המדריך המשופר לפייקר!! הצבע החמישי
[CENTER]זו שיטה שגיליתי לא מזמן היא הופכת את הפייק למוצלל יותר ויותר בולט, השיטה פשוטה מאוד לכל מי שברמת הבסיס ומעלה
הרעיון מבוסס על הרעיון שDruddigon man
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/831/31889463.png[/IMG]
1 קודם ציירו את הבסיס של הפייק, התבנית שלתוכה אתם תצרו את הפייק שלכם, אחרי שעשיתם את זה צרו את מד הצבעים, מד הצבעים צריך להיות בנוי הפעם מחמישה צבעים ולא מארבע כמו שיש בדרך כלל, אז הינה הסביר על כל סוג צבע
התחומים באדום - אלו צבעי הגוף הפשוטים, צבע בסיס לגוף, צבע בהיר להצללה בהירה, וצבע כהה להצללה כהה
התחומים בצהוב - זה הצבע החדש, הוא טיפה יותר כהה מהצבע הכהה בהצללת הבסיס, הוא מוסיף עוד עומק, בעבר היינו משתמשים בו לקווי מתאר אבל עכשיו מחליפים אותו להצללה.
התחומים בירוק - צבע קווי המתאר, כדי שהוא יצא טוב תעשו אותו כמה שיותר קרוב לשחור, לא שחור מדי, אבל כמה שיותר קרוב.
2 עכשיו ניקח את התחומים באדום, ונצבע את הפייק בצבעי הבסיס.
3 עכשיו נצליל עם צבע ההצללה
4 עכשיו ניקח את צבע ההצללה הכהה החדש מהתחומים בצהוב, שימו לב שזה הצללה כהה, נשים אותה במקומות שבאמת בקושי אור מגיעה, אל תגזימו אם ההצללה מסוג זה, תשימו אותה רק בנקודות שאתם מגיעה אור, אם תסתקלו טוב תראו את ההבדלים בין שלב 3 ל שלב 4 מבחינת הצללה.
5 עכשיו צובעים את קווי המתאר
6 מוסיפים עיניים
8 עכשיו אני עושה לו את התוספת של הסוג שלו, זו זיקית קרח, אז אני מוסיף לה קרח על הגב, אני עושה מד צבעים של קרח, ואז צובע קצת את הגב ואת הראש
7 מוסיף קצת נטיפי קרח על הגב של הזיקית, והינה היא מכונה, נראה שיש לה טיפה יותר עומק[/CENTER]