זה די מעניין לדעת איך כל אחד הכיר את פוקימון , אני לדוגמה הייתי בן 4 באותו זמן ויצא לי לראות די הרבה את הסדרה וממש התלהבתי מהעניין ומאז אני ממש אוהב את זה. אז בבקשה שכל אחד יכתוב איך הוא הכיר את הדבר המדהים הזה. מקווה שיהיה דיון פורה ומעניין
Printable View
זה די מעניין לדעת איך כל אחד הכיר את פוקימון , אני לדוגמה הייתי בן 4 באותו זמן ויצא לי לראות די הרבה את הסדרה וממש התלהבתי מהעניין ומאז אני ממש אוהב את זה. אז בבקשה שכל אחד יכתוב איך הוא הכיר את הדבר המדהים הזה. מקווה שיהיה דיון פורה ומעניין
יום אחד פתחתי את הטלויזיה בערך בגיל 6 וראיתי את אש תופס את בולבזאור.. זה ניראה לי נחמד אז החלטתי להמשיך לעכוב :o
כשהייתי בגן כל הילדים דיבור על זה וזה ><
בני דודים, ובעיקר טלוויזיה..
הכרתי את זה דרך המחשב
בגן... ראיתי את הסדרה המקורית (Original Series) שרצה בערך עד שהייתי בכיתה ג' או משהו כזה, ואז הם עברו להוואן וכבר לא עקבתי. מפה לשם שמעתי על המשחקים והגעתי דרכם לפורום פוקימון אורג-איי-אל המקורי (ז"ל) ומאז... (:
אני התחלתי לאסוף קלפים עוד בגיל 5-6 לפני שהגיעה הסדרה לארץ. אחרי זה התחלתי לראות את הסדרה וקניתי גיימבוי ואת המשחק ילוו ואז גם את גולד.
אחותי
אחות שלי מאז ומתמיד אוהבת אנימות (הגדולה) שהייתי ממש קטנה ראיתי איתה,
במקום כול הטנלובלות ודורה וכול זה ראיתי בלי'ץ אינויאשה ופוקימון
ועובדה שאני אפילו יודעת כמה מילים ביפנית
פעם כשהייתי אצל דוד שלי היה כתוב בעיתון או משהו שתשודר בקרוב סידרה חדשה, "פוקמון".
בהתחלה "פ התקציר לא ממש חשבתי שאני יאהב את זה, אבל כשצפיתי בפרקים הראשונים דיי אהבתי את זה והמשכתי לצפות עד שלב מסויים.
אחי הגדול היה משחק שהייתי בן 5 בגולד במחשב..וזה הדליק אותי..
האמת שאני לא זוכר...
אני וסוג של רחוק משפחה שהיה בגיל שלי ראינו את זה בטלוויזיה עוד מהעונה הראשונה ואז גם הוא הכיר לי את המשחקים...
האמת היא שראיתי בגיל 5 בערך,מצאתי באיזשהי חנות גיליון של פוקימון,קניתי את זה אימא שלי הקריאה לי,ואהבתי
הכרתי את זה מהמחשב, כשהייתי בן 6 או 7 אח שלי שיחק בפוקימון ברקת וכשהוא הפסיק לשחק אז התחלתי לשחק בפוקימון רובי (והצלחתי למצוא שם 3 מוזהבים במקום אחד באותו הזמן) ואהבתי את זה אבל לא ראיתי הרבה פרקים של זה