-
סיפור מצחיק
ראיתי שהבה משתפים בחוויות שלהם כאן בפורום אז החלטתי לשתף גם, אבל הפעם לא דברים רעים, משהו באמת מצחיק שקרה לי ןלחבר, היום חגגנו יומולדת לחבר באיזה מועדוןד, יצאנו כמה חברים בנות והכל, אירגנו גם הסעה וזה.... בקיצור אחד החברים(באמת ילד קרוע אין דברים כאלה) שניה לפני שהוא הגיע ההסעה יצאה, הוא דיבר איתי בטלפון אמרתי לו שיקח מונית, בקיצור הוא לקח מונית ומפה מתחילים הקטעים, בשכונה שלנו יש הרבה מקרים של פשע וזה(לא יותר מדי) בקיצור היה סוחר סמים שם שהתיאור שלו די דומה לשל חבר שלי(זה שתפס תמונית) עוד שהיינו באוטובוס ראיתי את החבר שלי במונית ופתאום ראיתי תמונית עוצרת, בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתאום הבנתי, כמה שוטרים ניגשו למונית והוציאו את חבר שלי, הם שמו לו אזיקים ברגליים ובידיים, ביקשתי מהנהג שיעצור רגע והוא הסכים רק לי לרדת, בהתחלה דאגתי לו ואז אני רואה שהמטומטם הזה מתחיל להצולםאם השוטרים זה היה משהו כזה:
החבר:אפשר תמונה
השוטרת:לא
החבר:בסדר *מצלם תאזיקים ברגליים Xd *
השוטרת:מה אתה עושה?
החבר:חייכי *נותן לה חיבוק ולוקח תמונה
אחרי שלקחו אותנו לתחנה הבינו שבאמת הייתה טעות בזיהוי אבל פתאום מה? התראה של עבריין עם סכין נחשו איפה? בבניין של דוד של חבר שלי, ישר יצאנו לשם(זה באזור של התקווה) בניידת והם לא נתנו לנו להיכנס ואמרו לנו להמשיך במונית, באתי להיכנס למונית אבל פתאום חבר שלי בא אליהם ביציאה Xd:"הלו!, מה עם פיצויים?!" חחחחחחחחחחחח ואני נקרעתי בסוף השוטר באמת שילם לנו תחמישים שקל לנסיעה....
וזהו כעיקרון חחחחחחחחחחח אולי זה לא נשמע כזה מצחיק שזה כתוב אבל זה היה האחד המקרים הכי מצחיקים שקרו לי בחיים
-
-
באמת יש לך חבר קרוע... תודה ששיתפת :)
-
-