יש פריצה כבר ל-3ds כי אני וחבר שלי לא רוצים לקנות 3ds כשאין עדיין פריצה
Printable View
יש פריצה כבר ל-3ds כי אני וחבר שלי לא רוצים לקנות 3ds כשאין עדיין פריצה
אי אפשר לפרוץ אותו, הוא מחובר תמיד לאינטרנט וכל משחק שאתה מכניס לו הוא זוכר ואם הוא קולט שיש פריצה הוא ננעל לשימוש, בקיצור אין עוד פריצה עובדת, למרות ואני מחפש פריצה אני לא בטוח שהיא תהיה משתלמת- קח את הpsp לדוגמה אחרי שפורצים אותו אי אפשר לגלוש באינטרנט... בpsp זה שווה אבל ב- 3ds זה לא הכי... כי הדפדפן ב 3ds ממש נוח ומגניב! :)
[QUOTE=אין על פוקימון;1121298]אי אפשר לפרוץ אותו, הוא מחובר תמיד לאינטרנט וכל משחק שאתה מכניס לו הוא זוכר ואם הוא קולט שיש פריצה הוא ננעל לשימוש, בקיצור אין עוד פריצה עובדת, למרות ואני מחפש פריצה אני לא בטוח שהיא תהיה משתלמת- קח את הpsp לדוגמה אחרי שפורצים אותו אי אפשר לגלוש באינטרנט... בpsp זה שווה אבל ב- 3ds זה לא הכי... כי הדפדפן ב 3ds ממש נוח ומגניב! :)[/QUOTE]
מה אז שווה להוציא מלא כסף???
ממש לא שווה לפי דעתי
בכסף הזה אתה קונה xbox שזה באמת יותר שווה
אבל בגלל של-3DS יש את משחקי הפוקימון וכל מה שאנחנו אוהבים צריך לחשוב פעמיים מה עושים
אינ מציע לך לחכותאיזה שנה ואם לא תיהיה פריצה תחשוב מה אתה רוצה לעשות
888אני אישית לא יקנה את ה-3DS בלי הפריצה כי זה לא שווה
אתה יודע מה- תחכה כמה זמן ותקנה שתצא פריצה שלא הופכת את המכשיר לחתיכת פלסטיק בעלת שתי מסכים שלא שווים כלום... ;)
את האמת נראה לי תקנה פשוט את המכשיר החדש ווי-יו (או קיינוט,הם באים יחד).
בקיצר,כדאי לך לקנות קונסולה שיש בה יותר משחקים,יותר חדשה וכיפית. תחכה,אם לא יצא פריצה עד שיצא הווי יו תקנה ואתו,עדיף לדעתי אם אין לך ווי בבית. בהצלחה !
למה שנשלם 200 ש"ח למשחק?
אם אין פריצה אין קנייה (צריך לעשות כזה סטיקר...).
עומר דיברת אליי? אם כן,המכשיר החדש קורא משחקים של הישן וגם אפשר לקנות צ'יף ולקנות משחקים צרובים בזול,אם התכוונת לds3,אתה צודק,לדעתי לא ממש שווה ..
התכוונתי ל3ds.
יש פריצה לds3 עם ירשו לי אני יביא לך את האתר שאתה יכול לקנות ממנו
[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5021/95350504.png[/IMG]
תמונה של המודעה עם תראה רשום למטה תומך גם בDS3 אבל עם זה לא עובד לך במכשיר זה לא אחריות שלי אלא של המוכר שם(תשאל אותו עם זה יעבוד לך והייתי מנסה לידו)
[QUOTE=PikaRevolution;1122877]את האמת נראה לי תקנה פשוט את המכשיר החדש ווי-יו (או קיינוט,הם באים יחד).
בקיצר,כדאי לך לקנות קונסולה שיש בה יותר משחקים,יותר חדשה וכיפית. תחכה,אם לא יצא פריצה עד שיצא הווי יו תקנה ואתו,עדיף לדעתי אם אין לך ווי בבית. בהצלחה ![/QUOTE]
הייתי קונה את זה אבל אין לי ווי...
מועבר לפורום "תוכנות ובניית אתרים".
אחי יש פריצה פשוט לא למשחקי 3d וכנראה שלא יהיה ל3d כי זה מסובך להשאיר את המשחק במצב של תלת מימד ולהעביר את זה לקובץ במחשב ואז ....בקיצור סזיבוך
בטוח יוציאו פריצה איכותית מתי שהוא... ביינתיים אני לא קונה משחקים...
מועבר לפורום תמיכה טכנית