-
כלב הושאר ברכב ומת מחנק
[B][U]לכתבה :[/U][/B]
[url]http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-d55c9a562814031004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455[/url]
[B]ראיתי תגובות של אנשים ופשוט נמאס.
זו הדעה שלי :[/B]
נמאס לי מהאנשים שמנסים לשפוט את המשטרה. תמיד מנסים לתת ביקורת על כל מיני דברים. יש טעויות בכל מקום ויש החלטות שקשה להחליט. אם היו באים לחלץ את הכלב ובמקום אחר יש דיווח על רצח. בגלל חוסר כח אדם המשטרה אשמה? בניגוד לרצח במקרה הזה אלה שהתקשרו למשטרה יכלו לשבור את החלון או משהו. אבל אז היו מאשימים אותם, נכון? בישראל כולם מחפשים על מה לתת ביקורת. לא מבינים שלפעמים זה המצב ושאנשים שעושים דברים שנראים כמו טעויות בעצם עושים החלטה נכונה, ושהאנשים ששפטו אותם על הטעויות היו עושים החלטות גרועות יותר במצבים שלהם.
-
חבל שזה קרה..
זה לא מתאים לפורום ירוק??
-
נו באמת מי הטיפש שישכח כלב באוטו ס-ס?
-
פשוט לא מאמין ,איזה חוסר אחריות .
-
אני מסכים איתך חלקית, היום, אני יכול להתקשר למשטרה להגיד שחבר שלי מרביץ לי והם יגיעו תוך דקה, שלא נדבר על נפצים או המסיבות בלילה, שם המשטרה מגיעה תוך 30 שניות. אני חושב שכלב חשוב יותר מנפץ ולמשטרה יש כוח אדם לדברים האלה. ובכל זאת, יכול להיות שההתעכבות של המשטרה באה מכמה סיבות שמנעו ממנה הגעה מוקדמת.
שאר האנשים היו יכולים לפרוץ את החלון
-
ארווין צודק,ממש חוסר אחריות.
-
ממש חוסר אחריות ואני לא מבין עדיין למה המשטרה אמרו:"אם זה לא בן אדם אז זה לא דחוף" אבל עדיין זה בעל חיים
-
[b]אלה הדברים שהכי מעצבנים אותי....,
צרי לתת עבודות שירות לבעלי הכלב "ששחכו" אותו באוטו...
ואתה יודע מה! אני כן מאשים את המשטרה, כוח אדם או לא.... שישלחו איש אחד שיציל חיים אפילו אם הם של כלב!,
ואני גם מאשים את מערכת המשפט שלא עשתה חוק בקשר לעזרה לבעלי חיים במצוקה,
גם אם זה גובל ברכוש של אחר,ואני בטוח שאם זה היה תינוק כל אחד היה קופץ ומפוצץ את הזכוכית...,
מה אני אגיד... בושה וחרפה@!!
וד"א זה לפורום ירוק לא?[/b]