-
אלף תפוחים על העץ (:
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="#117284"][B][U][SIZE="4"]משחק חדש, מתחילים מאלף, אני אומר אלף הודעות לי יש, אתם אומרים מזל טוב. (;[/SIZE]
[/U]
הקדשות:
לכל המשתתפים של המשחק שלי, שלומי ([COLOR="YellowGreen"]Meganium[/COLOR]), עמית ([COLOR="Purple"]Uchiha Sasuke[/COLOR]), דוד ([COLOR="Black"]Minato[/COLOR]), נועם ([COLOR="Black"]bugoji1[/COLOR]), תומר ([COLOR="Black"]SpiderMan[/COLOR]), ניב ([COLOR="Navy"]NivX10[/COLOR]), אלון ([COLOR="Navy"]The KoDak:)[/COLOR]) וסיגל ([COLOR="Black"]sigal123[/COLOR]).
לחברים הטובים שלי מהפורום, עידו ([COLOR="Black"]Pooh[/COLOR]) ותמיר ([COLOR="YellowGreen"]Combusken[/COLOR]) ושיר ([COLOR="Magenta"]MarshMellow[/COLOR]) שכבר לא כאן...
לכל מי שקורא את הסיפור שלי, לכל מי שמגיב לחתימות שלי, לכל מי שהכנתי לו חתימה, לכל מי שהשתתף בחידון שלי בלילה הלבן ולכל השאר... אולי.
נוספים וחשובים לא פחות: עומר ([COLOR="YellowGreen"]Yuma צ'וקומוקו[/COLOR], או משהו כזה לפחות) ואדם ([COLOR="Green"]NoobiLand[/COLOR]) (:
ולאחד והיחיד, אני D:
נתראה באלפיים![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
[quote=Lord Voldemort;1085529]משחק חדש, מתחילים מאלף, אני אומר אלף הודעות לי יש, אתם אומרים מזל טוב. (;
הקדשות:
לכל המשתתפים של המשחק שלי, שלומי (Meganium), עמית (Uchiha Sasuke), דוד (Minato), נועם (bugoji1), תומר (SpiderMan), ניב (NivX10), אלון (The KoDak:)) וסיגל (sigal123).
לחברים הטובים שלי מהפורום, עידו (Pooh) ותמיר (Combusken) ושיר (MarshMellow) שכבר לא כאן...
לכל מי שקורא את הסיפור שלי, לכל מי שמגיב לחתימות שלי, לכל מי שהכנתי לו חתימה, לכל מי שהשתתף בחידון שלי בלילה הלבן ולכל השאר... אולי.
ולאחר והיחיד, אני D:
נתראה באלפיים![/quote]
חח..תודה על ההקדשה ומזל טוב..
תמיד ליד השם שלי מופיע חיוך..חחח..
-
-
[QUOTE=The Kodak:);1085531]חח..תודה על ההקדשה ומזל טוב..
תמיד ליד השם שלי מופיע חיוך..חחח..[/QUOTE]
כבר לא חעחע D:
ותודה איתי (:
-
אני לא ספיידרמן, אני גאלאד!
מזל טוב.
-
מזל"ט!
אני זוכרת כשאני הקדשתי בהודעת האלף... היו ימים טובים אז... :)
-
אני זוכר שאני הקדשתי את האלף הראשון,היה מזמן,ולמה אותי לא,עד לפני כמה חודשים היינו אותו אחד [אני הייתי טום רידל ואתה לורד וולדרמורט Xd]אז לא מגיע לי הקדשה קטנה?
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1085541]אני זוכר שאני הקדשתי את האלף הראשון,היה מזמן,ולמה אותי לא,עד לפני כמה חודשים היינו אותו אחד [אני הייתי טום רידל ואתה לורד וולדרמורט Xd]אז לא מגיע לי הקדשה קטנה?[/QUOTE]
לא. אתה היית אבא שלו.
ומזל טוב...
-
-
מזל טוב עד 40k
כול הכבוד לך
-
-
תודה רבה כולם D:
תומר- תפסיק להחליף כינויים
עומר- בכיף אני מוסיף (;
אדם- הוא היה אני בגרסת הנעורים, או אבא שלי. בכל מקרה, אני יותר מגניב (;