-
אפל תובעת את סמסונג
האם עיצוב הגלקסי S והגלקסי טאב הועתק מעיצוב האייפון והאייפד? אפל טוענת שכן ותובעת את סמסונג - ספקית רכיבים מרכזית לאפל ומתחרה שלה. סמסונג מצידה מתכננת תביעת נגד. מה באמת עומד מאחורי התביעה, ומה הקשר לגוגל?
להמשך הכתבה :
mako
[url]http://www.mako.co.il/news-money/tech/Article-70953d6292d6f21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455[/url]
ynet
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058493,00.html[/url]
-
אי אפשר להגיד שזה העתקה.
אייפון לא היה הפלאפון הראשון שהיה נראה ככה... זה פשוט מלבן מעוגל בצבע שחור עם מסך גדול וכפתורים מלמטה ~.~
-
[QUOTE=YoRt3m;1073269]אי אפשר להגיד שזה העתקה.
אייפון לא היה הפלאפון הראשון שהיה נראה ככה... זה פשוט מלבן מעוגל בצבע שחור עם מסך גדול וכפתורים מלמטה ~.~[/QUOTE]
העתקה לא העתקה..אם התביעה תתקבל..זה יכול לטלטל חזק את עולם הסמארטפונים והסלולרי כולו..
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1073271]העתקה לא העתקה..אם התביעה תתקבל..זה יכול לטלטל חזק את עולם הסמארטפונים והסלולרי כולו..[/QUOTE]
זרקת עכשיו משפט שאמור להשמיע אותך חכם.
אבל הוא פשוט לא נכון.
-
לא ניסיתי..אבל עכשיו כשבדקתי..לא ידוע מה סכום התביעה..כך שיכול להיות שזה לא משנה..
-
ברגע שאפל תתבע אותה היא לא מעקבת את סמוסנג היא מעקבת את עצמה
רוב החלקים שממנה עשוים המוצרים של אפל הם תוצרת סמונסג .
מה שכן לא העתקה יש לי את הגלקסי S ולפני זה היה לי את האיפון ארבע [זה היה לשבוע כי לא הייתי מרוצה ממנו]
עזבו את זה שיש מסך יותר גדול ויש כמעט את אותו אפליקציות יש זיכרון יותר טוב מהמכשיר הבססי של האיפון 4
בכל מקרה אם במצע של הסלקום היה את ה Htc Hd של Lg זה לא רואה את שתיי הפלאפונים האלה בכלל
-
זו הייתה רק שאלה של זמן... חברות בסדר גודל כזה תמיד מגיעות לשלב של תביעה.
-
אני לא מסכים איתך מהסיבה הפשוטה
סומסנג מיצרת להם חלקים ואין עוד הרבה
חברות בעלות טכונלוגיה כמו של סומסנג שנכנסו לעולם הטלפונים
אפל לא מבינה שזה יפגע רק בה כי גם אם היא תנצח [לא סבייר בכלל ]
לסמוסנג יש עוד מוצרים שהיא מוכרת כמו טלויזיות מכשירי דוידי מחלקים למחשבים וכדומה ...
-
[QUOTE=bloodphonix;1073553]אני לא מסכים איתך מהסיבה הפשוטה
סומסנג מיצרת להם חלקים ואין עוד הרבה
חברות בעלות טכונלוגיה כמו של סומסנג שנכנסו לעולם הטלפונים
אפל לא מבינה שזה יפגע רק בה כי גם אם היא תנצח [לא סבייר בכלל ]
לסמוסנג יש עוד מוצרים שהיא מוכרת כמו טלויזיות מכשירי דוידי מחלקים למחשבים וכדומה ...[/QUOTE]
לא אמרתי שום דבר על זה שזה צודק...
-
כן אבל מה שרשמתי בא להוכיח שזה לא היתה טביעה של זמן בין שתי החברות כי לאפל אם התביעה תצליח או תכשל תעקב את הפיתוח שלה במאות או אלפי אחוזים ולא זה לא היה שאלה של זמן כי אפל לא רוצה לעקב את עצמה אם היא היתתה מוצאת לעצמה חברה אחרת אז מילא אבל במצב הזה היא יוצאת קרחת מכאן ומשם