-
החלפה
לפני כמה זמן החלטתי לאסוף את הפוקמונים מעולם החלום, אך רק מאתמול החלטתי שיהיו באוסף שלי גם את שאר ההתפתחויות של אותו הפוקמון, לדוגמא במקום שיהיה לי אודיש אז שיהיהיה לי אודיש, גלום, וילפלום ובלוסום.
עכשיו, בגלל שהשתמשתי בחלק מחפצי ההתפתחות שלי לפני כמה זמן בשביל להשלים את הדקס, אני צריך להשיג אותם מהחלפה, אז למי שיש את החפצים מהרשימה שיודיע לי [size=3]ושיגיד גם מה הוא רוצה תמורתם[/size]
[size=2]*כלום כרגע*[/size]
[size=2][/size]
[size=2]אם עדיין לא הבנתם, הנושא הזה מיועד למשתמשים שמשחקים בשחור/לבן בלבד.[/size]
-
יש לי אבן שמש x1
אבן עלה x1
בתמורה אני רוצה אקנס/ארבוק שיודע dark pulse
יש לך כזה? אתה יכול להשיג?
-
יש לי אבן עלה 1 אבן אש 1 אבני ירח 2 אני רוצה טורנדוס על כולן ושתעזור לי לפתח את הבולדור שלי.
-
[quote=GeneralAdam;1081906]יש לי אבן שמש x1
אבן עלה x1
בתמורה אני רוצה אקנס/ארבוק שיודע dark pulse
יש לך כזה? אתה יכול להשיג?[/quote]
לא נראה לי שיש לי, יש משהו אחר שאתה רוצה?
[quote=The King21;1081961]יש לי אבן עלה 1 אבן אש 1 אבני ירח 2 אני רוצה טורנדוס על כולן ושתעזור לי לפתח את הבולדור שלי.[/quote]
אין בעיה, בזמן שאני אעזור לך לפתח את בולדור אני גם אבחר פוקמון אחד שאני מעוניין לפתח.
-
בסדר זה כולל את הטורנדוס?
-
[quote=The King21;1082019]בסדר זה כולל את הטורנדוס?[/quote]
את טורנדוס אני אשלח בתמורה לאבן הרביעית
-
אוקיי עם האבנים אני שולח פושטים סבבה?
-
יש לי בשבילך אבן ירח, אבן עלה.
תוכל להשיג לי את הפוקימון 628?
אני מוכן לתת את שני האבנים עליו.
-
זה בסדר, אני אשלח לך 3 ביצי פוקמונים (אין לי מושג מי יבקע מהם והם סתם תופסים לי מקום), אחרי זה את טורנדוס ואז נעזור אחד לשני לפתח פוקמון אחד.
נראה לי שאני אפתח את סלופוק כרגע
-
-
[QUOTE=Naruto Uzumaki;1082024]יש לי בשבילך אבן ירח, אבן עלה.
תוכל להשיג לי את הפוקימון 628?
אני מוכן לתת את שני האבנים עליו.[/QUOTE]
מה איתי?
-
[quote=The King21;1082028]סבבה אבל מה הfc שלך?[/quote]
הוא נמצא בחתימה שלי
[quote=Naruto Uzumaki;1082029]מה איתי?[/quote]
אתה מתכוון לברייברי? אני משחק בלבן ככה שאני יוכל לתפוס אותו או את רופלט ולהחליף אותו על אבן העלה שלך.
-
[QUOTE=Starmie;1082032]אתה מתכוון לברייברי? אני משחק בלבן ככה שאני יוכל לתפוס אותו או את רופלט ולהחליף אותו על אבן העלה שלך.[/QUOTE]
כן אני מתכוון על ברייברי.
תוכל לתפוס לי כזה תמורת אבן עלה?
-
הFC שלי הוא Ben 1334-8107-0679
אני מחכה לך בחדר הWI-FI
-
[quote=Naruto Uzumaki;1082035]כן אני מתכוון על ברייברי.
תוכל לתפוס לי כזה תמורת אבן עלה?[/quote]
אכפת לך אם אני אביא לך רופלט באיזור הרמה 38? פשוט יש לי אחד שאני לא צריך עם טבע adamant שאני יכול לתת לך.
[quote=The King21;1082036]הFC שלי הוא Ben 1334-8107-0679
אני מחכה לך בחדר הWI-FI[/quote]
אני רק מוסיף אותך ובא