-
בדיחות
[SIZE=2][COLOR=black]מורה: "גם בבית אתה מקשקש ככה על השולחנות?"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תלמיד: "לא, בבית לא משעמם לי…".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שכנה: "איזה חצוף הבן שלך, הוא קרא לי פרה שמנה ומכוערת…".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]האב: "באמת חצוף, כבר אלף פעמים אמרתי לו – לא לשפוט אנשים על פי המראה החיצוני שלהם…".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איש אחד חוזר מההפסקה בקולנוע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איש: סליחה, זו את שדרכתי על הרגל שלה קודם, כשיצאתי להפסקה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אישה: כן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איש: יופי, אז אני בשורה הנכונה…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]קמצן אחד גילה יום אחד שמסתובב עכבר בביתו, ולכן הלך ושאל משכנו מלכודת עכברים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]מכיוון שהיה קמצן, במקום לשים חתיכת גבינה כ"פיתיון" – הוא גזר מהעיתון תמונה צבעונית של גבינה והניח אותה במלכודת. למחרת, הוא בדק את המלכודת, וראה תמונה של עכבר…[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]נערכה תחרות ריצה בין אמריקאי ורוסי והאמריקאי הגיע ראשון. למחרת נכתב בעיתונים של ארצות הברית: האמריקאי הגיע ראשון, הרוסי הגיע אחרון. ובעיתונים של רוסיה נכתב: הרוסי הגיע שני, האמריקאי הגיע אחד לפני האחרון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]איש אחד יושב בשירותים ציבוריים, פתאום הוא שומע את זה מהתא שלידו שואל: "מה המצב?". מתוך נימוס עונה לו: "הכל בסדר". ההוא מהתא שליד ממשיך: "מה אתה עושה?". הבחור מתעצבן ועונה: "בערך מה שאתה עושה!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]השכן ממשיך: "אני יכול לבוא אליך?". הבחור כבר ממש כועס: "בשום פנים ואופן לא!!!". אז הוא שומע את התא השכן: "טוב, שמע, אני אתקשר אליך אחר כך, יש פה איזה נודניק בשירותים שלא נותן לי לדבר…".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]השכן שלי כך כך חצוף! הוא דפק לי על דלת בשתיים בלילה!
יש לו מזל שהייתי באמצע שיעור תופים...[/COLOR][/SIZE]
-
חחחח בדיחות נחמדות מאוד..:)
אהבתי את הראשונה והשניה בעיקר..
2 נקודות!תודה!
-
תודה לאל שמישהו סוף סוף הגיב!
עוד תגובות?