-
שאלה לגבי אנימה
[SIZE=2][COLOR=black]בדיוק סיימתי את העונה האחרונה של יוגי הו המקורי ואני לא מתכנן לראות את "מפלצות הקפסולה" או את שאר הסאגות האחרות של יוגי הו [GX,D'5 וכו']ואני רוצה לדעת איזו אנימה כדי לי לראות ואיפה אני יכול לראות אותה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אגב אני לא רוצה לראות וואן פיס,נארוטו או סוג של דרקון בול כי האנימות האלה יציאו לי מכול החורים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]תודה לעוזרים.[/COLOR][/SIZE]
-
איזה סגנון אתה אוהב? איזה אתה רוצה? תן לנו לבסס את ההמלצה...
-
DARKER THANK BLACK בין האנימות הכי טובות שנוצרו אי פעם יש שתי עונות לאנימה אחת כוללת 25 פרקים+פרק 26 שהוא OVA
השניה כוללת 12 פרקים
ויש עוד מיני סדרה כזאת שהיא בעצם סיפור צד שמתארת ב 4 פרקים את מה שקרה בין העונות
[URL]http://anime-w.net/dac/[/URL]
כאן תוכל לראות את האנימה מתורגמת לעברית =]
-
תגיד איזה סוג אנימה תרצה
הבנתי שאתה לא רוצה שונאן
אז כך קארדפייט אנימה גם על קלפים
-
[quote=buizel שולט;1120814]איזה סגנון אתה אוהב? איזה אתה רוצה? תן לנו לבסס את ההמלצה...[/quote]
משהו בסגנון יוגי הו
בסדר הבנתי אני אנסה את האנימות שיביאו לי,מקסימום תמיד אפשר לראות משהו אחר
-
ben 10, אבל זו לא אנימה. אני חושב שהיא ממש טובה, בלי כל הרגשי המוגזם של חלק מהאנימות.
-
אם אתה רוצה אנימה שתוציא אותך מדעתך, אני ממליץ בחום על Code Geass Lelouch of the Rebellion. אומנם סיימתי לראות אותה בפעם הראשונה לפני חודש אולי קצת יותר, אבל היא עדיין ממשיכה לרדוף אותי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1120949]אם אתה רוצה אנימה שתוציא אותך מדעתך, אני ממליץ בחום על Code Geass Lelouch of the Rebellion. אומנם סיימתי לראות אותה בפעם הראשונה לפני חודש אולי קצת יותר, אבל היא עדיין ממשיכה לרדוף אותי.[/QUOTE]
המליצו לי עליה והיא ברשימת ההמתנה שלי:)
עומר, אם את. רוצה אנימה יפה שתעביר לך את הזמן (תזהר זה ממכר) תראה death note...
אם אתה רוצה קלפים אז מה שליאור המליץ....
אם אתה אוהב כל מיני דברים פסיכים אז תראה דדמן וונדרלנד...
יש את אלכימאי המתכת שיש שם הרבה חלקים מרגשים...
-
אם אתה רוצה יש פה:
[URL="http://www.animefreak.tv/"]לחיץ.[/URL]
תחפש שם את האנימה שאתה רוצה והוא יביא לך את כל הפרקים שיצאו.
אין בתרגום לעברית אבל אני בטוח שאתה מבין אנגלית טוב בשביל להבין את התרגום..
-
וואי קוד ג'יאס גם אחלה של אנימה נהניתי מכל רגע שווה לך לראות