-
משוב עליי
[CENTER][SIZE=2][COLOR=blue][B]טוב..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]אז לתזכורת קטנה אני אלון,ובחופשת פסח עליתי לניהול הפורום המופלא הזה שקוראים לו 'ציור ממוחשב' או בשמו השני 'צמ"ח'.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]אני הוספתי,הורדתי ושיניתי הרבה דברים מאז אותו יום שעליתי לניהול,ואף פעם לא שמעתי מה טוב ומה רע.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]אז אני רוצה ממכם בקשה קטנה שנקראת "משוב".[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]כלומר,אני רוצה שתאמרו מה אתם חושבים עליי כמנהל,מה לשפר,מה לשנות וכו'.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]תודה לכל המגיבים,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]אלון :)[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
אתה נפלא! :)
אני לא יודע מה היה פעם בצמ"ח,אבל אתה מאוד משקיע! כל הרעיונות שלך לשיפור הפורום עוזרים מאוד!
המשך כך!
-
[I][B][COLOR=blue]תודה עומר :)[/COLOR][/B][/I]
-
אתה מנהל ממש טוב!!!
לא צריך לשפר ולא לשנות וגם אני לא יודע מה היה פעם ונרשמתי 3 4 ימים לפני דורדיגון מן
תמשיך ככה!:d
-
בסך הכל המצב של הפורום הוא טוב...
רואים הבדל גדול איך הוא נראה עם ובלי מנהל...
אתה תורם הרבה לפעילות, המשך כך:)
-
אני לא כזה הרבה זמן בפורום
אבל אני רואה שאתה אחלה של מנהל
לא נראה לי שיש משהו לשפר
-
האמת היא שאני מרגיש הרבה יותר בנוח כאשר אתה חלק מהפורום.
בכלל עושה רושם שהרבה דברים היו לא לטעמי לפני המהפכה הגדולה ועכשיו נראה שהכל יושב טוב.
אני מציע לך להמשיך בדרכך, לנסות ליזום פרויקטים חדשים ולהפוך להיות יותר מסתם מנהל.
בהצלחה.
-
אחד המנהלים הכי טובים שהיו כאן ושיהיו תורם רבות לפורום בתור מנהל תמשיך כך אחי:)
-
אני משתמש ממש פעיל בפורום ואני רואה כמה ההשקעה שלך גדולה.
כל הכבוד אחי, אתה עושה את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר!
מפרסם, מגיב, נועץ, עוזר, תומך... פשוט מנהל פצצה!
המשך כך :wink:
-
[quote=Regigigas;1119847]אתה מנהל ממש טוב!!!
לא צריך לשפר ולא לשנות וגם אני לא יודע מה היה פעם ונרשמתי 3 4 ימים לפני דורדיגון מן
תמשיך ככה!:d[/quote]
בהתחלה היה פוזון והוא פרש מניהולו,אחר כך דביר (FakeBoy) שנעלם באופן לא ידוע והותיר אחריו פורום וסיפור,אנחנו לא ידענו זאת ולכן התלוננו שצריך להוציא אותו מהניהול.
בכל מקרה,תודה על התגובה :)
[quote=buizel שולט;1119882]בסך הכל המצב של הפורום הוא טוב...
רואים הבדל גדול איך הוא נראה עם ובלי מנהל...
אתה תורם הרבה לפעילות, המשך כך:)[/quote]
תודה עידן,גם אתה עוה עבודה נפלאה בפורום שלך.
[quote=dvirbs;1119909]אני לא כזה הרבה זמן בפורום
אבל אני רואה שאתה אחלה של מנהל
לא נראה לי שיש משהו לשפר[/quote]
תודה.
זה ממש עוזר התגובות שלכם. :big_wink:
[quote=Hit Man;1119912]האמת היא שאני מרגיש הרבה יותר בנוח כאשר אתה חלק מהפורום.
בכלל עושה רושם שהרבה דברים היו לא לטעמי לפני המהפכה הגדולה ועכשיו נראה שהכל יושב טוב.
אני מציע לך להמשיך בדרכך, לנסות ליזום פרויקטים חדשים ולהפוך להיות יותר מסתם מנהל.
בהצלחה.[/quote]
תודה היטמן.
ממש מחמם את הלב,תודה שוב :embarrassed:
[quote=white_angel;1119924]אחד המנהלים הכי טובים שהיו כאן ושיהיו תורם רבות לפורום בתור מנהל תמשיך כך אחי:)[/quote]
תודה משה.
אני בהחלט שמח לשמוע :)
[quote=~JustDor~;1120144]אני משתמש ממש פעיל בפורום ואני רואה כמה ההשקעה שלך גדולה.
כל הכבוד אחי, אתה עושה את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר!
מפרסם, מגיב, נועץ, עוזר, תומך... פשוט מנהל פצצה!
המשך כך :wink:[/quote]
תודה דור.
אני מבטיח לא לאכזב אותך בתחרות הגדולה ובכל השאר ;)
-
אתה בסדר, אתה יודע, בקטנה ככה... סתם! :) אתה מנהל מעולה. הדברים שאתה עושה פה ממש עוזרים לשיפור הפורום. כדאי שתחשוב לחבור למשקיענים של הפורום ולעשות אתגר או משהו בסגנון. קיצר, אתה מנהל מעולה :)
-
מנהל טוב מאוד,
בהצלחה בהמשך להיות מנהל,
אין לי מה להגיד לך מה לשפר או שתשנה.
-
אתה מנהל מעולה!
גם אני לא יודע מה היה לפני פסח אבל מה שבטוח זה שנבחרת להיות מנהל, שיפרת את פורום צמ"ח בצורה משמעותית.
המשך כך!
-
ירד מנעוץ.
[quote=cladino;1120548]אתה בסדר, אתה יודע, בקטנה ככה... סתם! :) אתה מנהל מעולה. הדברים שאתה עושה פה ממש עוזרים לשיפור הפורום. כדאי שתחשוב לחבור למשקיענים של הפורום ולעשות אתגר או משהו בסגנון. קיצר, אתה מנהל מעולה :)[/quote]
תודה יואב.
אני חושב על אתגרים.
[quote=Ronaldo7;1120552]מנהל טוב מאוד,
בהצלחה בהמשך להיות מנהל,
אין לי מה להגיד לך מה לשפר או שתשנה.[/quote]
תודה אבי.
גם אתה מנהל מצוין :)
[quote=lucario;1120559]אתה מנהל מעולה!
גם אני לא יודע מה היה לפני פסח אבל מה שבטוח זה שנבחרת להיות מנהל, שיפרת את פורום צמ"ח בצורה משמעותית.
המשך כך![/quote]
תודה.
זה ממש עוזר התגובות שלכם :)