-
Universe-יקום
היי, זה רעיון לסיפור שיושב אצלי הרבה זמן, אבל לא הייתי בטוח שהוא טוב, אז החלטתי לתת לכם להחליט :)
[COLOR="DarkRed"]רשימת פרקים[/COLOR]
פרק 1- הקדמה.הקרב האחרון של האלית פור. אש קטצ'אם מגיע למחתרת.
פרק2- המחתרת. אנו פוגשים את קוויןן בן וגוון.מסבירים לאש איפה הוא ומה רוצים ממנו. קרב יכולות ראשון של אש ובן
*הערה- כל פרק יסופר מהמקום סיפור של גיבור אחר, בראשון זה אש קטצ'אם, אבל בשני זה יהיה מישהו אחר
[COLOR="Red"][SIZE="4"]הקדמה[/SIZE][/COLOR]
"וזה הפוקימון האחרון של אש קטצ'אם! מה הוא יוציא עכשיו?!" צעק הקריין בהתרגשות והסתכל עם כולם בציפייה אל הזירה שהייתה מכוסה עשב רך."אוקיי, יש לו את דראדיגון, וזה הפוקימון האחרון שלו. כדאי לי להוציא פוקימון קרח. לא גליליי, אלא כזה שיהיה מכוסה גם נגד מתקפות אש. אני יודע!" אמר לעצמו אש קטצ'אם, והוא לא סתם התלבט כל כך: זאת הייתה ההזדמנות שלו לזכות באלית פור. "צא וולריין!" צעק אש קטצ'אם בצעקה רמה:" תשתמש בקרן קרח!". קרן הקרח הכסופה שנורתה מעבר וולריין הייתה קטלנית."תתחמק דראדיגון!" צעק המאמן השני אבל דראדיגון לא היה מספיק זריז: קרן הקרח פגעה בו ישירות. " דרקו מטאור, צא!" אמר המאמן השני ומטח המטאורים האדום שנורה מהשמיים היה נראה קטלני, אבל שום דבר לא עוצר את וולריין של אש קטצ'אם!" תשתמש בהגנה!" צעק אש לוולריין. ההגנה של וולריין כבר הקנתה לו מוניטין רב בקרב מאמני הפוקימונים בעולם. היחיד שהצליח לחדור אותה אי פעם היה קיוראם האגדי. בכל אופן, וולריין הגן על עצמו באופן מושלם. "תגמור את זה רסיס קרח!" צעק אש קטצ'אם
פתאום, אש קטצ'אם הרגיש כאילו שואבים אותו. לרגע אחד הוא היה בקרב שלו באלית פור, ואחרי שנייה הוא היה במעין מערבולת זמן מסתחררת בצבעי ירוק וכחול יחד עם וולריין. אש לא פחד, אחרי קרבות עם פוקימונים אגדיים אתה בחיים לא תפחד. לבסוף, אחרי חצי דקה בערך, נחת אש קטצ'אם בתוך מקום מוזר בהחלט: הוא היה באמצע חדר בקרה של משהו, ככל הנראה חללית, ומסביבו נשקף נופו של החלל החיצון. מולו עמדו שלושה אנשים מוזרים: אחד היה עם שיער שחור וחולצה שחורה שמתחתיה הייתה חולצה קצרה, וברגע שאש נחת במקום הזה, הוא הושיט את ידו אל הקיר והפך לאדם שעשוי מתכת. השנייה הייתה נראית רגיל, בעלת סוודר אדום, שיער אדמוני, מלבד דבר אחד: הידיים שלה זרחו באור סגול מוזר. והשלישי היה בכלל בדמות יצור ענק בצבע כתום, נראה כמו דינוזאור, אבל באמצעו היה לו סמל מוזר. אחרי בערך דקה השתנה היצור, זרח באור ירוק, והפך לנער בעל ווסט ירוק שיער חום ושעון מוזר על היד. פתאום הנער אמר: "טוב, אתה בסדר. אש קטצ'אם, ברוך הבא למחתרת הגיבורים."
[COLOR="DarkRed"]נו,איך? תגובות בונות בבקשה![/COLOR]
-
כמו שכתבתי לך בנו"ד הסיפור הוא 7/10
אני מקוה שתביא תוצאות יותר טובות בפרק השני...