-
Pokemon Online Game
שלום חבר 'ה.
אחרי הרבה התחבטויות החלטתי לפתח משחק חדש של פוקימון אשר יהיה באינטרנט ...
רציתי לחלוק את זה עם אנשים כדי שיוכלו לתת הערות שלהם \ דעות על איך אני יכול לשפר את המשחק כדי לעשות אותו טוב יותר.
כך ... יצרתי וידאו לפני יומיים ועוד אחד לפני כמה שעות ... אני אשמח אם תצפו ותשארו הערות \ הארות... תודה ולילה טוב :)
הגרסא הישנה:
/ לצפות youtube.com?v=YFkpfVhsWt0
הגרסא החדשה:
/ לצפות youtube.com?v=Q2an58YPOB0
-
נראה חמוד מתי אתה מביא הורדה?
-
סה"כ מפה , ושני אנשים שמקללים ... מה יפה פה ?
-
זה לא מפה ושני אנשים שמקללים :o
זה משחק ולא אשמתי שהחבר המטומטם שלי מטומטם Xd
כרגע אפשר ללכת להלחם בקרב פוקימונים סגנון חדש שיצרתי ולדבר בצ'אט... זה עוד בתהליכי בניה :o
ובקשר למתי יהיה קישור להוריד... אני מאמין שברגעש אני אסיים לפחות את הדברים הבסיסיים... פוקדקס תיק אייטמים וכאלה... לא מאמין שיותר מחודש :)
-
[quote=poki10;1094077]זה לא מפה ושני אנשים שמקללים :o
זה משחק ולא אשמתי שהחבר המטומטם שלי מטומטם Xd
כרגע אפשר ללכת להלחם בקרב פוקימונים סגנון חדש שיצרתי ולדבר בצ'אט... זה עוד בתהליכי בניה :o
ובקשר למתי יהיה קישור להוריד... אני מאמין שברגעש אני אסיים לפחות את הדברים הבסיסיים... פוקדקס תיק אייטמים וכאלה... לא מאמין שיותר מחודש :)[/quote]
אז תפתח עוד אשכול או שתקרא לי בה"פ כי בעוד חודש אני כנראה ישכח...
-
אתה בנית את זה?
ואי אפשר בעברית?
בהצלחה!:)
ושיהיה שם בוויזל:) אגב איזה דורות יהיו שם?
בבקשה רק לא 1....
-
אחי זה ממש אדיר שלח לי ה:פ שזה מוכן ומה יהיה אפשר לתפוס פוקימונים ולהלחם וזה אם כן אתה סופר אדיר!!!!
-
[quote=סאסקה קון;1094152]אחי זה ממש אדיר שלח לי ה.פ .שזה מוכן[/quote]
כנ"ל בבקשה :)
-
בעזרת השם אני אפרסם בכל מני פורומים... נוסיף גם את זה לרשימה...
בקשר לעברית אולי אני יעשה קליינטר בעברית וקליינט באנגלית נראה.. למרות שבתכנית זה יהיה בעיקר אנגלית כי אני מעדיף לפרסם את זה בעולם... תודה בכל אופן... אני אעדכן פה מדי פעם על המשחק ועל השדרוגים עד הפרסום הסופי :)