-
שאלה| שישיה ללבן
[CENTER][B][SIZE="3"][FONT="Tahoma"]תשמעו אניי חדש פהה... רציתי קצת עזרה בשישה למשחק לבן... התחלתי לא מזמן
יש לי בנתיים רק את המים... ברמה 22
ויש לי גם את הציפור פידוב ברמה 17 ואת הקוף אש ..
רציתי לדעת איזה פוקימונים כדאי לי להכניס לשישיה יחד עם דיווט [המים]
[/FONT][/SIZE][/B]
אם אתם יכולים תרשמו לי את ההתחלתי של השישיה ואם אפשר בבקשה גם את הסוג :)[/CENTER]
-
אלה הפוקימונים שאני ממליץ לך:
סאמורוט
סוק
מיינשאו
קונקלדאר
אקסהדריל
צ'אנדלאור
זקרום
ראשיראם
קאראקוטה
הידרהגון
דראגונייט
וקח אחד מהם כי הם ממש טובים
-
לדעתי אתה צריך להכניס אגדי אחד לשישיה .
-
הייתי נפטר מפידב (לא פידוב, מבטאים את זה כך PEEDAV), מכיוון שהוא פוקימון עם התקפה פיזית גבוהה, שלומד מתקפות מיוחדות. בשביל פוקימון מעופף במקום פידב הייתי בוחר אחד מאלה - Sigylph או Braviary או Archeops, את Sigylph ניתן לתפוס בDesert Resort, את Archen, התת-התפתחות של Archeops, ניתן להשיג ממאובן בDesert Resort, את Rufflet, התת-התפחות של Braviary ניתן להשיג רק בלבן, וגם אותו בשלב מאוחר במשחק, לפני הליגה).
למקרה שלא ידעת, בDreamyard יש אישה הנותנת אחד משלושת הקופים, במקרה שלך תקבל את Pansear, קוף האש, כי בחרת בהתחלתי המים, הייתי לוקח אותו במקומך, ומאמן אותו עד שתמצא פוקימון שווה ערך (Heatnor, שניתן להשיג לפני הליגה, או Daramanitan, שאת תת-ההתפתחות שלו ניתן להשיג הרבה לפני).
בRoute 4 ובDesert Resort תוכל להשיג הרבה פוקימונים מעולים, למשל - Scraggy, Sandile ועוד, שמתפתחים לפוקימונים חזקים.
בשביל פוקימון עשב, הייתי בוחר בLilligant אם אתה משחק בלבן, או בMaractus. שני פוקימוני עשב מעולים, שהם לא מוערכים.
אם תציין באיזה שלב אתה במשחק, אני יכול להמליץ לך על פוקימונים שאפשר להשיג בשלב הזה.
-
אומרים פידוב (pidove) וכתוב ככה במשחק וכדאי להשאיר אותו עד דרך הניצחון ואז להעיף אותו כי שם אפשר להשיג דיינו וההתפתחות האחרונה שלו [COLOR="Red"][SIZE="3"]מאוד[/SIZE][/COLOR] חזקה
-
[QUOTE=idsn;1100225]אומרים פידוב (pidove) וכתוב ככה במשחק וכדאי להשאיר אותו עד דרך הניצחון ואז להעיף אותו כי שם אפשר להשיג דיינו וההתפתחות האחרונה שלו [COLOR="Red"][SIZE="3"]מאוד[/SIZE][/COLOR] חזקה[/QUOTE]
אם הוא רוצה פוקימון מעופף?
וכותבים pidove, בזה אתה צודק, אבל מבטאים peedav.
והפוקימון הזה לא יעיל גם לתחילת המשחק, סיוט לאמן אותו.