיש פה בימים האחרונים והוריד את עצמו (למשתמש רגיל חחח).
זה קרה כבר כמה פעמים,אני מאמין שגם הפעם הוא יחזור...[/QUOTE]
אני אגיד לך את האמת עם כנות ובלי צל של צביעות.
אתה פשוט מגעיל אותי, אני רוצה להגיד לכולם, אני לא יודע איך זה נתפס בעינכם אבל אני אומר לכם באמת ובתמים : [B][U]אלכס נתן את הלב שלו לפורום הזה! [/U][/B]
אלכס פרש בגלל שכולם פרשו, והוא חושב שבסוף פסח הפורום יקרוס והוא לא רוצה לראות זאת.
שמתם לב שכל זה קורה בגלל שפרשו 5 משתמשים בערך ? אז מה .. מה קרה ?! מה הם החזיקו את הפורום ?!
כולה 5 משתמשים שחושבים שהם אלוהים של הפורום
אז תנו לי להגיד לכם משהו ,כל אחד ואחת מאיתנו הוא המייסד ,המנהל ומה שתרצו ..
כל אחד מאיתנו מחזיק את הפורום הזה בידיים שלו בכך שנכנסים כל יום ,כל שבוע ,כל שעה ,כל דקה.
אלכס החליט לפרוש ([u]ושוב ביום שבת כי אני לא נמצא לחזק אותו[/u])
בגלל כמה ילדים שניסו לעשות ממנו צחוק ולהפריע לו לעשות את העבודה שלו.
אם באמת איכפת לכם מאלכס תנסו קצת לעזור לו במקום לעמוד בצד ולראות איך משתמשים אחרים מנסים להרוס לכולכם.
אני אומר:
[b]זה לא פייר! למה שאלכס ייפרוש באשמת כל המשתמשים שמפריעים? אלכס עושה את עבודתו מצויין! הא חייב לחזור! אם אלו המשתמשים אז הוא לא צריך לפרוש בגלליהם,זו לא אשמתו שכך הם מתנהגים![/b]
[b]אני לא בטוח אלו משתמשים אלו,אך יש לי השערות,ואלכס לא צריך לפרוש בגלל אותם המשתמשים![/b]
[b]הפעם זה אלכס..אבל אתם לא תדעו..אולי זה יקרה לעוד מנהל?[/b]