-
הגידו לא למדינה פלסטינית
ככל שמתקרב חודש ספטמבר, המועד בו יכריז, ככל הנראה, האו"ם על הקמת מדינה פלסטינית בגבולות 4 ביוני 1967, מתחזק הוויכוח בתוך ישראל. מקבלי ההחלטות משדרים פאניקה, הצבא מתריע מפני הפיכתו לצבא כיבוש והמתנחלים לעבריינים, לפי החוק הבינלאומי, כאילו שכיום הם לגיטימיים
[url]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4059222,00.html[/url]
מה דעתכם
אני אישית נגד מדינה פלסטינית מכיוון ש מה הם עשו שמגיע להם מדינה ?
הרגו לנו אזרחים
חטפו לנו חיילים
לוקחים לנו שטחים [לכל השמלאנים [SIZE="6"]אנחנו לא צבא כובש[/SIZE] ואין [U][B]לנו [/B][/U] ארץ אחרת לעומת מדינות ערב אם יותר מ 15 ארצות
-
צודק במאה אחוז, מקווה שלא תהיה מדינה פלסטינית - אבל בוא לא נהיה אופטימיים... \:
-
זה ברור שהייתה הולכת להיות מדינה פלסטינית!
אפשר לחשוב מה אנחנו עשינו: התלננו, עצבנו את כולם, תקפנו בלי סיבה, ועוד.
היה לא מזמן את הרצח באיתמר. על זה כן מדווחים. אבל על זה שלא מזמן קרוב לאיתמר היה רצח של שני איכרים ערבים שבאו לעבוד שם, על זה לא מדווחים ולא חוקרים למרות שראו מישהו נמלט מהשדה. וזה שחיילים שלנו,"צבא מוסרי", הורגים ערבים בלי סיבה על זה לא מדווחים. אנחנו סבלנו הרבה בשואה אבל זה לא אומר שאנחנו יכולים לעשות קצת פחות גרוע לערבים. הם גם בני אדם ואנחנו מכל העמים בעולם, לא יכולים לשכוח את זה.
-
[QUOTE=cladino;1074542]זה ברור שהייתה הולכת להיות מדינה פלסטינית!
אפשר לחשוב מה אנחנו עשינו: התלננו, עצבנו את כולם, תקפנו בלי סיבה, ועוד.
היה לא מזמן את הרצח באיתמר. על זה כן מדווחים. אבל על זה שלא מזמן קרוב לאיתמר היה רצח של שני איכרים ערבים שבאו לעבוד שם, על זה לא מדווחים ולא חוקרים למרות שראו מישהו נמלט מהשדה. וזה שחיילים שלנו,"צבא מוסרי", הורגים ערבים בלי סיבה על זה לא מדווחים. אנחנו סבלנו הרבה בשואה אבל זה לא אומר שאנחנו יכולים לעשות קצת פחות גרוע לערבים. הם גם בני אדם ואנחנו מכל העמים בעולם, לא יכולים לשכוח את זה.[/QUOTE]
אתה מוזמן ללכת לגור איתם (;
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1074544]אתה מוזמן ללכת לגור איתם (;[/QUOTE]
מצחיק. זה שאני אומר שזה ברור שתהיה מדינה פלסטינית זה לא אומר שאני שמאלני. אני לא הייתי רוצה שתהיה מדינה פלסטינית, הייתי מעדיף שיהודה ושומרון יהיו שלנו. אני רק חושב שזה לא הוגן שבגלל מחבלים בודדים עם שלם סובל
-
תהיה מדינה כזאת ואי אפשר לעצור זאת.
-
[QUOTE=cladino;1074557]מצחיק. זה שאני אומר שזה ברור שתהיה מדינה פלסטינית זה לא אומר שאני שמאלני. אני לא הייתי רוצה שתהיה מדינה פלסטינית, הייתי מעדיף שיהודה ושומרון יהיו שלנו. אני רק חושב שזה לא הוגן שבגלל מחבלים בודדים עם שלם סובל[/QUOTE]
גם אני לא אמרתי שאתה שמאלני. שמאלני זה אחד שהוא בעד החזרת שטחים תמורת שלום... אני התכוונתי לכך שאתה מרחם עליהם, אוהב אותם באיזשהו אופן. כל ה"חפים מפשע" שסובלים זה אנשים שהם חולים/מגוברים/קטנים מדיי כדי להתפוצץ לנו במדינה, או כאלה שהם חשובים מדיי. את כולם מלמדים שם לשנוא אותנו, אני לא מדבר על כולם בכלל, אבל רוב הערבים מתחנכים לשנוא יהודים ומי שבר מזל גם מצליח לבצע תחבולה כלשהי בארץ. אפילו באדיר הקקה הזה הרס לבית"ר נגד הפועל XD
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1074569]גם אני לא אמרתי שאתה שמאלני. שמאלני זה אחד שהוא בעד החזרת שטחים תמורת שלום... אני התכוונתי לכך שאתה מרחם עליהם, אוהב אותם באיזשהו אופן. כל ה"חפים מפשע" שסובלים זה אנשים שהם חולים/מגוברים/קטנים מדיי כדי להתפוצץ לנו במדינה, או כאלה שהם חשובים מדיי. את כולם מלמדים שם לשנוא אותנו, אני לא מדבר על כולם בכלל, אבל רוב הערבים מתחנכים לשנוא יהודים ומי שבר מזל גם מצליח לבצע תחבולה כלשהי בארץ. אפילו באדיר הקקה הזה הרס לבית"ר נגד הפועל XD[/QUOTE]
ביתר די מגיע להם... :)
סתם סתם...
אני לא אוהב אותם ולא מרחם עליהם. אני שמישהו מהמשפחה שלי נפצע בפיגוע ורק במזל לא נהרג ברורו שלא מרחם עליהם.
-
[QUOTE=cladino;1074574]ביתר די מגיע להם... :)
סתם סתם...
אני לא אוהב אותם ולא מרחם עליהם. אני שמישהו מהמשפחה שלי נפצע בפיגוע ורק במזל לא נהרג ברורו שלא מרחם עליהם.[/QUOTE]
אוקיי... מצטער לשמוע, חבר של המשפחה נהרג גם כן... ובן דוד שלי ניצל מפיגוע.
-
אם הם רוצים מדינה שילכו למדינות ערביות הם ערביים הם מוסלמים למה הם לא הולכים לשם
זו מדינה שלנו לא שלהם
לפי דעתי אסור לתת להם מדינה
-
[QUOTE=bloodphonix;1074652]אם הם רוצים מדינה שילכו למדינות ערביות הם ערביים הם מוסלמים למה הם לא הולכים לשם
זו מדינה שלנו לא שלהם
לפי דעתי אסור לתת להם מדינה[/QUOTE]
+12
-
לורד וולדמורט אזהרה על התגובה האחרונה שלך
אני מסכים עם ארווין, זה צפוי ואי אפשר לעצור את זה
-
[QUOTE=DarkTiger;1074667]לורד וולדמורט אזהרה על התגובה האחרונה שלך
אני מסכים עם ארווין, זה צפוי ואי אפשר לעצור את זה[/QUOTE]
צודק. בסוף תהיה מדינה כזאת וכל מה שנעשה לא יעצור את זה