פוקימון:יומנו של סוכן-פוסט פורום!
[SIZE="6"][U][B]פוקימון:יומנו של סוכן-פוסט פורום![/B][/U][/SIZE]
''פוקימון:יומנו של סוכן'' הוא סיפור מעולם הפוקימון שנכתב ב-2010 וחודש באפריל 2011 כהשראת משחקי הווידיאו, האנימה והמאנגה.כפי שהיה כתוב בהתחלה,הסיפור חודש לאחרונה,לאחר חודשים שבהם הוא היה סגור בגלל חוסר עלילה וניסיון מצד הכותב שהוא פשוט אני,ליאם.
[U][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]קצת פה וקצת שם:[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
בתחילת דרכו, הסיפור היה כישלון. .בפרקים הראשונים הייתה כמות כתב שקורא היה יכול לקרוא בחצי דקה!לאט לאט,הסיפור השתפר,אך עדיין היה גרוע.הרבה אנשים רצו לקרוא אותו,אך הוא היה לא ברור ולא היה לאף אחד חשק לקרוא אותו.לכן,החלטתי לקחת הפסקה מכתיבה.ההפסקה הזאת השתלמה לי,כי ככה למדתי איך לכתוב טוב יותר ובמקביל זה פינה לי זמן לפרויקטים צדדיים,כמו כתיבת שירים.לאחר מכן לקחתי החלטה,העתקתי את הפרק הראשון ושכתבתי אותו(מה שלקח לי שבועיים בערך)ואחר כך הסתכלתי בפרק הראשון המקורי.נדהמתי איזה שיפור עברתי מאז.לאחר מכן,הסיפור חודש.
[U][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]עלילה:ספויילרים[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
ליאם הוא ילד רגיל,כמו כל שאר הילדים.אם האמנתם למשפט הקודם,אז טעיתם.למעשה,כל העלילה מתחילה כאשר ליאם נולד.אביו של ליאם היה אלוף ליגת ג'וטו,וכל הקטע הוא שליאם נולד בדיוק ביום של האליפות,ולכן אביו של ליאם היה צריך לדחות את מועד פתיחת הליגה.מאמן אחד שחיכה לליגה הרבה מאוד,ששמו היה ג'ו,כעס מאוד שהליגה נדחתה וברח אל המדבר השומם.וכל הקטע הוא שג'ו הוא בעצם מנהיג צוות רוקט,ג'ובאני,מה שאומר שהאשם בכך שצוות רוקט קם.....הוא בעצם ליאם!
אך איך כל זה מתקשר לעלילה?טוב אני יסביר לכם. אחרי כמה שנים,כאשר הייתי בן שמונה,קרה לי אירוע נורא מוזר-קול הדהד בראשי ואמר לי לברוח מביה''ס.לאחר שהקול אמר לי שהוא יפסיק אם אני יעשה את זה,ברחתי,והקול הסביר לי מי הוא.הוא סיפר לי ששמו ג'רי ושהגנים של שונים מרוב האנשים.הוא סיפר לי שהוא מנהל סוכנות שמגייסת סוכנים כדי לעזור להם במשימות נגד הצוותים המרושעים.פתאום,מאחורי,הופיעו שני אנשים מצוות גאלקטיק-אחד בן ואחת בת.לבן היה זורוארק,ולבת הייתה אלטריה.הוצאתי את הפוקימון היחיד שהיה לי-צ'ימצ'אר,אך הם גברו עליי.פתאום,הגיעו חברי צ'רן ובלה,ועזרו לי.לצ'רן היה טריקו,ולבלה היה שינקס.לבסוף,הצלחנו לגבור עליהם.לאחר מכן,המשכנו לבצע משימות בשביל הסוכנות,ובגיל 12 יצאנו למסע שלנו.עברנו הרבה אזורים-בהתחלה סינו,אחר כך ג'וטו,אחר כך קאנטו,ואז לבסוף הגענו להואן.בהואן,אני נלחמתי בליגה נגד מאמן מסתורי שכונה ''אקס''.לבסוף,כאשר הגעתי לקרב של האינפרנייפ שלי נגד זורוארק שלו,הוא התגלה כסוכן נסתר של צוות גאלקטיק.פתאום,נזכרתי בקרב שלי נגד שני הסוכנים של צוות גאלקטיק.סיפרתי להם מה קרה והם עצרו אותו. מכן,נלחמתי נגד רביעיית העלית ואפילו נגד האלוף,והפעם ניצחתי אותו!מאז,החלטתי ללכת לאונובה,כאשר מסע חדש עמד מולי,ואיתו גם אתגרים חדשים.
ומה קרה לליאם באונובה?באונובה,ליאם פגש שוב בצ'רן ובלה,ולאחר שהוא,צ'רן ובלה הגיעו למעבדה,פגשו בפרופ',באחייניתה קארה ובדודתה של בלה,לקחו את שלושת ההתחלתיים ונלחמו נגד הפרופ',נגד קארה ונגד דודתה של בלה,הם יוצאים למסע באונובה,ביחד עם קארה שהצטרפה לחבורה שלהם.ועם זה לא מספיק,במהלך המסע הם מגלים שיש להם כוחות מיוחדים.ועם גם זה לא מספיק,הם גם מגלים שכל הצוותים המרושעים התאחדו לצוות אחד!מה יהיה?האם החבורה תעצור את הצוותים המרושעים מלהשתלט על העולם?ומה יהיה עם הכוחות המיוחדים של החבורה?והאם כל אחד יצליח להשיג את מטרותיו?ואיך כל זה מתקשר לתורת ארקאוס,אשר מספרת על ליקוי חמה שישמיד את העולם,ועל מישהו בעל כוחות טהורים שיצילו את העולם?ולמה לעזאזל אני שואל אתכם?בקיצור,אם אתם רוצים לדעת,תקראו את הסיפור שלי!
[U][SIZE="5"][COLOR="Red"][B]דעת הכותב:[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
טוב, אני יודע שכותב לא כותב את דעתו על הסיפור של, אבל אני אקח את זה ליותר כיוון אחר.
יש לי כמה דברים להסביר כאן וזו הזדמנות מעולה אז הינה כמה דברים שלא ידעתם:
-כן,אני יודע שפרק הראשון המקורי היה גרוע.אבל אתם יודעים למה זה היה?זה היה קודם כל בגלל לחץ זמן,אבל הסיבה העיקרית היא הציפיות שלי.אני יודע שכשרק התחלתי לכתוב את הסיפור,עשיתי לו''ז של ''כל יום-פרק חדש!'' אך בגלל שלא היה לי הכי הרבה זמן לכתוב פרק,כי הגבלתי את עצמי לפרק חדש כל יום ולכן הסיפור היה כל כך דליל והפרקים היו ממש ממש קצרים.
- על המתח בסיפור: שמתי לב שבזמן שהסיפור רק פורסם, השתמשתי בזה שהסיפור הוא על סוכנים והכול בו צריך להיות מסתורי בתור תירוץ לכך שהפרקים קצרים ולא ברורים.לאט לאט הבנתי שהסיפור יכול להיות מותח גם בלי העובדה שהכול שם ''חשוך'', ושזה רק תירוץ לכך שהפרקים קצרים ולא ברורים.לכן,החלטתי להתחיל להשקיע יותר,אך זה כבר היה מאוחר מדי,והסיפור נסגר.
-שוב, אני יודע שהסיפור הזה קצת שונה מהרגיל,אבל אם לא תגידו לי מה אתם כן אוהבים ומה אתם לא אוהבים,אני לא יוכל לשפר כלום.וזה הסיבה שאני לא מתכנן מראש את העלילה של כל הפרקים,כי אני יודע שבסיפור שלי שינוי אחד קטן בעלילה בגלל משהו שמישהו הציע לי-וכל הסיפור יקרוס.
בפעם הקודמת שכתבתי את הסיפור, כולם אמרו לי שאני לא הכי טוב, אבל דווקא תגובה אחת,שהיא הייתה התגובה האחרונה בסיפור שלי,שאותה הגיב ליר,העירה אותי,וגרמה לי לשכתב את הסיפור הישן ולחדש אותו.אני מקווה שלא כל התגובות יהיו רק ''פרק יפה'' או ''אהבתי מאוד''.תגובות כאלה לא יעזרו בכלל.
אז בבקשה, אם אתם קוראים את הסיפור ואתם אוהבים אותו, התגובה שלכם רק תשפר לי אותו, אבל אלה שלא קוראים ומגיבים סתם, באמת, אל תגיבו, זה סתם הורס.
-לסיום קטן, אני מקווה שכולכם תיהנו מהסיפור ומהפרקים שלו,כאשר הם משוכתבים ונעימים לקריאה,ושיהיה לכולם כיף לקרוא וליהנות מסיפור.