פרסום|אתר למשחקי פוקימון מזוייפים
[B][URL]http://pokemongamehacker.wetpaint.com/page/Pokemon+Hacks+and+Games[/URL]
יש פה מלא משחקי פוקימון מזוייפים חדשים,ישנים,ובאתר הזה הם ערוכים היטב כל משחק שמה ערוך עם דמיות חדשות,דרכים חדשים,ועלילות חדשות.
יש לשים לב שבצד ימין יש הורדה וגם לאיזה אימולטור המשחק,וגם רשום באיזה שפה זה עם רשום USA אז זה באנגלית.
(תסתכלו טוב בצד ימין כי למעלה יש משחקים שהם לא מזוייפים וגם את הסרטים של פוקימון).
תהנו.
[/B]
פוקימון שיינינג אופל מזויף Xd
היי...:) בקשר למשחקים המזוייפים ערכתי את המשחק :שיינינג אופל .
אבל יש רק משהו אחד קטן... יש לי בעיה אפשר לשחק במשחק רק כדי להעביר את הזמן כי יש לי באג קטן אבל ... בכל זאת אפשר להינות ממנו :) אבל כדי שייהיה לכם כיף הכנתי לכם קוד שאתם פשוט חייבים אבל ממש חייבים כדי לשרוד במשחק!!! אתם צריך 20 מאסטר בולים לפחות :O ועוד דבר אחד אתם יכולים ללכת דרך קירות בלי קודים!!!!!!!!!!!!! כן כן שמעתם נכון בלי קודים! עכשיו הנה הקוד של המאסטר בולים *משהו מאוד חשוב אל תדרכו על הדשא או על המים בלי מאסטאר בולים!והקוד... 82003884 0001 10044EC8 0007 000014D1 000A. *אם אתם משתמשים רק בקוד הזה אז אתם חייבים כל פעם לקנות בפוקימרקט רק אחד בכל פעם:O.
אבל אם אתם משתמשים גם בקוד שיופיע בהמשך אז אתם תוכלו לקנות הכל בשקל וככה אתם תוכלו נגיד לקנות 99 בכל פעם:D
אז... הנה הקוד!: AD86124F 2823D8DA 3C25A344 FD8F451C [COLOR=Red]משהו אחד קטן אם אתם רוצים את המשחק פשוט תכתבו לי במייל ואני אשלך לכם הנה המייל שלי:[COLOR=Black]yaelzil2001@gmail.com[/COLOR] תשלכו לי מייל ואני אביא לכם את המשחק סליחה... באמת:(
[/COLOR]