למדתי את הפוקימון המרכזי שלי(שלקחתי בהתחלה) cut והמתקפה הזאת ממש מעפנה. האם אפשר להחליף אותה איכשהו או שנהרס לי הפוקימון ועדיף כבר להתחיל תמשחק מחדש?(הוא רמה 21 ואני סיימתי עכשיו את התג השני).
Printable View
למדתי את הפוקימון המרכזי שלי(שלקחתי בהתחלה) cut והמתקפה הזאת ממש מעפנה. האם אפשר להחליף אותה איכשהו או שנהרס לי הפוקימון ועדיף כבר להתחיל תמשחק מחדש?(הוא רמה 21 ואני סיימתי עכשיו את התג השני).
אי אפשר להוריד לו hm שהוא למד
בעיר עם המכון השישי יש מישהו שיכול למחוק כל מתקפה, כולל HM, אבל עד אז אתה תקוע עם הHM הזה.
כשתגיע לשלב הזה תלך לבית שלו, תדבר איתו ותבקש ממנו למחוק את הcut וזהו זה.
[QUOTE=Starmie;1069913]בעיר עם המכון השישי יש מישהו שיכול למחוק כל מתקפה, כולל HM, אבל עד אז אתה תקוע עם הHM הזה.
כשתגיע לשלב הזה תלך לבית שלו, תדבר איתו ותבקש ממנו למחוק את הcut וזהו זה.[/QUOTE]
הבנתי אותך. הבעיה שעד העיר השישית הפוקימון כבר ילמד את כל המתקפות שבאות עם הלבלים ואז במקום ה cut אני אוכל לשים רק tm או hm אחר, נכון או לא?
אף אחד מההתחלתים לא כזה טוב ואני גם ככה מחליף אותם אחרי קצת התקדמות במשחק אז זה לא נורא
ולא, אתה לא יכול למחוק HM ע"י לימדת HM או TM במקום.
אתה תקוע איתו עד למוחק המתקפות.
לגביי מתקפות שהוא "יפסיד", בבית של מוחק המתקפות יש גם את מחזיר המתקפות.
בתמורה לheart scale הוא ילמד את הפוקימון שלך מתקפה שהוא שכח, או מתקפה שהוא יכל ללמוד ובחרת לא ללמד אותו.
[QUOTE=stm;1069947]אף אחד מההתחלתים לא כזה טוב ואני גם ככה מחליף אותם אחרי קצת התקדמות במשחק אז זה לא נורא
ולא, אתה לא יכול למחוק HM ע"י לימדת HM או TM במקום.
אתה תקוע איתו עד למוחק המתקפות.
לגביי מתקפות שהוא "יפסיד", בבית של מוחק המתקפות יש גם את מחזיר המתקפות.
בתמורה לheart scale הוא ילמד את הפוקימון שלך מתקפה שהוא שכח, או מתקפה שהוא יכל ללמוד ובחרת לא ללמד אותו.[/QUOTE]
הבנתי תודה רבה!