-
Pokemon Medieval Ages
יש אישור מ-NivX10:
[quote]אני נותן לך אישור מיוחד לפתיחת שתי משחקים בוא זמנית היות והמשחק שלך נמצא בפורום הזה מעל לשנתיים של פעילות![/quote]הערה: המשחק הראשון שלי [B]אינו[/B] פתוח שנתיים.
[CENTER][B][U]Pokemon – Medieval Ages[/U][/B][/CENTER]
[RIGHT]פוקימון ימי הביניים.
נכון להיום, יש 0 מקום(ות). 0 בקוטור, 0 בג'וטרמו. [/RIGHT]
המשחק הזה, בגלגולו הקודם, קיבל ציון 8.4 [URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=847590&postcount=22"]בנושא הביקורות של חת"ם.[/URL]
מילות פתיחה:
שלום, אני לורד אביזי המטורף. פתחתי את המשחק הזה פעם אבל משום מה השחקנים שלו התנדפו וחבל. אני אישית מעדיף את המשחק הזה בהרבה מהמשחק הראשון שלי. אז בבקשה, הרשמו ותנו לי להרגיש את המשחק הזה!
[U][COLOR=#339966]עלילה[/COLOR][/U]
[COLOR=#339966]זוהי המאה ה-14.[/COLOR]
[COLOR=#339966]עד כלפני 50 שנה, אם הייתם כאן, הייתם בעיצומה של מלחמה בין הממלכות השכנות קוטור וג'וטרמו. המצב השתנה כאשר הגיעו שבטים דרומיים בעלי צי חזק – הווארנדים. הווארנדים השתלטו במהרה על הערים ציאנוטוודום בג'טרמו, ואת האי סנטובדר בקוטור. כמו כן האוורנדים כבשו את גם את איי המערבולת ואת איי סורפום.[/COLOR]
[COLOR=#339966]מהסיבות האלו, נפגשו המלך אינדיגו [/COLOR][COLOR=#339966]IV[/COLOR][COLOR=#339966] של קוטור, והמלך קרטוס [/COLOR][COLOR=#339966]II[/COLOR][COLOR=#339966] של ג'וטרמו על הר סילבר, הגבול של הממלכות. המלכים חתמו ביניהם על הברית האינדיגו-קרטוסית, שמטרתה להפסיק זמנית את הלחימה ביניהם ולכבוש חזרה את אדמותיהם מהאוורנדים.[/COLOR]
[COLOR=#339966]ואתם?[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#339966]אתם נערים ונערות פטריוטיים הגרים באחת משני ממלכות אלו, או בקוטור או בג'וטרמו. אם אתם גרים בקוטור, אתם תתחיל בעיר פלטיום. אם אתם בג'וטרמו, תתחילו בעיר בארק. היום אתם הולכים לקבל פוקימון, בקנטו מהמכשף אוקוס, ובג'וטרמו מהמכשף אלבוס. אתם הולכים לטייל ברחבי הממלכות, במטרה להגיע לתחרות המאמנים השנתית, שמאז החתימה על הברית, נערכת בהר סילבר. בנוסף אתם תהיו מוכנים לסייע לצבא בכל פעם שתתקלו באויבים מהאוורנט.[/COLOR]
[COLOR=#339966]צוותים רעים?[/COLOR]
[COLOR=#339966]בכל חתך של האוכלסייה יש פושעים, כולל חתך האוכלסייה שנמצא בדימיון שלי. מי הם אותם פושעים? תגלו.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][U]מפת המשחק[/U][/RIGHT]
[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/8571/12267805.png[/IMG]
הסבר על המפה:
הקו החום מסמל את הגבול שהיה בין הממלכות לפני חתימת הברית
הנקודה התכלת במפה היא הר סילבר.
שטח כחול מקווקוו מסמל שטחים שנמצאים כעת תחת השליטה של הווארנדים.
[RIGHT]בכל נקודה במפה בה יש מספר יש כישופייה, משבאה ואכסנייה (לפעמים השניים האחרונים באים ביחד)[/RIGHT]
המושג כישופייה יוסבר בהמשך.
[LIST][*][COLOR=#333399]1. פלטיום[/COLOR][/LIST]
[COLOR=#333399][COLOR=#333399]בעיר זו, אם בחרתם לשחק בקוטור, תתחילו כאן את המשחק. בעיר הזו יש כישופייה מרכזית, והיא של המכשף אוקוס. [/COLOR]
[LIST][*]2. וירדיוס-אנטום[/LIST]
[COLOR=#333399]בעיר זו יש את מכון האדמה. כמו כן מהעיר הזו ניתן להגיע ליער וירידיאן.[/COLOR]
[LIST][*]3. פיטיאר
[COLOR=#333399]עיר זו נמצאית ביציאה מיער וירידיאן. בעיר זו נמצא מכון האבן, ואם יוצאים מהעיר הזו מזרחה מגיעים להר הירח.[/COLOR][*]4. סרטונלייר[/LIST]
[COLOR=#333399]עיר זו נמצאית על יד נהר לייר, ומהצד השני של הר הירח. בעיר זו נמצא מכון המים.[/COLOR]
[LIST][*]5. ורמיס-דליון[/LIST]
.[COLOR=#333399]עיר זו היא עיר נמל מרכזית, כמו העיר פאיוש. בעיר זו נמצא מכון הלוחם (והסיבה שזה לא מכון החשמל תובהר בהמשך)[/COLOR]
[LIST][*]6. לאבאנצ'ום[/LIST]
[COLOR=#333399]בעיר זו נמצא בית הקברות המלכותי, בו קבורים אישים ממשפחת המלוכה עד לחמישה דורות אחורה. כמו כן יש גם את הכנסייה המרכזית של קוטור.[/COLOR]
[LIST][*]7. סולודר[/LIST]
[COLOR=#333399]בעיר זו נמצא מכון העשב, ובעיר זו יש שוק די גדול.[/COLOR]
[LIST][*]23. [COLOR=#333399]סובפרם [/COLOR][/LIST]
[COLOR=#333399]זוהי עיר הבירה של קוטור. כאן נמצא ארמון המלך אינידיגו [/COLOR][COLOR=#333399]IV[/COLOR][COLOR=#333399], וכאן נמצא מכון העל חושי.(שחכתי למספר את העיר הזו ולכן היא 23 למרות שהיא אמורה להיות 8, ^^)[/COLOR]
[LIST][*]8. נוקדאורון
[COLOR=#333399]זוהי עיר קטנה בדרך מלאבאנצ'וס לפאיוש, שבה נמצא המכון החילופי למכון האש (מכון האש באי סנטובדר נכבש בידי הווארנדים, ומנהיג המכון, ביילר מוחזק שבוי)[/COLOR][*]9. פאיוש
[COLOR=#333399]עיר נמל גדולה ועשירה. לאחרונה יש חשש שמה משם הווארנדים יתקפו, בגלל קירבתה לים. בעיר זו נמצא מכון הרעל.[/COLOR][*]10. האי סנטובדר
[COLOR=#333399]על אי זה יש עיר בודדת, סנטובדר, אבל כעת היא נמצאית תחת השליטה של הווארנדים. כל תושבי העיר הם שבויים של הווארנדים.[/COLOR][*]11. רמת ג'וטרמו[/LIST]
[COLOR=#333399]במקום זה נמצא מבצר גדול, שהוא קרוב מאוד לגבול עם ג'וטרמו. הרמה נקראית כך בגלל קירבתה לג'וטרמו. בעבר תחרויות המאמנים השנתית נהגו להתקיים כאן, אבל בגלל החתימה על ההסכם בין ג'טרמו לקוטור, הסכימו המלכים שתחרויות המאמנים, ייתקיימו ביחד על הר סילבר.[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=#99cc00]
[LIST][*]12. בארק[/LIST]
[/COLOR][COLOR=#99cc00][RIGHT][COLOR=#99cc00]בעיר זו, אם בחרתם להיות בג'וטרמו, תתחילו את המשחק. בעיר זו יש כישופייה מרכזית, והיא של המכשף אלבוס.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]13. צ'רולגם[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]זוהי עיר קטנה, שיש בה נמל קטן, אבל בגלל החשש מפלישה של הווארנדים, הנמל הזה כמעט ולא מתפקד.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]14. פאולטום (שימו לב, מבטאים את ה"פ" כאן כמו F)[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]בעיר זו יש את מגדל הספראוט, מגדל המכיל בלספראוטים ומקודש במידת מה לתושבים המקומיים. כמו כן בעיר יש את מכון המעופף.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]15. אזליה[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]השם של העיר הזו לא השתנה גם ב700 שנה הקרובות. יש בעיר הזו באר שמצויים בה סלופוקים. בעיר זו נמצא מכון החרק. מחוץ לעיר נמצא יער אילקס.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]16. אורומגאפר[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר גדולה ומשגשגת שנמצאית מחוץ ליער אילקס. בעיר זו יש שוק גדול, ואת מכון הנורמל.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]17. אקרוס-טיום[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר בעלת שני מקומות שהיו קדושים במידת מה, המגדל השרוף ומגדל הפעמון. זוהי עיר הבירה של ג'טרמו ומצוי בה ארמון המלוכה[/COLOR][COLOR=#99cc00]של קרטוס [/COLOR][COLOR=#99cc00]II[/COLOR][COLOR=#99cc00]. בעיר זו יש את מכון הרוח.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]18. העיר ציאנטוודום[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר זו נמצאית תחת השליטה של הווארנדים. בעבר היה בה מכון הלוחם, אבל כיום כל התושבים נמצאים שבויים בידי הווארנדים, אם כי מנהיג המכון, לא היה באותו זמן בעיר ולכן הוא עדיין מנהיג מכון הלוחם, אבל בעיר אחרת.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]19. אולימריין[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]זוהי עיר נמל גדולה וחשובה בג'וטרמו, אם כי בגלל האיום של פלישת הווארנדים הנמל נהיה פחות פעיל. בעיר זו נמצא מכון הברזל.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]20. מאהגוטיום[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר קטנה בצפון. יש בה מכון הקרח, וביציאה המזרחית מהעיר נמצא מעבר הקרח.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]21. פלירנזיה[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר עוד יותר צפונית שנמצאית בהר. ליד עיר הזו נמצא אגם הזעם, אגם מאוד משונה. בעיר זו נמצא מכון הלחימה החלופי, במקום זה שבציאנטוודום.[/COLOR][/RIGHT]
[LIST][*]22. נגרופיום[/LIST]
[RIGHT][COLOR=#99cc00]עיר זו נמצאית מחוץ למעבר הקרח וזוהי עיר שנמצאית על הר. בעיר זו יש את מכון הדרקון ואת אגם הדרקונים.[/COLOR][/RIGHT]
[/COLOR]
[RIGHT](הבדל הצבעים נועד רק כדי להבדיל בין המחוזות קלות)
[U]מאמני המכון[/U]
כל מנהיגי המכון במחוז מסויים נבחרו על ידי המלך של המחוז, והם בעלי תפקידים מנהליים בארמון המלוכה, ולכן יש כמה ימים בשבוע בהם לא ניתן להלחם במנהיג מכון מסויים, כי הם עובדים. הנה פירוט המידע על מנהיגי המכון, אם לא מצוין אחרת, את המנהיג אני ערכתי, ואני לא מתיימר לדעת לערוך מאמנים, אז אם זה נראה כמו זבל, זה הגיוני.[/RIGHT]
כל מנהיג יוצג ברגע ששחקן אחד לפחות יפגוש אותו. (רק השם והתמונה, את הפוקימונים אני לא אכתוב כאן).
[RIGHT][COLOR=#ff6600][U][COLOR=#ff6600]שינויים מהותיים ממשחקי פוקימון שגרתיים:[/COLOR][/U][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#ff6600]1. פוכדור – הפוכדור הוא מכשיר טכנולוגי משוכלל ביותר, וככזה הוא עדיין לא קיים בתקופה של משחק שלי. במקומו תשתמשו בפוכדור פרימיטיבי – פוקרשת. הפוקרשת בנויה כמו ספר תורה, רק קצת קטן יותר. יש שני מקלות ורשת ביניהם. על מקל אחד יש להב, שניתן לנעוץ במקל השני וככה סוגרים את הפוקרשת. כדי ללכוד פוקימון בפוקרשת, יש תחילה לפתוח אותה (על ידי הזזת הלהב שסוגר), למשוך את המקלות ובכך לפרוש את הרשת, לרוץ אל הפוקימון, לעטוף אותו ברשת ואז לסגור את הלהב. ברגע זה, הקסם של הפוקרשת יופעל והיא תנסה לכווץ את הפוקימון. אם הפוקימון יצליח להתשחרר הוא ישבור את הפוקרשת ולא יהיה ניתן להשתמש בה שוב. דרך פוקרשת ניתן לראות מי הפוקימון שבפנים להלן איור סכמטי של פוקירשת:[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#ff6600][COLOR=#ff6600][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/5428/pokenet.jpg[/IMG][/COLOR][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#ff6600]2. מרכזי פוקימונים – המכונה שמרפאת פוקימונים אף היא טכנולוגיה מתקדמת, שלא קיימת בעבר, ולכן קוסמים ירפאו את הפוקימונים שלכם, בכישופיה. [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#ff6600]3. פוקדע – הפוקדע הוא גם מכשיר טכנולוגי משוכלל, ולכן הוא לא קיים במשחק. יכולתי לתת לכם מגילה ארוכה שבה כתוב המידע על כל הפוקימונים, אבל אתם לא יודעים לקרוא כמו רוב האנשים בימי הביניים, ולכן בכישופיה יהיה קוסם, שאם תניחו פוקימון מסויים בעמדה שלו, אז העמדה הזו תגרום לפוקימון לספר לכם את המידע שידוע עליו. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]4. כישופיה – בכל עיר יש כישופיה. כישופיה זה מקום שבו יש שני קוסמים לפחות. קוסם אחד מרפא וקוסם שני שמגלה מידע על פוקימונים. לכן אין מרכז פוקימונים, ובמקומו יש כישופיה, משבאה ואכסנייה. בכישופיה מרפאים פוקימונים, במשבאה אוכלים ומדברים עם אנשים, באכנסייה ישנים. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]5. קסם באופן כללי – אני מניח שלאחר שקראתם את סעיף 4, רובכם חושבים על משהו בסגנון Whazza Fux?!, ובצדק, שכן קסם ופוקימון הם מושגים שבדרך כלל לא מסתדרים. אבל כידוע "כל טכנולוגיה מתוחכמת דיה אינה ניתנת להבדלה מקסם", ולכן כל הטכנולוגיה המשוכללת של ההווה הפכה לקסם בימי הביניים. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]6. סוג החשמל – בתקופה של המשחק שלי עדיין תומאס אדיסון לא קיים. לכן אין פוקימונים מסוג חשמל. תופעות הטבע הקשורות לחשמל קיימות, ולכן יש מתקפות מסוג חשמל. פוקימונים אגדיים מסוג חשמל קיימים גם כן, אבל הסבירות שתתקלו באחד מהם אפסית [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]7. דור שלישי ורביעי וחמישי – בתקופה הזו עדיין לא גילו את הפוקימונים האלה, כלומר ידוע קצת על הדור השלישי כי הווארנדים משתמשים בהם, אבל לא יותר מדי. אם תפגשו איפשהו פוקימון מדור שלוש, ארבע או חמש, תצטרכו להמציא לגביו פרטים, כי אף אחד אחר בעולם הזה לא יודע אותם. שימו לב שבמקרה של דור חמש אני לא אכליל את כל הפוקימונים, אלא רק אלה שאני מכיר מספיק טוב. [/COLOR]
[COLOR=#ff6600]8. דת – בימי הביניים כל האנשים היו דתיים. לכן גם בעולם שלי האנשים דתיים, השאלה היא רק "באיזו דת?". והם מאמינים כמובן, ב"מיתולוגיה הפוקימונית" שלכל מחוז יש מיתולוגיה לשלו. בקוטור מקובל להאמין שמיו הוא בורא כל, והוא מינה לעצמו שלושה שומרים, מולטרס ארטיקונו וזפדוס. ([B]כמובן[/B] שמיוטו לא קיים, הסרט הראשון של פוקימון עדיין לא קרה) כמו כן הפוקימונים ארקניין ודרגונייט נחשבים נעלים יותר מרוב הפוקימונים, ובמקומות מסויימים סוגדים להם. בג'וטרמו מקובל להאמין בכך שלוגיה והו-הו הם שני פוקימונים אלוהיים, המחלקים ביניהם את השליטה בעולם. כמו כן, המיתולוגיה טוענת שלפני זמן רב, הם נאבקו והו-הו השמיד ללוגיה מקום פולחן, ובתוכו הרג שלושה פוקימונים חסרי שם. הו-הו יצר מחדש את הפוקימונים האלו, וקרא להם סויקון, אנטיי, וראיקו. שלושת פוקימונים אלה נחשבים מגינים של ג'וטרמו. סלבי בג'וטרמו נחשב לעוד סוג של אל, הנמצא ביערות ושולט בזמן. (כשאנשים מתלוננים על כך שאין להם הרבה זמן, הם לפעמים אומרים שסלבי מתנקל להם). טרייאניטר נחשב פוקימון שטני מרושע מעט, אם כי הצורות הפחות מפותחות שלו – אינן. להווארנדים דת משלהם, אך אין מן הנמצא מידע מפורט עליה. כמובן שאני, כמנהל המשחק, הוא האל הגדול ביותר ואני גורם לכל הדברים להתקיים, אבל זה בגדר בדיחה בלבד. זו הדת. לקיים את הדת מכיל בתוכו כמה דברים. בכל עיר המבנה המרכזי ביותר הוא בית פולחן ("כנסייה") בה יש כוהני דת שבהם ניתן להתייעץ. מומלץ מדי פעם לעבור בבית פולחן שכזה ולמסור לאלים תודה שהם מחזיקים אותכם בחיים. פרט לזה, אנשים לפעמים מערבבים בלשונים ביטויים המתייחסים לתפקידים של האלים, למשל אם חם מאוד ומישהו בקוטור מבקש הקלה בחום, אז הוא אומר משהו בסגנון "אם רק ארטיקונו היה יכול לחלוף כאן". אם מדי פעם תזכרו בסעיף הזה ותשלבו חלק מהדברים הדתיים האלה במשחק שלכם, זה יגרום לי לחייך ולדעת שאני לא סתם כותב דברים. (מה שכמובן עוזר לכם, כי כל מה שטוב לי בסופו של דבר גם טוב לכם) [/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#ff6600][U][COLOR=#3366ff]הערות[/COLOR][/U][/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-יש 6 מקומות[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-פוקימונים לרוב לא ילמדו מתקפות לבד. כל פוקימון יודע מתקפות טריוויאליות, מתקפות המקיימות שלושה תנאים: אופן ביצוע ההתקפה ברור מהשם, יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה, ולא צריך תחכום רב כדי לבצע את ההתקפה. פוקימונים פראיים, ייתכן ויכירו עוד מתקפות לא טריוויאלית.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]כל מתקפה אחרת היא מתקפה לא טריוויאלית ויש ללמד אותה. לימוד התקפה מורכב משלושה חלקים: הסבר התהליך שמייצר את ההתקפה, פירוט האיברים המשתתפים בהתקפה, ונתינת שם להתקפה. אם אתם מתקשים בלמצוא הסבר לביצוע ההתקפה, אימרו לי ואני אסדר את זה בדרכי שלי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-אתם מוזמנים לחשוב ביצירתיות במשחק ולנסות לקדם את העלילה לכיוונים שלא חשבתי עליהם, ובלבד שהמעשים שאתם עושים הם הגיוניים. אם מכון מסויים נעול, ונגיד אני רוצה שאתם תשאלו מישהו שנמצא ליד המכון למה הוא נעול וככה תתקדמו, אתם יכולים לנסות לשבור את דלת המכון ולחפש את המנהיג בכח. אני לא אקבל במצב זה המשך דוגמת "אני מנצל את הכוחות העל טבעיים שמן הסתם יש לי, ומזמן מולי את מנהיג המכון!"[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-כדי לוודא שתהיו פעילים במשחק, אני אבצע מעקב מאוד מתוחכם אחרי השחקנים. בכל שבוע, אני אספור כמה תגובות אני עושה, וכמה כל שחקן עושה. אם כמות התגובות של השחקן היא קטנה מ60% מהתגובות שלי, מודלקת אצלי בראש נורה אדומה. אם במשך שבועיים רצופים קורה דבר כזה, השחקן מועף. כמובן שאם שחקן מודיע מראש שהוא לא יהיה יותר מדי פעיל, ושיכולת ההגבה שלו מוגבלת, אני אתחשב בזה. [/COLOR][COLOR=#3366ff]ברגע שיישארו רק שני שחקנים מתוך 6, אני אתחיל להוסיף עוד, וכך הלאה. -- מוטל בספק כי אני גם לא מגיב מי יודע מה הרבה...[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-השתדלו שלא לכתוב הודעות "ריקות מתוכן", כלומר הודעות בהם אתם לא באמת גורמים למצב במשחק להשתנות. אני מבין שלפעמים יש מצבים בהם או שתהיה תגובה ריקה מתוכן, או שאתם תכתבו יותר מדי וקשה למצוא משהו באמצע, אבל תשתדלו לא לכתוב דברים כאלה.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-אם אתם רוצים למסור לי, כמנהל המשחק, מידע שאתם לא רוצים למסור לי, כשחקן במשחק, השתמשו במחשבה, ובלבד שיהיה ברור שזו באמת מחשבה.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-אם נראה לכם שכמות המידע שנתתי בתגובה אינו מספיק לרוחכם היצירתית, אתם מוזמנים לבקש ממני עוד. אני אכתוב רק את מה שאני רואה כהכרחי, אבל כמובן שאני בן אדם מעוות מאוד, ואתם מוזמנים לתקן אותי.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#3366ff]-אני אנסה ליישם כסף במשחק הזה, והשיטה תלך ככה, יש מטבעות ברונזה כסף וזהב, כשמטבע כסף שקול לעשרה מטבעות ברונזה, ומטבע זהב שקול לעשרה מטבעות כסף. אם אני אראה שהשיטה הזו מסתדרת ואני מצליח לקבוע מכירים כמו שצריך, אז אני אמשיך, אם לא, אז אני אבטל את כל העסק. [/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-כל בעיה, שאלה, פרדוקס בתוך המשחק, הזמנת רצח וכד' מתקבלת בברכה אצלי בפרטי.[/COLOR]
[COLOR=#3366ff]-שחקו.[/COLOR]
[U][COLOR=red]חוקים[/COLOR][/U][/RIGHT]
[COLOR=red]-כל החוקים שמעליי תקפים כמובן.[/COLOR]
[RIGHT][COLOR=red]-השתדלו לדבר בחוצפה סבירה / נימוס + אל הדמויות שאתם פוגשים, כולל דמויות הנתונות לשליטתי. מותר לכם לקלל כמה שאתם רוצים את הדמות, אבל במחשבות בלבד.[/COLOR][COLOR=red]כמובן שבמקרה שבו אתם בשיאו של דו קרב מילולי עם דמות זו או אחרת, שימוש בשפה שאינה מכובדת יהיה מובן.[/COLOR]
[COLOR=red]-אל תגיבו הודעות לא רצויות, אם לא התקבלתם ואתם רוצים להתווכח עכשיו על הסיבה שבגללה לא קיבלתי אתכם, תיבת ההודעות הפרטיות שלי מחכה לכם. אם לא המשכתי לכם, אתם יכולים לשלוח לי הודעה פרטית, או לחכות לפעם הבאה אני אמשיך, ואם גם בה אני לא ממשיך לכם אתם יכולים להגיב במשחק. (מה גם שיש חוק כזה בחוקי חת"ם)[/COLOR]
[COLOR=red]-בקרבות מותר לכם להתנות מהלכים שלכם. "תשתמש בזה, אם זה פוגע תנסה לעשות גם את זה, אם לא, תברח מהר הצידה". אתם יכולים גם כמובן לא להתנות, אבל כשאין תנאי יש סיכוי גדול יותר לטעויות "תשתמש בזה ואז מיד תן לו בובמה לפנים", יכול לגרום לי לתת לפוקימון שלכם 'בומבה לפנים'.[/COLOR]
[COLOR=red]- שימו לב, מותר ואף רצוי להתווכח איתי, על כל החלטה שלי שנראית שגויה בעיניכם. אני מוכן לשמוע את הטענות שלכם ובלבד שיש בהם טיעון אמיתי ונימוקים בגדר ההגיון הסביר. התווכחות איתי ניתן לעשות בהערות בתוך ההמשך עצמו, או בהודעות פרטיות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]- יש לקרוא את [B]כל[/B] הכתוב כאן. אני בדרך כלל איני מוסיף מילים סתם, אז כל מילה חשובה. [/COLOR][/RIGHT]
[U]טופס הרשמה:[/U]
[RIGHT]צורת פנייה: (איך אתם רוצים שאני אקרא לכם, יכול להיות שם פרטי, כינוי וכד', צורת הפנייה לא תעלה על שלוש מילים)
שם במשחק: (איך אתם רוצים שדמויות במשחק יפנו אליכם, מומלץ שם מימי הביניים)[/RIGHT]
[RIGHT]גיל: (16-40, יותר מ16 כי אחרת אף אחד לא יספור אותכם, מתחת ל40 כי אנשים לא חיים בדרך כלל מעל הגיל הזה)
אופי: (לא חובה, לא בעל סתירה פנימית, לא מושלם, ולא אנטימושלם)
מחוז: קוטור/ג'טרמו (יש לכל היותר שלושה אנשים בכל מחוז. תמחקו את ה"/" ואת מה שלא בחרתם)
רקע: (לא אכפת לי לא מאיכות ולא מכמות. מצידי זה יהיה חמש מילים. אני לא רוצה לראות ברקע פרטים שאין להם שימוש במסגרת הרקע. רקעים ארוכים מדי יגרמו לי לכאב ראש וייתכן ויקח לי יומיים לבדוק אותו, ראו הוזהרתם. הדבר היחיד זה, שזה יעזור לי (ולכם) אם הרקע שלכם יענה על השאלה "למה?". אגב, אסור לכם להיות אצילים מסוג כלשהו, אתם אנשים פשוטים של ימי הביניים)
פוקימון התחלתי: (פוקימון בעל שלוש צורות התפתחות עוקבות שצורתו הראשונה היא מהמחוז שלכם. הפוקימון חייב להיות בצורה הראשונה מבין השלוש. בצורות עוקבות אני מתכוון מצבים עם שרשת התפתחויות, אולי גם יש פיצול, כלומר פוליוואג ופיצ'ו (למרות שהוא בכלל פוקימון חשמל ולכן לא קיים) הם בסדר, אבל איווי לא, כי אין לו שלוש צורות עוקבות. אם לפוקימון התפתחות מדור שלישי או רביעי, מותר לכם לבחור אותו, אם כי יכול להיות שהוא יתקשה להתפתח לצורה מהדור הגבוה.)
תמונה: (לא חובה, רצוי ספרייט)
בקשות/הערות/הארות: (השמיים הם הגבול, אני יכול לקיים הרבה פחות מזה)
-את החלק למטה מלאו רק אם אתם רוצים שתהיה דמות שתפגוש אותכם לעיתים קרובות במשחק-
שם הדמות: (אותן הערות כמו ב"שם במשחק")
מחוז: קוטור/ג'וטרמו (מאיפה הדמות באה, אותן הנחיות כמו למעלה, אם הדמות לא מהמחוז שלכם, ייתכן והפגישות יהיו נדירות יותר)
קורות חיים: (כמו רקע, רק שפה מעניין אותי מאוד, מי אתם רוצים שהדמות הזו תהיה, ומה אתם מצפים מהמדמות הזו. גם לדמות זו אסור להיות אציל מסוג כלשהו. כל מידע שלא תפרטו אשלים עם דמיוני הפרוע והתוצאות עלולות לאכזב.)
פוקימונים: (אילו פוקימונים אתם רוצים שיהיה לו. הוא לא יתחיל עם כולם, אבל הוא לאט לאט יתקרב לזה)
תמונה: (כמו למעלה)
אתם מתבקשים להעתיק את טופס ההרשמה המוכן מראש למטה, כאשר את הטקסט כותבים מחוץ לחלק המודגש, כלומר כותרת השדה בטופס מודגשת, ורק היא. אל תגרמו לי לעבוד קשה מדי[/RIGHT]
[RIGHT][B]צורת פנייה:[/B] [/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B]
[RIGHT][B]מין:[/B] נ/ז
[B]גיל:[/B]
[B]אופי:[/B]
[B]מחוז:[/B] קוטור/ג'טרמו
[B]רקע:[/B]
[B]פוקימון התחלתי:[/B]
[B]תמונה:[/B]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B]
----------------------
[B]שם הדמות:[/B]
[B]מין:[/B] נ/ז
[B]מחוז:[/B] קוטור/ג'טרמו
[B]קורות חיים:[/B]
[B]פוקימונים:[/B][/RIGHT]
[B]תמונה:[/B]
-
[U]רשומים קוטור[/U]
[B]1.[/B]
[B]צורת פנייה:[/B] אד.
[B]שם במשחק:[/B] אדוארד ג'ורג' גריפין.
[B]מין:[/B] ז.
[B]גיל:[/B] 16.
[B]אופי[/B]: אמרת לא חובה.
[B]מחוז[/B]: קוטור.
[B]רקע:[/B] אדוארד נולד במחוז קוטור, וגדל בו כל ימי חייו.הוא נולד למשפחה ממעמד האיכרים, וחי בעיר הנמל ורמיס-דליון.אביו היה מלח, ויום אחד אביו הלך אל עבודתו כמלח, ושם ראה אדם רכוב על פוקימון בשם לפרס.האדם הרכוב על הלפרס התקיף את אביו של אדוארד והרס את ספינתו.כשהודיעו לה על המאורע, החליטה האם לעזוב את העיר ולעבור לעיר אחרת-העיר פלטיום.אדוארד נשבע שימצא את האדם הרכוב על הלפרס ויהרוג אותו אחת ולתמיד, ולהגשים את חלומו של אביו-לנצח בתחרות המאמנים השנתית.
[B]חפצים[/B]:
3 מטבעות כסף, 4 פוקרשתות.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] צ'ארמנדר.
[B]2.[/B] נידורן (נקבה).
[B]תמונה:[/B] [URL="http://www.israup.net/"][IMG]http://www.israup.net/images/536c9dab04787bbd2f586eaf4709f874.png[/IMG][/URL]
[B]בקשות/הערות/הארות[/B]:
[B]2.[/B]
[B]צורת פנייה:[/B] מייק
[B]שם במשחק[/B]: מייקל רוברטס
[B]מין[/B]: זכר
[B]גיל[/B]: 17
[B]אופי:[/B] חכם, אתלטי, שחצן, אמיץ
[B]מחוז[/B]: קוטור
[B]רקע[/B]: מייקל נולד במחוז קוטור לאבא אציל שנהרג במלחמה בין הממלכות. בעצם, לא ממש במלחמה: כשאבא של מייקל היה באי סנדווטור בנסיעה רשמית הוא נרצח על ידי השבטים הפולשים. כשהגיע שליח מהמלך לבשר להוריו של מייקל שאבא שלו נרצח מייקל הרגיש תחושת זעם כמו שלא הרגיש מעולם ולא ראה אף אחד זועם בצורה כזאת. במשך ימים שלמים הוא לא יצא מחדרו באחוזה של המשפחה, אבל בחלוף הזמן הוא הסכים לצאת החוצה ולשחק עם פוקימונים. הוא התיידד במיוחד עם הנידוקינג של אביו שנרצח. הם שיחקו כל הזמן ביחד ומייקל נשבע שהוא יתחיל את המסע שלו עם נידוראן זכר. ועכשיו, מייקל יכול להתחיל את המסע והוא התחיל אותו יחד עם נידוראן זכר!
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] נידוראן זכר
[B]2.[/B] ספירו
[B]חפצים:[/B]
3 מטבעות כסף, 4 פוקרשתות.
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://i39.tinypic.com/dwz3np.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B]
[B]3.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: דוד
[B]שם במשחק:[/B] דיויד
[B]מין[/B]: ז
[B]גיל:[/B] 16
[B]אופי[/B]: אוהב להיות בודד, שקט בדרך כלל אבל מתרגז בקלות. שונא להמצא בסכנה ומפחד מסכנות, זריז ונחשב לחכם מכל משפחתו וחבריו הבודדים.
[B]מחוז:[/B] קוטור
[B]רקע:[/B] דיויד היה נראה כלפי חוץ כילד רגיל לאנשי העיר. הוא גדל אצל האלמנה הזקנה מרתה, ואיש לא ידע אם יש להם קשר משפחתי. חלק מהאנשים סברו שהיא סבתו חלק שהיא אחותה של סבתו, אבל איש לא ידע את האמת. מה שכולם ידעו היה, שהוריו נרצחו באכזריות ע"י אותו אדם מוזר, שהופיע בעיירה מידי פעם והיה נפגש עם הוריו של דיויד, שאפילו הוא בעצמו לא יודע מה היה הקשר בניהם.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] מאצ'ופ.
[B]2.[/B] פיג'י
3 מטבעות כסף, 4 פוקרשתות ריקות.
[B]בקשות/הערות/הארות: [/B]לא תמיד יהיה לי זמן להגיב.
---------------------
[B]שם הדמות[/B]: סארג'יר
[B]מחוז: [/B]קוטור
[B]קורות חיים[/B]: היה גר מלידתו בסולודר. הוא היה בעל דוכן מצליח למכירת ירקות ופירות בשוק, עד שמתחריו הפיצו שהוא רמאי ונוכל והקונים הפסיקו לפקוד את חנותו. אחרי ששמע שאחותו מגי, ובעלה לוטאדור נרצחו החליט להיות האדם שישמור על דיויד בנם מרוצחי הוריו. הוא הקפיד לעשות זאת מרחוק כי ידע שביקוריו הרבים בעיר גרמו לכך שכולם יחשדו שהוא הרוצח.
[B]פוקימונים[/B]: צ'ארמיליון. פידג'יאוט. גראולייט. קיובון. האונדור.
[U]רשומים ג'וטרמו[/U]
[B]1.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: לי
[B]שם במשחק:[/B] קרל
[B]מין:[/B] ז
[B]גיל: [/B]20
[B]אופי: [/B]חכם, קצת אגאויסט, פתטי, עקשן
[B]מחוז:[/B] ג'טרמו
[B]רקע: [/B]קרל נולד לזוג הורים פשוטים במחוז ג'טרמו אביו היה נפח זה שעיצב את החרבות לתושבי הכפר.אימו לא עבדה בשום עבודה.היא נשארה בבית וגידלה את קרל.היא לימדה אותו על החיים ועל כול מה שהיה צריך לדעת בעולם.מידי יום קרל נהג לבוא לעבודותו של אביו ולראות איך הוא מייצר חרבות.לאביו היה מגמר שעזר לו להכין חרבות. קרל התחבר למגמר של אביו וקיוה כשיצא למסע היה לו גם מגמר בידיוק כמו שלאביו יש.קרל תמיד חלם להגיע לתחרות השנתית שמתקימת בהר סילבר.כשהוא הגיע לגיל 20 הוא יצא למסע שלו.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] מגבי
2 מטבעות כסף, 4 מטבעות ארד, 5 פוקרשתות, נוגדן רעל.
[B]תמונה: [/B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] לירשם
[B]2.[/B]
[B]צורת פנייה[/B]: דור.
[B]שם במשחק[/B]: וואלאס הייסטינגס.
[B]גיל[/B]: 18
[B]אופי[/B]: לגלות במהלך המשחק, זו מילת המפתח~
[B]מחוז[/B]: ג'טרמו.
[B]רקע[/B]: בתור נער צעיר שגדל בבית קטן עם תשעה אחים איתם חלק את כל רכושו, וואלאס גדל להיות מעין הורה לאחיו הקטנים. אביו עבד במרבית היום בחקלאות יחד עם הטאנגלה שלו, ואימו החולה נאלצה לנוח מרבית שעות היום. וואלאס אמנם לא רכש השכלה, כמו שאר בני גילו ובני עמו בכלל, אך בכל מקרה בורך בקליטה מהירה וכשרון טבעי להבין דברים בקלות.
[B]פוקימונים[/B]:
[B]1.[/B] מגבי.
5 פוקרשתות.
3 מטבעות כסף.
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/71/Spr_BW_Ace_Trainer_M.png[/IMG] דמיין אותו בבגדי פועלים, ועם שיער חום בהיר. יותר מתאים לרוח התקופה...
[B]בקשות/הערות/הארות[/B]: קורסולה תהיה תוספת מצוינת לשישייה שלי, אם אפשר (: וגם איווי, בתנאי שהוא יוכל להתפתח לג'ולטאון, גלסאון או ליפאון. אם לא אז אספאון~
----------------------
[B]שם הדמות[/B]: הולי גרינגראס.
[B]מין[/B]: נ
[B]מחוז[/B]: ג'טרמו
[B]קורות חיים[/B]: בחורה בת גילו של וואלאס, אותה הכיר מילדות כיוון שגרה באחד הבתים הסמוכים לו. הם לא במסע משותף, אך דיי חבורתיים אחד עם השני, ועם זאת תחרותיים.
[B]פוקימונים[/B]: סמוצ'אם, אודיש, לדיבה... אתה מוזמן לעשות לה מה שתרצה, בגדר החוק כמובן.
[B]תמונה[/B]: [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5c/HGSS_Lass.png[/IMG]
[B]3.[/B] [RIGHT][B]צורת פנייה:[/B] דניס[/RIGHT]
[B]שם במשחק:[/B] ניק ארמונדו
[RIGHT][B]מין:[/B] ז
[B]גיל:[/B] 17
[B]אופי:[/B] בעל לב זהב, אמיץ, לא חושב על המעשיו לפני הביצוע, תמים, עקשן
[B]מחוז:[/B]ג'טרמו
[B]רקע:[/B] ניק נולד בבארק שבג'טרמו לאמא חד הורית, אמו ספרה לו בגיל צעיר, שכאשר היא הייתה בהריון אליו, אביו יצא להלחם באנשים רעים ולעולם לא חזר אליה.
ניק היה בודד במשך רוב הזמן בתור ילד יחיד, אמו הייתה רופאה והייתה עוברת מבית לבית ומרפאת חולים במהלך רוב היום.
ניק החליט להפסיק להיות בודד, וללכת לכישופייה לקבל לו פוקימון שבעזרתו הוא יוכל לתפוס לו עוד כמה פוקימונים, ואולי אפילו לגלות מי לקח את אביו ולעולם לא החזירו.
2 מטבעות כסף, 3 מטבעות ארד, 5 פוקרשתות ריקות.
[B]פוקימונים:[/B]
[B]1. [/B]לארביטר
[B]תמונה:[/B] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] [/RIGHT]
-
[RIGHT][U]ריכוז מידע על דמויות חשובות[/U]
[COLOR=#6600ff]המכשף אוקוס[/COLOR]
[COLOR=#6600ff]מכשף חשוב מאוד בקוטור. הוא ראש הכישופיה בעיר פלטיום, ואם אתם מתחילים לשחק בקוטור הוא יתן לכם פוקימון התחלתי.[/COLOR]
[COLOR=navy]המכשף אלבוס[/COLOR]
[COLOR=navy]מכשף חשוב מאוד בג'וטרמו. הוא ראש הכישופיה בעיר בארק, ואתם אתם מתחילים לשחק ג'וטרמו, הוא יתן לכם פוקימון התחלתי.[/COLOR]
[COLOR=#993300]סר אלריך לאנס[/COLOR]
[COLOR=#993300]ניצח לפני שלוש שנים בתחרות המאמנים על הר סילבר, וכתוצאה מכך קיבל את התואר "סר". הפוקימונים שלו הם בעיקר דרקונים, אבל לא רק.[/COLOR]
[COLOR=gray]סטיבן[/COLOR]
[COLOR=gray]תלמיד ועוזר של סר לאנס. גם הוא מאמן פוקימונים חזק מאוד, אם כי הוא עדיין לא ניסה להשתתף בתחרות המאמנים על הר סילבר. הפוקימונים שלו הם בעיקר פוקימוני מתכת ואבן.[/COLOR]
[SIZE=5]מידע שהדמות שלכם כדמות במשחק צריכה לדעת, אך אתם כשחקנים אולי לא יודעים:
[SIZE=2]בסעיף זה אפרט כל מיני דברים שהדמות שלכם, כדמות שחיה בעולם המשחק שלי יודעת, אך אתם לא ממש יודעים כי אתם לא יכולים להכנס לתוך הראש שלי.
[U][SIZE=4]חוקים
[/SIZE][/U][SIZE=4][SIZE=2]יש כל מיני חוקים שהם לא כל כך ברורים מאליהם בג'וטרמו וקוטור, וכל פעם שאני אמציא אחד מהם אני אכתוב אותו כאן. בינתיים אני זוכר את החוק הבא:
1. אין לערוך קרבות פוקימונים בתוך עיר מחוץ לבית מגורים, אלא בתוך אזור המסומן על ידי הסימבול "אזור קרב", או "מכון".
2. אין להיכנס למתחם המסומל על ידי "סמל הכישוף" ללא ליווי של מכשף. זאת משום שהכישופייה מכילה סודות שנועדו אך ורק לעיניהם של המכשפים, ואסור לבני אדם מן השורה לעסוק בהם.
[I]עוד בהמשך.
[/I][SIZE=4][U]סמלים
[/U][SIZE=2]כפי ששמתם לב, ניווט בעיר מתבצע על ידי הליכה לכיכר העיר, ובדיקה שם היכן נמצא מקום שיש לו סמל שמתאים לאן שאתם רוצים. כאן אני אפרט את הסמלים שיכולים להיות. אם סמל מסויים לא נמצא בעיר, סימן שאין את המקום הזה בעיר הזו.
1. סמל הכישוף - שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. בדרך כלל הסמל הזה מייצג כישופייה.
2. יציאה מהעיר - קוי מתאר של בית מחוקים על ידי קו אלכוסני. הסמל מייצג יציאה מן העיר.
3. כניסה אל עיר - קוי מתאר של בית. הסמל הזה נמצא בכניסה לעיר כדי שהאדם הנכנס ידע שהוא נמצא כעת בתוך עיר.
4. מסבאה - סכין ומזגל מוצלבים + איזשהו סמל אחר. הסמל האחר בדרך כלל מייצג את שם המסבאה ומטרתו להבדיל בין המסבאות השונות. למשל אם למסבאה קוראים "הפורט (הפוקימון המדור השני) השיכור", אז הסמל שלה יהיה פנים של פורט סמוקות עם עיניים דומעות.
5. פונדק - מיטה. מציין מקום בו ניתן ללון. לפעמים הסמל הזה יכול לבוא יחד עם הסמל "מסבאה".
6. אזור קרב - פוקרשת נוטת הצידה. הסמל מסמן מקום בו ניתן לערוך קרבות פוקימונים.
7. מכון - שני פוקרשתות מוצלבות. הסמל מייצג את אחד מהמכונות הרשמיים.
8. מקום פולחן - בקוטור: מיו, בג'וטרמו: סלבי. לשניהם יהיה אור לבן מאחוריהם. הסמל מייצג מקום דת אליו אפשר ללכת, בהתאם לכתוב בסעיף "דת" בהערות המשחק.
9. בית אציל - כתר. הסמל הזה מצביע לכיוון מקום בו גר אחד האצילים בממלכה. בדרך כלל לא יתנו לכם להכנס אליו, כי אתם סתם כפריים מלוכלכים.
10. ארמון המלך - שלושה כתרים. יופיע רק בעיר הבירה בה נמצא המלך.
11. המשמר המקומי - פוקרשת בתוך מגן. זה בערך משטרה. רק שזה לא היה כל כך מופרד בתקופה ההיא, המשטרה עושה מה שהיא רוצה לפי חוקי העיר, ואם הפשע חמור, אז האציל המקומי שופט אותך. אם המשטרה יכולה להכריע בעצמה מה לעשות לך, היא תעשה זאת. אפשר גם, כמובן, לפנות למשמר המקומי כדי להתלונן על משהו. בדרך כלל גם אפשר למצוא אנשי המשמר המקומי ליד חומות העיר.
12. שוק - כמה מטבעות. ככל שיש יותר מטבעות מצויירים על השלט, השוק גדול יותר. השוק בדרך כלל נמצא בכיכר המרכזית, והשלט בדרך כלל יצביע למטה - כלומר, "פה".
13. נמל - כמה סירות. ככל שיש יותר סירות, הנמל גדול יותר.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[COLOR=gray][SIZE=5][COLOR=black]מידע נוסף בנוגע למשחק שלא פורט בשום מקום אחר:[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=gray][COLOR=#000000]1. [U]משימות[/U][/COLOR][/COLOR]
נניח והגעתם לעיר ומנהיג המכון לא נמצא, או שסתם אתם רוצים להתאמן ולא בדרך השגרתית. המשחק הזה מציע לכם דרך להעביר זמן בצורה הרבה יותר מהירה ויעילה. לדרך זו קוראים ביצוע משימות. התהליך הוא כזה: אתם הולכים לפונדק/משבאה, ושם תדברו עם אנשים, ואם יתמזל מזלכם אולי תקבל משימה. אם תבצעו את המשימה תקבלו תגמול כלשהו, שהערך והמהות שלו יכולים לנוע בין כסף לביצת פוקימון. אתם כמובן לא יכולים לכתוב "אני הולך לעשות משימה" אלא אתם הולכים לפונדק לדבר עם אנשים. אתם גם לא תדעו מתי זה באמת משימה ומתי זה סתם דיבורים, למרות שנראה לי שזה יהיה די ברור. מקווה שתשתמשו באופציה הזו.
2. [U]קומבינה שלי עם עצמי[/U]
על כל תגובה בונה ובעלת תוכן אמיתי שאתם כותבים לי בסיפור (לינק בחתימה) אתם מקבלים מתקפה לא טריוויאלית חינם, כלומר תוכלו ללמד פוקימון מתקפה לא טריוויאלית ללא הסבר.
קרדיטים לגורמים מסייעים במשחק: [/RIGHT]
[LIST][*]סרבי על המפה שלקוחה מPokearth[*]לחבר שלי על כמה מהאיורים הגרפיים (עדיין אין, יופיעו בהמשך)[*]לאתרים רנדומליים בגוגל ופוקימון אליט 2000 על הספרייטים (לאותם ספרייטים שעדיין אין)[*]לימי הביניים על כך שהתקיימו[/LIST]
[RIGHT]כל הדמויות והמקומות במשחק הזה כמעט ובדיוניות לחלוטין, וכל דימיון ביניהם לדמות אמיתית (חיה או מתה) או מקום אמיתי הוא מקרי בהחלט (או שאולי לא?...)
[SIZE=6]למה אתם מחכים?! הרשמו בהמוניכם!![/SIZE][/RIGHT]
-
[B]צורת פנייה[/B]: לי
[B]שם במשחק:[/B] קרל
[B]מין:[/B] ז
[B]גיל: [/B]20
[B]אופי: [/B] חכם, קצת אגאויסט, פתטי, עקשן
[B]מחוז:[/B] ג'טרמו
[B]רקע: [/B]קרל נולד לזוג הורים פשוטים במחוז ג'טרמו אביו היה נפח זה שעיצב את החרבות לתושבי הכפר.אימו לא עבדה בשום עבודה.היא נשארה בבית וגידלה את קרל.היא לימדה אותו על החיים ועל כול מה שהיה צריך לדעת בעולם.מידי יום קרל נהג לבוא לעבודותו של אביו ולראות איך הוא מייצר חרבות.לאביו היה מגמר שעזר לו להכין חרבות. קרל התחבר למגמר של אביו וקיוה כשיצא למסע היה לו גם מגמר בידיוק כמו שלאביו יש.קרל תמיד חלם להגיע לתחרות השנתית שמתקימת בהר סילבר.כשהוא הגיע לגיל 20 הוא יצא למסע שלו.
[B]פוקימון התחלתי[/B]: מגבי
[B]תמונה: [/B][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] לירשם
-
לי
שגיאה בטופס ההרשמה:
מגבי הוא מג'וטו בעוד שאתה בחרת להיות בקוטור. תתקן את זה בכל דרך שתרצה.
-
צורת פנייה: מייק
שם במשחק: מייקל רוברטס
אופי: חכם, אתלטי, שחצן, אמיץ
מחוז: קוטור
רקע: מייקל נולד במחוז קוטור לאבא אציל שנהרג במלחמה בין הממלכות. בעצם, לא ממש במלחמה: כשאבא של מייקל היה באי סנדווטור בנסיעה רשמית הוא נרצח על ידי השבטים הפולשים. כשהגיע שליח מהמלך לבשר להוריו של מייקל שאבא שלו נרצח מייקל הרגיש תחושת זעם כמו שלא הרגיש מעולם ולא ראה אף אחד זועם בצורה כזאת. במשך ימים שלמים הוא לא יצא מחדרו באחוזה של המשפחה, אבל בחלוף הזמן הוא הסכים לצאת החוצה ולשחק עם פוקימונים. הוא התיידד במיוחד עם הנידוקינג של אביו שנרצח. הם שיחקו כל הזמן ביחד ומייקל נשבע שהוא יתחיל את המסע שלו עם נידוראן זכר. ועכשיו, מייקל יכול להתחיל את המסע והוא התחיל אותו יחד עם נידוראן זכר!
פוקימון התחלתי: נידוראן זכר
תמונה: [IMG]http://i39.tinypic.com/dwz3np.png[/IMG]
בקשות/הערות/הארות:
-
מייק
שגיאה בטופס ההרשמה:
גיבל לא קיים.
קרא היטב את ההוראות בטופס ההרשמה.
-
[B]צורת פנייה:[/B] תומר
[B]שם במשחק:[/B] תומר
[B]מין:[/B] זכר
[B]גיל:[/B] 21
[B]אופי:[/B] אני מעדיף שבמהלך המשחק תבין לבד מה האופי שלי.
[B]מחוז:[/B] קוטור
[B]רקע:[/B] תומר תמיד שמע על אנשים אשר יוצאים למסעות עם יצורים מוזרים הקרויים פוקימונים, אבל לתומר לא היה זמן לצאת למסע כזה, מכיוון שכל חייו הוא היה צריך לעבוד בשביל לפרנס את משפחתו הענייה, עד שיום אחד אביו נדבק בצהבת, וכל תושביי הכפר נידו את תומר ומשפחתו ממנו מחשש להדבק, תומר ומשפחתו היו נוודים חסרי כל, ומתו בזה אחר זה עד שרק תומר נשאר, למזלו הוא לא נדבק במחלה, ואז יום אחד הוא נזכר בחלומו לצאת למסע עם פוקימונים, והחליט שהוא רוצה לנצח בליגה.
[B]פוקימון התחלתי:[/B] אם אפשר אז דריטיני ([URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/33726a8c42b03b14fc8d9da0c21d0088.png[/IMG][/URL])
[B]תמונה:[/B] [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/91e62e21cc9e69df43f58b1bd71c0dbc.png[/IMG][/URL]
[B]בקשות/הערות/הארות:[/B] לתפוס ראלטס זכר ואבן שחר.
-
לי
אתה מתעורר מתעורר בביתך בעיר בארק בשעת בוקר מוקדמת יחסית כשהשמש עוד נמוכה.
מייק
אתה מתעורר בביתך שבעיר פלאטיום, בשעת בוקר מוקדמת יחסית כשהשמש עוד נמוכה.
תומר
אתה מתעורר איפה שלא תהיה בסביבה כלשהי של העיר פלאטיום. מוקדם יחסית, והשמש עוד נמוכה קצת.
מיד עורך וכותב התחלות לכולם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1091711]לי
אתה מתעורר מתעורר בביתך בעיר בארק בשעת בוקר מוקדמת יחסית כשהשמש עוד נמוכה.
[/QUOTE]
אני אומר " איזה בוקר יפה ". אני אתחיל ללכת לכישופיה של המכשף אלבוס כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1091711]
מייק
אתה מתעורר בביתך שבעיר פלאטיום, בשעת בוקר מוקדמת יחסית כשהשמש עוד נמוכה.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה היום הגדול. היום אני אתחיל את המסע שלי עם נידוראן זכר!" אני אומר בחיוך, מתלבש, אוכל משהו, נפרד מאימי ומנידוקינג, ומחיל ללכת אל הכישופיה כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1091711]תומר
אתה מתעורר איפה שלא תהיה בסביבה כלשהי של העיר פלאטיום. מוקדם יחסית, והשמש עוד נמוכה קצת.
[/QUOTE]
'היום אני הולך לקבל את הפוקימון הראשון שלי...' אחשוב לעצמי, ואז אלך לכישופייה כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי.
-
שימו לב, אני אסביר לכם כעת איך אתם מתמצאים בעיר, וזאת כדי שבעתיד תוכלו לחזור על התהליך בעצמכם.
לי
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות העיר שאתה מכיר היטב על לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השלטים ומוצא שלט עם שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לבניין הכישופייה, שגם עליו יש סמל דומה.
מייק
אתה יוצא מביתך, והולך ברחובות שאתה מכיר די טוב עד לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השלטים ורואה שלט של עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה אתה מגיע למבנה עליו יש אותו סמל.
תומר
אתה נכנס לעיר פלאטיום (שכן לפי הרקע שלך משפחתך נודת מהעיר), והולך בדרך המרכזית מהכניסה לעיר עד לכיכר המרכזית, ושם אתה מחפש את השלט המתאים. אתה מוצא שלט שעליו מצויירים שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה הולך בכיוון שהשלט מראה עד שאתה מוצא מבנה שעליו יש גם שלט כזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1091946]תומר
אתה נכנס לעיר פלאטיום (שכן לפי הרקע שלך משפחתך נודת מהעיר), והולך בדרך המרכזית מהכניסה לעיר עד לכיכר המרכזית, ושם אתה מחפש את השלט המתאים. אתה מוצא שלט שעליו מצויירים שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה הולך בכיוון שהשלט מראה עד שאתה מוצא מבנה שעליו יש גם שלט כזה.[/QUOTE]
'זה מוזר' אחשוב לעצמי, אגש על הדלת ואדפוק עליה בעזרת ידי ואחכה לתגובה של מישהו שבתוך המבנה עם השלט המוזר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1091946]שימו לב, אני אסביר לכם כעת איך אתם מתמצאים בעיר, וזאת כדי שבעתיד תוכלו לחזור על התהליך בעצמכם.
מייק
אתה יוצא מביתך, והולך ברחובות שאתה מכיר די טוב עד לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השלטים ורואה שלט של עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה עוקב אחרי השלט וכעבור זמן מה אתה מגיע למבנה עליו יש אותו סמל.
[/QUOTE]
"אוקיי, בוא נכנס!" אני אומר בחיוך ונכנס אל תוך הכישופיה