~שיעור פרטי בשילובים מאת אלמוג~
[U]הטופס שלכם למורים:[/U]
[I][B]כינוי-הרוח המתמטקאית[/B][/I]
[I][B]שם פרטי-אלמג[/B][/I]
[I][B]טוב בשילובים[/B][/I]
[I][B]כמה אני טוב באותו מקצוע 1 עד 10-לא אוהב לדרג את עצמי אבל לדעתי די טוב.[/B][/I]
[I][B]מידת השקעה 10[/B][/I]
[I][B]עבודות: [/B][/I]
[spoiler][URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=76426619.bmp"][B][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/76426619.bmp[/IMG][/B][/URL][/spoiler]
[I][B]ואני מוכן להיות תלמד לכל השאר,צריך למלא את הטופס?[/B][/I]
[RIGHT][I][U]טופס תלמיד:[/U][/I]
[I]כינוי:[/I]
[I]שם פרטי:[/I]
[I]מידת השקעה:[/I]
[I]ניסיון קודם בציור ממוחשב: (מ1 עד 10)[/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][I][U]דבר המורה[/U][/I][/I]
[I][I]קודם כל אני פה רק כדי לעזור לכם להתקדם מפאס. זה שאני מורה זה לא חובה אני פה רק כדי לעזור לכם.[/I][/I]
[I][I]משפט שאני מכיר זה אם "לוקחים תיקח ואם לוקחים תברח", אני נותן לכם שיעור פרטי בחינם ולכן אני מקווה שתנצלו אותו.[/I][/I]
[I][I]אז בהצחלחה לשנ יהמשתמשים שאלמד ואני מקווה שאחרי השיעור,תצליחו לשלב כמו שצריך. ממני אלמוג המורה.[/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][I][U]חוקים:[/U] [/I][/I][/RIGHT]
[I][I][B][B][spoiler][I][I] [CENTER][B][B]כל החוקים הגלובאלים ושל ציור ממוחשב חלים גם כאן[/B][/B][/CENTER]
[/I][/I][/spoiler][/B][/B]
[/I][CENTER][B][spoiler]
[CENTER][I][B][I][I][B][B]אין להעליב/לפגוע במורה או בשיעורים[/B][/B][/I][/I][/B][/I]
[CENTER][I][B][I][I][B][B]אין לעשות תגובות ספאם[/B][/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I]אם התלמיד לא מגיב כשבוע,אתם רשאים להוציא אותו מהשיעור[/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B][B]אם המורה לא יתנהג טוב,הוא לא יוכל ללמד [/B][/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B]אם אתם מתנדבים לעזור,ואתם כבר לא רוצים יש לומר לי[/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B]אם אתם משתמשים שמלמדים אותם והם כבר לא רוצים,יש לפנות לאלה שמלמדים אותם,ואז אלה שמלמדים שיאמרו לי.[/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B]המתנדבים,והתלמידים צריכים לכבד אחד את השני,והמורים צריכים לכבד את ההתקדמות של התלמיד[/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B]לא צריך ללמד את התלמיד מההתחלה ועד הסוף,אלה מאיפה שהוא יודע ועד הסוף,כדי לא לחזור על מה שהוא כבר יודע[/B][/I][/I][/B][/I]
[I][B][I][I][B]כל המתנדבים,צריכים להשקיע,ולתת מדי פעם מדריכונים לשיפור עצמי,תגובות בונות ולהשקיע בשיעורים[/B][/I][/I][/B][/I][/CENTER]
[/spoiler][/B][/CENTER]
[B][spoiler]
[/spoiler][/B][/I]
[/CENTER]