כן או לא? בעד או נגד?
תפרטו את דעתכם, דיון מהנה Lol
Printable View
כן או לא? בעד או נגד?
תפרטו את דעתכם, דיון מהנה Lol
אני די בטוח שאחד מהשניים זה קשור לחתולים.
זה תלוי נגיד אם נגיד יש לכלב\חתול\כול חיה אחרת הרבה גורים אז כן אם אין אפילו אחד למה לעשות את זה.
במקרה של מחלה או אי יכולת למכור למסור את הגורים אני בעד
בכל שאר המקרים אני נגד
בעד בעד בעד בעד
כי במקום לקחת גורים של הכלב שלך או למכור אותם אפשר לקחת כלבים שנטושים שמסכנים,
כי אל כול כלב שלוקחים שלכם יכול למות כלב אחר ואני רצינית, אנחנו מעקרים את כול החוית שלנו (פרט לתוכי שזה סיפור אחר) כי אם היו לנו כלבים שלנו יקנו אותם במקום לקנות כלבים שיכולים להרדימם למוות
אני נגד!
זה פשוט להוציא מהחיה את היכולת להתרבות וזה אכזרי! והם גם סובלים מזה כמה ימים אחרי העיקור....
אני סובל מידי פעם למשך שבוע כשהחתולה שלי מיוחמת אבל אני בחיים לא אסכים לעקר אותה..
אני חושבת שעדיף שטיפה יככאב להם הבטן לכמה זמן וירדימו אותם (כיאלו לישון זמנית כמובן לא למוות) ולהוציא מהם תאפשרות הזאת מאשר שירדימו כלבים מסכנים שמתים מרעב מצמא ומחוסר בית ואהבה
אל תדאגי, דואגים לכלבים האלה (חבל שלא לחתולים)
ואם כל האנשים יתחילו לעקר את הכלבים בשביל כלבים עזובים לא תהיה המשכיות לכלבים ואז הם יכחדו.
אם דואגים זה מה שעשו לכלבה שלי אז זה לא לדאוג,
הכלבה שלי הייתה מלאת פרעושים וברגע שנתנו לה אוכל היא התנפלה אליו כיאלו לא ראתה אוכל חודשים
ואני חושבת שקודם יטפלו בכלבים האלה ואז יפסיקו לעקר אבל ימשיכו בכול זאת חלק כדי שלא היה יותר מידי כלבים כי אז, פשוט לא היה אפשרות לדאוג לכולם, לא כול אחד לוקח כלב לביתו
אם מעקרים את כולם מה ישאר אחרי שהם ימותו, חשבת על זה?
תראה,
קודם שיקחו כלבים שלא ממשפחות,
לאחר מכן אז יתחילו לא לעקר אבל ימשיכו גם לעקר, ככה שהיה כלבים ולא ברמה שהם משוטטים בחוץ ומתים ממכוניות
אז בגלל זה אמרתי אם אין איך להחזיק אז לסרס\לעקור ולא את כולם
נגד העיקור לכלבים!
זה אכזרי ומגעיל לקחת את היכולת שלהם להתרבות
זה פשוט מחליא..
יש פה דיון בכלל? ברור שבעד.
אם לא תסרס את הכלב שלך, סביר להניח שהגורים שלו (נגיד 5) הולכים להיזרק ברחוב ולמות בתנאים מגעילים.
[quote=nova;1101685]נגד העיקור לכלבים!
זה אכזרי ומגעיל לקחת את היכולת שלהם להתרבות
זה פשוט מחליא..[/quote]
ולתת לגורי כלבים שזה עתה נולדו למות ברחוב מרעב זה לא אכזרי?
בעד אבל לא את כל הכלבים צריך לתת המשכיות לגזע הכלבי
[b]לא,אני נגד,
אין בזה שום תועלת...
זה אפילו מעצבן אותי לחשוב על זה...[/b]