-
לאלכס
אני רוצה להביא הערצה לאלכס המנהל הראשי הוא מנהל שבאמת אכפת לו ממשתמשים ואני רוצה שהוא יענה לי למה בגלל ששני משתמשים הוא ירד מניהול אני מבקש שתחזור לניהול כי אתה ניהלת את הפורום טוב מאוד.
ואתה מנהל מצוין אז בבקשה תחזור אתה לא צריך לרדת מניהול בגלל שני משתמשים.
-
אם הוא יחזור או לא זה כבר בשיחה שלי איתו.
אבל מאוד לא יזיק עידוד לאלכס של משתמשים פה בפורום משוב או בנושא הזה בפרט.
-
אלכס אתה מנהל טוב מאוד,
המנהל משקיען, עוזר למשתמשים,
קשוח כמו שצריך,
אל תשים על אף משתמש,
תתן לכל אחד באן למי שמקלל אותך ומפריעים לך.
מצדיק בכל דבר של איתי.
-
[i]אלכס,אתה מנהל מעולה! אתה לא צריך לפרוש רק בגלל כמה משתמשים..כי את העבודה שלך אתה עושה נהדר! ואני אומר זאת בשם רוב הפורום[/i],[b][u] תחזור.[/u][/b]
-
אלכס אתה מנהל מצוין אתה עשה את העבודה שלך מצוין מאוד.אתה צריך לחזור לפורום.הפורום צריך אותך שתהיה בו.
לא היית צריך לפרוש רק בגלל כמה משתמשים
בקיצור תחזור לפה לפורום
-
[b]תחזור!!!...
אל תבאס!!! [:[/b]
-
תחזור כבר!
מיאו מוקדש לך..
-
אני יודע שכבר כתבתי פה אבל..
אלכס אתה חייב לחזור ! לפחות ללילה הלבן! אתה בעצמך כתבת שכולם חייבים לבוא! חח..
-
אלכס, אתה לא צריך לפרוש בגלל שני ילדים, עברת עליהומים גדולים יותר.
אתה אחלה מנהל, ועושה את העבודה שלך כמו שצריך, הפורום צריך אותך.
-
אלכס אל תפרוש בגלל שני ילדים קטנים וטיפשים, לא מתאים לך.
-
אלכס זה מה שהפורום צריך הוא היה פה מהתחלה והתפקיד הזה תפור עליו
-
לנושא:אלכס אל תפרוש אתה אחלה מנהל מחזק את כל הדברים שנאמרו פה
לא כ"כ לנושא:למה הוא פרש?
-
לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אלכס אל תפרוש.
כן למרות שאני ואלכס דיי "אויבים" בפורום אני לא רוצה שהוא יפרוש, הוא תורם לקהילה ומראה למה הוא צריך להיות מנהל ראשי או אפילו לחזור למנכ"ל (ועוד לא שתיתי שאני רושם את זה).
-
למרות שבזמן האחרון רבתי איתו ולא הסכמתי עם דעותיו אני מעדיף לזכור את התקופה שהוא היה ראשי ואני עוד הייתי פקח ועוד שיתפנו פעולה,ואין ספק שמגיע לו קרדיט הבן אדם מצוין בתפקיד הזה למרות קשיחותו בנושאים מסוימים שלא נראים לי,אך מצד שני קשיחותו לפעמים היא ייתרון שחסר פה להרבה מנהלים.
אלכס כל הכבוד על העבודה שלך שעשית פה,אני מקווה שתחזור. אם תחזור אני ממליץ לך קצת "לרדת אל העם" אתה אולי מנהל ראשי אבל לא אל,וגם אתה יכול לטעות לפעמים,ואל תתבייש להודות בטעות או לבקש עזרה.
בהצלחה בהמשך דרכך.
-
אחד המנהלים הטובים שאני מכיר !!