-
My Wishlist - דור 4
[SIZE=3][COLOR=orange]אוקיי, אז הנה הווישליסט שלי. [COLOR=navy]אני משחק ב-SS.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=plum]אני מחפש את:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]SPINDA (עדיפות [B][COLOR=red]לנקבה[/COLOR][/B]). עדיף בין הרמה 20 ל-30 אבל זה פחות עקרוני, יותר חשוב שתהיה נקבה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]SOLROCK/LUNATONE עדיף בין הרמה 20 ל-30, אבל זה פחות עקרוני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#800080]BALTOY עדיף בין הרמה 20 ל-30, אבל זה פחות עקרוני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple]STONE EDGE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]מה יש לי להציע בתמורה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]התחלתיים מג'וטו וסינו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen][צ'ימצ'אר עם אפשרות לטבע שהוא יותר טוב משל ההתחלתיים האחרים. מגוון סוגים של טבע כמו: MODEST, JOLLY, CAREFUL. אולי יש עוד כמה מעניינים][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]CHIKORITA HARDY/QUIET/MODEST עם LEAF STORM ו-LEECH SEED[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]MAGIKARP ADAMANT/IMPISH/JOLLY[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]STARLY ADAMANT[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]DRIFLOON עם SHADOW BALL ו- THUNDERBOLT[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]Nincada ADAMANT עם X-SCISSOR[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]HOUNDOUR עם FLAMETHROWER ו-NASTY PLOT[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]SLOWPOKE ADAMANT/BRAVE/MODEST/BOLD עם ICE BEAM[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]CUBONE JOLLY עם EQ ו-ROCK SLIDE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]BARBOACH ADAMANT עם EQ [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]HOPPIP ADAMANT/TIMID עם GIGA DRAIN[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]TOGEPI CALM עם FLAMETHROWER ו-SERENE GRACE[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]HORSEA MODEST[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2e8b57]SNOVER עם LEECH SEED, SEED BOMB (עם אפשרות גם לקבל אותו בנוסף לשתי ההתקפות האלה עם ההתקפה STOMP)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=seagreen]PICHU ADAMANT/IMPISH עם אגרוף חשמל וVOLT TACKLE [/COLOR][COLOR=#ff00ff][B](כמובן תלוי בתמורה ל-מה)[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=deepskyblue][SIZE=3]ESPEON MODEST ברמה 11[COLOR=magenta] [B](כמובן תלוי בתמורה ל-מה)[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][SIZE=3]UMBREON QUIET ברמה 11 עם CURSE [B][COLOR=magenta](כמובן תלוי בתמורה ל-מה)[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][SIZE=3]BLISSEY CALM ברמה 23 נדמה לי עם THUNDERBOLT [B][COLOR=magenta](כמובן תלוי בתמורה ל-מה)[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]LOPPUNY[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]RELICANTH[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]MAWILE [COLOR=magenta][B](יש אפשרות לקבל אותו עם FLAMETHROWER, אבל זה ייקח קצת יותר זמן)[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]YANMA[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=deepskyblue][SIZE=3]HEART SCALES [B][COLOR=magenta](אני מוכן לתת הרבה עבור כל פוקימון, אבל המחיר משתנה בין אחד לשני)[/COLOR][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=deepskyblue]שירותי עזרה בפיתוח ע"י העברה או העברת פוקימונים ממשחק אחד לאחר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=purple]הערה I: כל הפוקימונים שצבועים בצבע ירוק הם ברמה 1.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]הערה II: אני לא הולך לתת על הפוקימונים שביקשתי אגדיים כלשהם. בכל זאת, לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ואני מבקש מכם שתחשבו בהגיון את מי אתם נותנים ומי אתם מבקשים תמורתו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=royalblue]אני אישית מעדיף למען תקשורת טובה יותר, רציפה יותר ונוחה יותר להתמקח על המחיר ע"י התכתבות במסנג'ר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=royalblue]הנה הכתובת שלי:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=royalblue][EMAIL="pettywolf@hotmail.com"]pettywolf@hotmail.com[/EMAIL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=orange]אשמח להתמקח ולהתכתב איתכם, יובל.[/COLOR][/SIZE]
-
אני יכול להביא לך:
Houndour וגם Spinda .
אבל אני צריך להרבות את ההאונדום שלי ואת הספינדה הגדול (הוא זכר).
הייתי רוצה בתמורה בלייסי ומאוויל שיודע להביור.
-
אני אוכל להביא לך הונדום ודריפלון..
-
[quote=The Kodak:);1095698]אני יכול להביא לך:
Houndour וגם Spinda .
אבל אני צריך להרבות את ההאונדום שלי ואת הספינדה הגדול (הוא זכר).
הייתי רוצה בתמורה בלייסי ומאוויל שיודע להביור.[/quote]
הרבית אותם כבר?
בכל מקרה, בליסי אני לא אתן על אחד מהם, אז תחשוב על משהו אחר שאתה רוצה... בינתיים יש לנו את המאוואיל שלי על אחד מהם שאתה תבחר (שהוא מוכן כבר). אני אישית מעדיף אותו על ספינדה אם תסכים.
[quote=The Little Elbaz;1095818]אני אוכל להביא לך הונדום ודריפלון..[/quote]
גדול אתה! מה תרצה עליהם?
* שימו לב: הוספתי עוד כמה דברים שאני צריך ועוד כמה שיש לי להציע *
-
הייתי שמח לקיובון ונינקדה..ויש לי סטון אגדג'
-
[quote=נדודי שינה;1095887]הרבית אותם כבר?
בכל מקרה, בליסי אני לא אתן על אחד מהם, אז תחשוב על משהו אחר שאתה רוצה... בינתיים יש לנו את המאוואיל שלי על אחד מהם שאתה תבחר (שהוא מוכן כבר). אני אישית מעדיף אותו על ספינדה אם תסכים.
[/quote]
בסדר.
אז יש מצב שאתה מרבה את בליסי ונותן לי את הפיני/צ'אנסי.
ויש לי גם לונטון..
אבל אני לא כלכך רוצה את מי שאתה מציע עליו,יש לך עוד להציע? התחלתיים?
-
[quote=The Kodak:);1095899]בסדר.
אז יש מצב שאתה מרבה את בליסי ונותן לי את הפיני/צ'אנסי.
ויש לי גם לונטון..
אבל אני לא כלכך רוצה את מי שאתה מציע עליו,יש לך עוד להציע? התחלתיים?[/quote]
מי אתה מעדיף - האפיני או צ'אנסי? מיד מתחיל להכין לך. רוצה את הצאצא עם THUNDERBOLT [אם כן, זה אומר שאני חייב לעשות לך צ'אנסי ולא האפיני, כי הוא לא יוכל לרשת את ההתקפה...]
אתה יכול להחליף היום ספינדה-מאוואיל?
התחלתיים של ג'וטו וסינו אתה לא צריך?
מג'יקרפ אדמנט אתה צריך?
[quote=The Little Elbaz;1095891]הייתי שמח לקיובון ונינקדה..ויש לי סטון אגדג'[/quote]
היי אתה! מה עם מה שדיברנו לפני יומיים..? אינך רוצה בסוף את שירותיי?
לא שומעים ממך...
-
יש לי טרפינץ' להביא לך אם אתה עדיין מחפש
-
[quote=ExtremeStyle;1097153]יש לי טרפינץ' להביא לך אם אתה עדיין מחפש[/quote]
כמובן שאני עדיין מחפש!
יש לי צ'רמנדר, שיודע SHADOW CLAW, FLAMETHROWER ו-DRAGON CLAW, אתה עדיין צריך אחד עם FIRE FANG?
[אני מוכן לתת לך אותו בתמורה לטראפינצ', אבל ישמצב שתפנק אותי באיזה TM? בכל זאת, הוא בא עם התקפות משוגעות...]
-
[quote=נדודי שינה;1097140]מי אתה מעדיף - האפיני או צ'אנסי? מיד מתחיל להכין לך. רוצה את הצאצא עם THUNDERBOLT [אם כן, זה אומר שאני חייב לעשות לך צ'אנסי ולא האפיני, כי הוא לא יוכל לרשת את ההתקפה...]
אתה יכול להחליף היום ספינדה-מאוואיל?
התחלתיים של ג'וטו וסינו אתה לא צריך?
מג'יקרפ אדמנט אתה צריך?
[/quote]
מגי'קרפ אדמנט-לא.
התלתיים של גו'טו-טוטודייל.
סינו-כולם חוץ מפיפלאפ.
~~
ואני קודם ארבה את ספינדה,רוצה שאני אנסה להשיג לו מתקפה ברבייה?
-
[quote=The Kodak:);1097179]מגי'קרפ אדמנט-לא.
התלתיים של גו'טו-טוטודייל.
סינו-כולם חוץ מפיפלאפ.
~~
ואני קודם ארבה את ספינדה,רוצה שאני אנסה להשיג לו מתקפה ברבייה?[/quote]
סבבה, אז יש דברים שאני יכול לתת לך...
וכן, זה יכול לעזור לי מאוד. אשמח אם יהיה לה:
FAKE OUT
PSYCHO CUT
ואם יהיה לך כוח לנסות גם לשים לה איזה אגרוף, למרות שלפי סרבי היא מקבלת אותם רק מהטוטורס..
-
[quote=נדודי שינה;1097174]כמובן שאני עדיין מחפש!
יש לי צ'רמנדר, שיודע SHADOW CLAW, FLAMETHROWER ו-DRAGON CLAW, אתה עדיין צריך אחד עם FIRE FANG?
[אני מוכן לתת לך אותו בתמורה לטראפינצ', אבל ישמצב שתפנק אותי באיזה TM? בכל זאת, הוא בא עם התקפות משוגעות...][/quote]
כמו מה?
אין לי ממש מתקפות טובות אבל יש מצב אני ישכפל לך במקפה רק בשבילך
ושומע יש מצב אני יתן לך את ההתפתחות שלו ויברבה ותרבה אותו?
וככה אני יתן לך אותו עם מתקפה שאתה רוצה
[B]ואני חייב צ'רמנדר שיודע ניב אש[/B]
-
[quote=נדודי שינה;1097188]סבבה, אז יש דברים שאני יכול לתת לך...
וכן, זה יכול לעזור לי מאוד. אשמח אם יהיה לה:
FAKE OUT
PSYCHO CUT
ואם יהיה לך כוח לנסות גם לשים לה איזה אגרוף, למרות שלפי סרבי היא מקבלת אותם רק מהטוטורס..[/quote]
טוב,אז אני ארבה לנקבה.
ואז אני ארבה את הנקבה עם אחרים וייתן לך נקבה.
~~
וצ'אנסי.
-
[quote=The Kodak:);1097201]טוב,אז אני ארבה לנקבה.
ואז אני ארבה את הנקבה עם אחרים וייתן לך נקבה.
~~
וצ'אנסי.[/quote]
גדול. אלו התקפות מאלה שהזכרתי תוכל לתת לו?
את הצ'אנסי תקבל עם THUNDERBOLT.
-
[quote=נדודי שינה;1097214]גדול. אלו התקפות מאלה שהזכרתי תוכל לתת לו?
את הצ'אנסי תקבל עם THUNDERBOLT.[/quote]
אני אוכל לתת לו חתך על-חושי.
אני ארבה אותו עם גאלאד/קדברה.