-
אולי נושא דבילי
אבל תראו פתחתי נושא מה עשיתי היום
ואז ראיתי שהוא נעל וכתב לי את החוק הזה
- אין לפרסם נושאי ספאם , אם ברצונכם לספר לחבריכם הודעות כמו "הסתפרתי" , "הייתי במקדונלס" , "אני אוכל אבוקדו" , כתבו זאת אך ורק בנושאי הדיבורים שיהיו פתוחים 24 שעות ביממה.
אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את החוקים המפגרים האלה בכלל
סליחה שאני מקלל או משהו אבל בתכאלס זה מתחיל למאס וגם אלכס מתחיל לעצבן אותי אבל אני שומר על עצמי רגוע שלא אתחיל לקלל או משהו
אבל תראו
בנושא ההוא של אניטה במיטה יוסי עשה את העבודה שלו ונתן לי אזהרה וזה היה 20%
אחר''כ בא אלכס ועשה אותו דבר הגיב ואמר שנקבל אזהרות וזה מעצבן אותי שאיזה גלובאלי חייב לדחף לעבודה שגלובאלי עשה כבר
-
תכניט נו"ד(נושא דיבורים) זה נושא שאוסף את כל הנושאים הקטנים שמספרים על מה שעבר על כל אחד היום לנושא אחד כדי שלא יהיו יותר מידי נושאים, אז אתה כאילו מבקש להוריד את ה"שדרוג"?
-
אין לך סמכות להגיד למי להתערב או לא..אני התערבתי כי יוסי היה רחמני קצת יותר מידי.
הגיע לכם קבלת האזהרה בגלל שהתחלתם לקלל אחד את השני ובכך הפרתם את החוקים,התחלתם להעליב אחד את השני בהודעות חוזרות אחד על השני ולכן מגיע לכם.
לגבי החוק שהבאתי על נושאי הספאם,זה מה שיש ועל פי זה אני נוהג,אז אין מה להתלונן,אם אני מעצבן אותך ובסוף כולם יעצבנו אותך,אתה מוזמן גם לא להיות פה.אנו מעוניינים באווירה נחמדה לפורום ולא לאווירה של אנשים שמתעצבנים בקלות ומקללים אחד את השני.
-
אפשר להבין מה שדרוג בזה?
כיאלו פורום דיבורים לא חייב להתקיים על נו''ד אתם יודעים
תעשו שאפשר לפתוח נושאים וככה כל אחד יגיב נגיד מישהו אומר שהוא צריך עזרה בגמבוי ואומרים שזה לא שייך לפורום
עריכה:
מקשור יוסי היה רחמני מידי<?
הוא נתן לי אזהרה כמו כל גלואבלי אחר
והבנתי מה עשיתי וגם הם
לא צריך לחזור על זה פעם שנייה
ואני לא מתעצבן מאנשים כמוך אלא מאנשים עם גישה מעצבנת כמו שלך יש
זה לתגובה שאלכס כתב
-
תראה לא נתתי לך עוד אזהרה,האזהרה שיוסי נתן לך הספיקה לך...זה הגיע לך ואין מה להתלונן.
-
[quote][i]Originally posted by Fusion Catiteen[/i]@Sep 18 2008, 08:28 PM
[b] תראה לא נתתי לך עוד אזהרה,האזהרה שיוסי נתן לך הספיקה לך...זה הגיע לך ואין מה להתלונן. [/b][/quote]
בסדר הבנתי,
אפשר לנעול מצינו את הנושא
-
[quote][i]Originally posted by Master[/i]@Sep 18 2008, 09:24 PM
[b] אפשר להבין מה שדרוג בזה?
כיאלו פורום דיבורים לא חייב להתקיים על נו''ד אתם יודעים
תעשו שאפשר לפתוח נושאים וככה כל אחד יגיב נגיד מישהו אומר שהוא צריך עזרה בגמבוי ואומרים שזה לא שייך לפורום
עריכה:
מקשור יוסי היה רחמני מידי<?
הוא נתן לי אזהרה כמו כל גלואבלי אחר
והבנתי מה עשיתי וגם הם
לא צריך לחזור על זה פעם שנייה
ואני לא מתעצבן מאנשים כמוך אלא מאנשים עם גישה מעצבנת כמו שלך יש
זה לתגובה שאלכס כתב [/b][/quote]
1) עזרה בגמבויי זה באמת לא שייך, זה שייך לפורום משחקים כלליים או אם זה משחק של פוקימון אז בפורום של המשחק.
2) תאמין לי שאם כל אחד יפתח נושא על כל מה שעולה לו בראש בפורום דיבורים אז תהיה הצפה וגם בעיקר בגלל שמשתמשים ישתמשו בזה כדי לפתוח נושא על כל דבר קטן כדי להרוויח הודעות למונה, בנו"ד אי אפשר לעשות דאבל פוסט.
אם אתה רוצה להמשיך להתווכח על הנו"ד ופורום דיבורים אני אשמח לעשות אתך את זה בפרטי אם אין לך עוד משהו להוסיף אתה מוזמן לכתוב הודעה שננעל את הנושא הזה