-
דיון|חיים בכוכבים אחרים
[b]הדיון חוזר[/b]
האם אתם מאמינים בקיום חיים בכוכבים אחרים?
אם היו חייזרים והם היו מגיעים לכד"א [כדור הארץ] לדעתכם היו מתקיימים יחסי אורח-מארח או יחסים עויינים, כלומר תקיפה או מלחמה?
האם אתם חושבים שהדורות הבאים של בני האדם בכד"א יתיישבו בכוכב אחר [כדוגמאת מאדים] וינטשו את כדור הארץ?
אם היו חייזרים, על מה לדעתכם הם היו מתבססים? [כמו שהאדם על פחמן והחרקים על סידן, או שמה על יסוד אחר..]
-
לדעתי זה מגוחך לחשוב שיש רק 2 מיני חיים בכל היקום, בטח יש מיליונים של מיני חייזרים שכל אחד אחד בעל אופי שונה וצורה שונה
-
האם אתם מאמינים בקיום חיים בכוכבים אחרים? כן, למרות שהם בטח יהיו רחוקים מדי בכדי לגלות אותם בשנים הקרובות.
אם היו חייזרים והם היו מגיעים לכד"א [כדור הארץ] לדעתכם היו מתקיימים יחסי אורח-מארח או יחסים עויינים, כלומר תקיפה או מלחמה? לדעתי מלחמה, לא יודע למה אבל זה מה שנראה לי.
האם אתם חושבים שהדורות הבאים של בני האדם בכד"א יתיישבו בכוכב אחר [כדוגמאת מאדים] וינטשו את כדור הארץ? כן, כי כדור הארץ עומד למות עקב כך שבעוד 5 מיליון שנים השמש תהפוך לענק אדם ותבלע את נוגה וחמה, וכד"א יהפוך להיות כמו חמה.
אם היו חייזרים, על מה לדעתכם הם היו מתבססים? לדעתי כמונו, על פחמן.
-
לא.
פעם היו מאמינים שאנשי זאב באמת קיימים, רק עכשיו מבינים שזה סתם בדיחה לא מצחיקה.
לדעתי החייזרים אלה אנשי הזאב של התקופה של היום.
-
אני מאמין בחייזרים.
לדעתי אם הם יגיעו לכדו"א תיהיה מלחמה.
לדעתי הדורות הבאים כן יהיו מחוץ לכדו"א לא יודע למה פשוט נראה לי ככה..
אני חושב שחייזרים יתבססו על הכל!
-
האם אתם מאמינים בקיום חיים בכוכבים אחרים? יכול להיות, אי אפשר לדעת
אם היו חייזרים והם היו מגיעים לכד"א [כדור הארץ] לדעתכם היו מתקיימים יחסי אורח-מארח או יחסים עויינים, כלומר תקיפה או מלחמה? מלחמת היקום חח, לא, נראה לי הם היו נחמדים.
האם אתם חושבים שהדורות הבאים של בני האדם בכד"א יתיישבו בכוכב אחר [כדוגמאת מאדים] וינטשו את כדור הארץ? אם הכדור יושמד יכול להיות, אי אפשר לדעת.
אם היו חייזרים, על מה לדעתכם הם היו מתבססים? [כמו שהאדם על פחמן והחרקים על סידן, או שמה על יסוד אחר..] על פחמן דו חמצני או על חנקן, לא יודע למה.
-
בטוח לא נחייה על כדור הארץ בסופו של דבר הוא ימות
-
[b]אני לא יודע,
ואם כן יש אז או שהם מפותחים ברמה מטאורית!,
או שהם אהבלים גמורים...,
כי אם הם היו כמונו הם היו עוד חוקרים את הגלקסיה והיינו נתקלים בהם,
ויכול להיות שהם עוד לא הגיעו לרמת פיתוח של נסיעה או חקירת החלל...[/b]