-
בדידותו של קורא המחשבות
בדידותו של קורא המחשבות[SIZE="5"][/SIZE]
[IMG]http://i53.tinypic.com/4lroe8.jpg[/IMG]
[SIZE="3"]תקציר הספר [/SIZE]
[B]נרי שומע הכול מהיום שבו נולד.
הוא שומע גם דברים שלא אומרים בקול רם;
דברים שאדם לא מגלה אפילו לעצמו.
נרי נולד עם היכולת הנוראה והמופלאה לקרוא מחשבות.
"אני יודע יותר מכל אחד אחר," נרי אומר. "כל כך יודע וכל כך לא רוצה לדעת. וכל מי שאומר שידע זה כוח, יש לי ויכוח איתו."
עד מהרה מגלה נרי שהוא לבד מול כל העולם. הוא נחשף למחשבותיה של אמו על גבר אחר, מגלה שאביו שבור לב, ויודע שאחותו אהובה הרבה יותר ממנו.
כשאחד מחבריו לספסל הלימודים מואשם ברצח, נרי מגיע לבית המשפט כדי לראות מקרוב איך נראה רוצח. מפגש מקרי עם עורך דין גורם לו לחשוף בפניו את יכולותיו, ונרי הופך לנשק הסודי שמצליח להביא לזיכוים של חפים מפשע. אך לפתע מתהפכת הקערה על פיה: נרי מסומן כחשוד העיקרי בפרשת רציחות סדרתיות. במעצר הוא פוגש באישה היחידה בעולם שיכולה להעמיד מולו מראה ולהכיר לו את עצמו. יחד הם יוצאים לקרב הגורלי והמכריע ביותר: הקרב על חפותו של נרי.
.[/B]
[SIZE="3"]קצת על דלית אורבך[/SIZE]
[B]בדידותו של קורא המחשבות הוא ספרה הרביעי של דלית אורבך, רעיונאית ותסריטאית.
קדמו לו קונפטי, קיפודים, וזה הסוף
כיום דלית אורבך ,חוץ מסופרת , היא גם קופיקייטרית מוצלחת בישראל.
המונח קופירייטר מציג שהיא הוגת רעיונות , היא ממציאה רעיונות ומוכרת אותם בכסף רב .
כיו גם עובדת כעיתונאית ומפיצה שם את דעותיה לגבי נושאים רבים .
"בדידותו של קורא המחשבות" ספר חדש לגמרי , שיצא לאור רק בשנת 2010 , שנה לאחר שסיימה לכתוב אותו .
אורבך טוענת כי הכתיבה בשבילה היא כמו "לעשות מקלחת" זה בא לה פשוט ,כשיוצא לה ושיש לה זמן וכוח ,היא כותבת , זה שיוצא לה טוב , זה כבר סיפור אחר.[/B]
[SIZE="3"]דעה אישית [/SIZE]
[B][SIZE="2"]וואו ,אני לא יודע מאיפה להתחיל .אני אתחיל מהסוף ,מהיום.
כיום ,הספר שוכב אצלי על המדף , ארוז בתוך שקית ניילון שעטופה כדי שהספר לא יהרס ושחלילה לא יקרה לו שום דבר .לספר הזה בשונה לכל הספרים שיש לי , יש ערך סנטימנטלי בשבילי , כאשר את הספר קיבלתי מהמדריכה שלי בצופים בכיתה י'.
בקריאה הראשונה שלי מהספר ,אחרי שני עמודים בלבד ,לא התלהבתי וזרקתי אותו על המדף ושם הוא שכב כמה ימים .
לאחר כמה ימים ,זה קרה ,חלמתי שאני קורא מחשבות , ושזה נורא פוגע בי , החלום הזה ,אותו לעולם לא אשכח ,רדף אותי , ולכן הייתי חייב להמשיך לקרוא כדי להבין מה קורה .
לאחר שפתחתי את הספר וקראתי בו כמה דקות ,סיימתי לקרוא אותו אחרי 4 שעות שלמות , בלי הפסקות , שרק רציתי להבין איך זה ייגמר .
[SIZE="4"][COLOR="Red"]הספר הזה ,שינה את חיי ונתן לי מוטיבציה להצליח כמו דלית אורבך ,שהחלה בלימודי תקשורת ופרצה והפכה להיות סופרת ,וכיום , זה החלום שלי , להיות סופר מפורסם[/COLOR][/SIZE] .[/SIZE][/B]
[SIZE="3"]המלצה [/SIZE]
[B]האם הספר מומלץ? [/B]
[B]התשובה היא - מאוד!
הספר הזה יכול להפוך לכם את סדר היום עד כדי כך שלא תישנו לילות ותרצו לקרוא אותו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם .
(למי שרוצה אותו , יכול להשאיל ממני )[/B]
[COLOR="Blue"][SIZE="2"]תודה רבה לכם שקראתם את הסיקור ואני מקווה שהסיקור נתן לכם חשק לקריאה .
שלכם ,ארוין.[/SIZE][/COLOR]
-
אחי אחלה סיקור גרמת לי רלצות לקרוא אותוו!
-