-
משוב על: מנהלי חת"ם.
אוקיי בתור מנהל חת"ם לשעבר שעבד תקופה מאוד קצרה.. אני רוצה להגיד שאתה בקושי עושה משהוא בחת"ם!
אני לא כותב את ההודעה בשביל לפגוע או להעליב אלה לתת משוב בלבד על הפעילות של Lord Abizi וגם meganium בפורום.
שאני הייתי בניהול יחד עם ~DaRk_AnGeL~ אני נסיתי כמה שאני יכול לדבר עם ילדים ולהעלות טיפה, את המודעות לחידונים ותחרויות.
אני מודה שלא הקדשתי לזה את הצומת לב שאני דורש מכם.
ולכן המשוב הזה הוא טיפה לא הוגן, אבל אני גם חושב שעם אני לא ינסה לעורר את זה אצלכם, גם עם יבואו עוד שניים חדשים! זה עדיין לא יקרה.
שאגב חת"ם פירושו - [B]חידות, תחרויות,[/B] ומשחקים. יהיה באמת חת"ם ולא -"ם" שזה משחקים בלבד!
שימו לב שפשוט המון זמן לא נפתח אף חידון או תחרות בחת"ם.. היה עכשיו חג שבועות, למה לא עשיתם כלום.. מה תעשו בחופש גם תשאירו אותו יבש?!?!
זאת לא עבודה רצינית ולא בסדר, עם זה אמור להיות ככה עדיף כבר להפריד את הפורומים הללו לשתי פורומים שונים. (1. משחקי תפקידים, 2. חידות ותחריות)
או פשוט לשים פה מנהל אחר, רובוט שמה שהוא הוא עושה זה לאשר או לא לאשר משחקים!
רוב המשחקים באמת אייכותיים.. אבל הבעיה שעם תדפדפו 5.. יודע מה 10 דפים אחורה אולי גם יותר לא תמצאו חידון אחד מסכן ואני בספק גם עם תמצאו איזו תחרות..
עוד משהו הוא שאתם בתור מנהלים צריכים לתת לאנשים רצון לפתוח משחקים מקוריים משלהם..
תופעת האימוץ תופסת יותר מידי תאוצה, ועם זה ימשיך.. בעוד כשלושה חודשים מעכשיו תראה משחקים שנסגרים ונפתחים שוב ושוב.
אתם צריכים לעודד את האנשים לפתוח משחקים, תנו צ'ופרים אפילו, בקשו מרותם.. אני דיי בטוח שהו לא התנגד לחלק כמה ווינרים.
[COLOR=Red][I]
[SIZE=3][U][B]הרעיונות שאני מציע הם כאלה:[/B][/U][/SIZE][/I][/COLOR]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black][B]1.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] החזרת עיתון חת"ם עם כמה תוספות - זה יהיה רעיון טוב שיקפיץ את המודעות והרצון לפתוח משחקים מקוריים, זה יקרה בכך שתעשו בעיתון חלק על משוב וביקורת על משחקים!
לשים בעמדה מישהוא קצת עוקצני (עקיצה היא דבר מעורר, בכל המובנים) אבל שיודע על מה הוא מדבר. שיתן משוב על כל דבר במשחק, אם זה על צורת העדכון והתוכן. אם זה על תוכן המשחק, אם על רעיון המשחק.. טופס ההרשמה.. מקוריות.. פריטים.. דקדוק.. עלילה. . . . הכל!!!
אתן ציון יחלק טיפים לשיפור. זה יגרום להתלהבות אצל כל מנהלי המשחקים לרצות שידבר על המשחק שלהם, לראות מה חושבים. זה יתן כמה סטירות אפילו לכם מנהלי חת"ם אבל זה יעיר אתכם הפורום.
אני לא יודע מי לשים בעמדה כזאת אבל הוא צריך להיות: חכם, בעל ידע קודם ונרחב בפורום, שעשה והשתתף בהרבה משחקים, עוקצני עד רמה שלא תגיעה לירידות והעלבות סרק, שלא מפחד להביע את דעתו בפניי אף אחד.
בכללי יש לי עוד המון רעיונות לגביי העיתון, כמו השה"ם של השבוע/חודש, משקיען של השבוע/חדש, סיקורים קצרים על משחקים חדשים שיצאו.
מדור דרושים: לדוגמא "דרושים, שחקנים/מנהל עזר/לוגו וכו'.. למשחק XXX בתודה..."[B]
ועוד המון המון רעיניות, באמת לא חסר, עם אתם צריכים עזרה אני יכול להיות הכתובת![/B]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]2.[/COLOR][/SIZE][/FONT] להתחיל לייסם בעצמכם את רעיון החידונים והתחרויות.. שכל אחד מכם, Abizi ו-meganium יפתח חידון וינהל אותו. תעשו אותו על נושאים שמעניינים ונוגעים לחיים לידע על הפורום (נגיד מתי נוסד, איך, באיזה שנה, המנהל הוויתיק ביותר.. ובלה בלה בלה)
דברים כאלה, אחריי שיגמר החידון.. אז עוד אחד.. עד שזה יתפוס אצל אנשים ועוד אנשים יתחילו ליצור חידונים.
שגם לחידונים יהיה רשומים קבועים.. נגיד 10 רשומים 8 רשומים 12.. 20.. לא משנה ממש כמה. כי מי שנגיד לא מספיק להירשם אז הוא מרגיש סוג של דרבון לתפוס מקום בחידון הבא/אחר שיפתח. בדיוק כמו במשחק חת"ם.
[FONT=Arial Black][SIZE=2][COLOR=Black]3.[/COLOR][/SIZE][/FONT] לעשות תחרויות, יש לכם פאקינג חופש גדול של 72 יום!!!! 72 זה ים זמן.. נצלו אותו ותעשו תחרות ליגה של פוקימונים.. של יוגי הו.. או משהו כזה.. תחרות האיוונטים (כל משחק שמתתף עושה איוונט מיוחד לחופש ומי ששלו הכי מושקע מגניב ומעניין מנצח וזוכה ב-XXX תחשבו על פרס)
[B]כל מיני כאלה![/B]
[I][COLOR=Blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]ויש לי עוד כמה רעיונות אבל זה הופך לחופר ואני רוצה שבסופו של דבר יקראו את זה! אז זהו לבנתיים!
מצטער על שגיאות כתיב עם יש, יש לי דיסלקציה בדוק עם אישור ממכון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=Blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]"[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=Blue][FONT=Tahoma][SIZE=3][URL="http://yeaddim.co.il/"]יעדים[/URL][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=Blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]"[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=Blue][FONT=Tahoma][SIZE=3] מי שרוצה תמונה מוזמן לבקש :)
ואם אני רוצה לחזור לניהול? כן, באמת שכן. אם אני יכול? לא, לצערי לא.. בגלל זה אני רוצה לעזור למי שכן נמצא![/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
-
כל בני האדם נוצרו שונים!!
כל בני האדם רוצים דברים שונים.
אם בן אדם רוצה חידון, שיפתח.
אני לא רואה טעם לדרבן בני אדם לעשות דברים שאינם ברצונם.
במילא כל חידון נפתח בפורום הרלוונטי לו. חידונים על פוקימון נפתחים בפורום פוקימון כללי, חידונים על ידע כללי נפתחים בפורום לימודים, וחידונים כללים ומוזרים נפתחים בפורום דיבורים. אף אחד בכלל לא מנסה לפתוח חידון בחת"ם, כי אז הפורום שהוא מנסה להפעיל ימות. (שהרי כל מה שעושים בכל מיני פורומים גוססים זה לפתוח המון המון חידונים).
בנוגע לתחרות, Magenium ואני מתכננים לעשות תחרות של קרבות פוקימונים, אך אנחנו מקפידים על תכנון מדוייק, ואיננו רוצים להחפז. רק אתמול הייתה לי הבגרות האחרונה, וכעת כשיש בידי יותר עיתות, אוכל לחשוב יותר לעומק.
בנוגע לביקורות חת"ם, זה רעיון נחמד, ואכן היה את Inuzuka Kiba שעשה את זה לא רע בזמנו, אבל כפי שאתה אומר, צריך למצוא מישהו שמקיים הרבה מאוד תכונות, וזה לא הכי קל.
עיתון חת"ם, אני לא רואה טעם בדבר הזה, שכן זה יוצר סכסוכים לשווא בין משתמשים. ("למה על המשחק שלו כן כתבתם, ועל שלי לא? המשחק שלי הרבה יותר טוב!!!!") התפקיד של עיתון חת"ם זה לעורר עניין במשחקי תפקידים, ומי שרוצה לקבל מושג על משחקי תפקידים, יכול פשוט לקרוא אותם. אני לא יודע עד כמה להכניס הכל לעיתון יקל עליו, מאשר פשוט להכנס משחק-משחק.
ובנוגע לאימוץ משחקים - אני אחזור לנקודה המקורית שלי. בני האדם יכולים לעשות מה שהם רוצים. אם אינם רוצים לפתוח משחקים, שלא יעשו זאת. זה לא מענייני לכפות עליהם לעשות משהו שאינו ברצונם.
תודה לך על המשוב והביקורת על ההתנהלות שלי. אני שמח שיש מישהו משגיח על הפעולות שלי. אני יודע שאני לא אצא בלי עונש.
-
אני הצעתי ל-lordabizi לנהל תחרות חדשה ואנחנו מתכננים אותה,פשוט אנחנו צריכים לשבת על זה עוד.
אבל תודה רבה על המשוב,אני אשפר את מה שצריך בשביל שכולם יוכלו להנות מחת"מ יותר.
עוד רעיון שהיה לי זה לפנות ל-sexstyle ולבקש שאם הוא יכול לחדש את הביקורות על משחקים כשבתור התחלה הוא יעשה ביקורת על המשחק שלי וזה אולי ידרבן עוד משתמשים לנסות
-
וואוו, מישהו פה צריך ללמוד לספור עד עשר.
בתור מנהל משחק תפקידים עכשווי, אני יכול להגיד שהיו לי כמה משחקים בפורום הזה, והמשחק הנוכחי הוא הראשון אי פעם שנבדק, ככה שלפחות את העבודה הזו המנהלים הנוכחיים עושים.
דבר נוסף שיש לי הערה לגביו זה העיסוק הבלתי פוסק בגיליון חת"מ. בתור אחד שהמציא את הז'אנר עוד בפוקיבלוק, אני חושב שהוא מקבל הערכת יתר שלא כצדק. אני זוכר את העיתון הקודם שהיה פה בפורום עוד כשהיה לי פה משחק ובשום שלב לא הכניסו את המשחק שלי. לעתיד הסתבר לי שאלה שעשו את העיתון קינאו בעבודה שהרצתי במשחק. ככה שלעשות עיתון זה דבר אחד ולעשות משהו תורם, אובקייטיבי וכזה שיגרום לאנשים נחת - זה משהו אחר.
ואם אתה כזה להוט לעזור, להרים ולפתח את הפורום, אתה לא צריך ניהול כדי לעשות את זה. חלק גדול מהמשקיענים בכלל לא מנהלים.
-
דרך אגב מצטער שזה פונה רק לאחד ערכתי, כי הבהתחלה התכוונתי לשלוח את זה לכל אחד מכם בפרטי.
לגביי העיתון, אתה רואה בזה חסר טעם ויוצר וויכוחים כי אתה חושב עליו בצורה שלילית.. אפשר לפתור דבר כזה, ברשימה מסודרת עם טור.
נכון שיהיו כאלה שיחכו המון זמן.. אבל אתה מכיר רעיון או משהו אחר בכללי כלשהו, שהוא מושלם? (חוץ ממייגן פוקס?:))
אני גם לא כופה את זה עליכם אני מנסה לעזור... אלה עצות בלבד, אני לא פקח שיושב לך על הראש.
ותחרות פוקימונים עם אתה זוכר גם הצעתי לך, יום אחריי שמינו אותך למנהל.. ואמרת שתשקול את זה, ועכשיו שאתה מתכנן את זה עם meganium ולא יודע לעשות זאת, אז הינה: אני הכתובת יש לי את התכנון המושלם!
פנה אליי בפרטי ואני יסדר לך הכל.
ול-hit man לא דיברתי על העבודה של בדיקת משחקים, דיברתי על להפך שצריך שהם יבדקו ויקבלו משחקים לבדיקה מאשר שלא יבדקו כלום והפורום יהפוך לפורום של מחזור משחקים.
כל פעם אחד מאמץ מחבר שלו משחק ככה שוב ושוב.. עם התופעה הזאת תלך ותתגבר.. אז מה יהיה? יפתחו משחקים ממש בודדים וספורים ורוב המחשקים יהיו ממוחזרים. כאלה שנפתחו בעבר כמה פעמים ע"י אנשים שונים
ושוב גם אתה רואה את העיתון בצורה שלילית זה כי לא היה לו ניהול נכון.. עם ניהול נכון כל דבר יעבוד ויצליח צריך על זה פיקוח אובייקטיבי ועם זה לא אפשרי (מה שאני לא חושב.)
אז עם יש לך רעיון שיהיה אובייקטיבי כלפיי כולם מאורגן ונוצץ אז דבר.
ולגביי משקיענים, בכל פורום יש ומסכים שרוב המשקיענים לא מנהלים זה לא סוטר.
ועוד משהו זה שאני לא אומר שהם פשוט פארשים שלא משקיעים כלל.. אלה לא מנסים מספיק, ונכון שגם אני לא נסיתי עד שהבנתי כמה זה חשוב.
-
[quote=NivX10;1122899]דרך אגב מצטער שזה פונה רק לאחד ערכתי, כי הבהתחלה התכוונתי לשלוח את זה לכל אחד מכם בפרטי.
לגביי העיתון, אתה רואה בזה חסר טעם ויוצר וויכוחים כי אתה חושב עליו בצורה שלילית.. אפשר לפתור דבר כזה, ברשימה מסודרת עם טור.
נכון שיהיו כאלה שיחכו המון זמן.. אבל אתה מכיר רעיון או משהו אחר בכללי כלשהו, שהוא מושלם? (חוץ ממייגן פוקס?:))
אני גם לא כופה את זה עליכם אני מנסה לעזור... אלה עצות בלבד, אני לא פקח שיושב לך על הראש.
ותחרות פוקימונים עם אתה זוכר גם הצעתי לך, יום אחריי שמינו אותך למנהל.. ואמרת שתשקול את זה, ועכשיו שאתה מתכנן את זה עם meganium ולא יודע לעשות זאת, אז הינה: אני הכתובת יש לי את התכנון המושלם!
פנה אליי בפרטי ואני יסדר לך הכל.[/quote]
לא אמרתי שאתה כופה שום דבר, אמרתי שאני לא רוצה לכפות שום דבר על גולשי הפורום.
בנוגע לתחרות: נראה לי שאני יכול להסתדר. לא בלי סיבה יש לי מח בגודל של פלנטה (בערך ציטוט של הרובוט מרווין מ"המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"). במילא לפני הפתיחה נשאל כל מיני אנשים מה הם חושבים על זה בה"פ, אז אם אתה רוצה אוכל לשתף אותך בזה.
בנוגע לעיתון, אני פשוט אסכים עם דבריו של היטמן.
-
[quote=LordAbizi;1122903]לא אמרתי שאתה כופה שום דבר, אמרתי שאני לא רוצה לכפות שום דבר על גולשי הפורום.
בנוגע לתחרות: נראה לי שאני יכול להסתדר. לא בלי סיבה יש לי מח בגודל של פלנטה (בערך ציטוט של הרובוט מרווין מ"המדריך לטרמפיסט בגלקסיה"). במילא לפני הפתיחה נשאל כל מיני אנשים מה הם חושבים על זה בה"פ, אז אם אתה רוצה אוכל לשתף אותך בזה.
בנוגע לעיתון, אני פשוט אסכים עם דבריו של היטמן.[/quote]
לא אמרתי שיש לך מוח, מצורת הניסוח שלך בדברים אני והודעות שאתה כותב בפורום המשחק שיש לך. וגם מהודעות שראיתי מפורום לימודים שהיה.
בהחלט יש לך מוח, סביר להניח שאתה גם חכם מימני (בלי לזלל בעצמי)
והוספתי עוד להודעה.. אשמח עם תקרא.
-
[quote=NivX10;1122904]לא אמרתי שיש לך מוח, מצורת הניסוח שלך בדברים אני והודעות שאתה כותב בפורום המשחק שיש לך. וגם מהודעות שראיתי מפורום לימודים שהיה.
בהחלט יש לך מוח, סביר להניח שאתה גם חכם מימני (בלי לזלל בעצמי)
והוספתי עוד להודעה.. אשמח עם תקרא.[/quote]
אז כפי שאמרתי, אם אתה רוצה שנציג בפניך קצת מידע על התחרות הזו לפני הפתיחה, אין בעיה עם זה.
בנוגע למה שכתבת על המחזור, אני אחזור על מה שאמרתי. אם זה מה שמשתמשים רוצים, אין שום סיבה שנמנע מהם את זה. המטרה של הפורום זה להיות מקום נחמד לכולם. דבר טוב שכופים על אחרים, אינו שונה מרשע.
ובנוגע לעיתון, אני אמרתי את שלי - לדבר הזה אין תכלית. אני לא בנוי להתמודד מול אנשים שיתחילו להרוג אחד את השני כדי שהמשחק שלהם יהיה בעיתון. זה יגרום להתנהגות לא טבעית. וחוץ מזה, זה גם לא ממש הגיוני שהמשתמש יוכל לבקש מאיתנו להכניס את המשחק שלו, ואז בתורו נבדוק אותו. הרי, אנחנו צריכים לבחור אילו משחקים להכניס. ובמקרה הזה יבואו אלפי אנשים עם סכינים וינסו לשפד אותי על אי-הכנסת המשחק שלהם.
-
תראה, אתה מתאר פה מצב שאתה חווה ושאתה חושב שהוא דרוש שיפור.
במידה והיית רציני, היית לוקח את העניינים לידיים שלך ועושה עם זה משהו בשטח. בפורום. בתור השקעה.
לפתוח משוב על כך שהמצב הנוכחי לא לטעמך ולהפיל את כל המשימות על המנהלים זה סוג של מריחה.
זה קצת כמו Imagine, אם הוא חושב שהוא כל כך טוב, שיקח את העניינים לידיים שלו ויראה את זה בשטח.
אני לא יכול לדבר על אחרים ולכן אדבר רק בשמי - אם אני רוצה שיהיה פרויקט מסוים באתר - אני עושה אותו.
-
בקשר לתחרות,אני ו-lordabizi כבר מתכננים אותה ואנחנו פשוט צריכים לתכנן ולחשוב על הכל כדי שלא נפתח את זה ופתאום ייוצרו בעיות.
כמו שאמרתי מקודם,אני רוצה שהביקורות על המשחקים יחזרו לפעולה כי זה יכול ליצור עניין וגם יוכל ללמד את שאר המשתמשים עוד על משחקי תפקידים.
-
[quote=Hit Man;1122907]תראה, אתה מתאר פה מצב שאתה חווה ושאתה חושב שהוא דרוש שיפור.
במידה והיית רציני, היית לוקח את העניינים לידיים שלך ועושה עם זה משהו בשטח. בפורום. בתור השקעה.
לפתוח משוב על כך שהמצב הנוכחי לא לטעמך ולהפיל את כל המשימות על המנהלים זה סוג של מריחה.
זה קצת כמו Imagine, אם הוא חושב שהוא כל כך טוב, שיקח את העניינים לידיים שלו ויראה את זה בשטח.
אני לא יכול לדבר על אחרים ולכן אדבר רק בשמי - אם אני רוצה שיהיה פרויקט מסוים באתר - אני עושה אותו.[/quote]
אבל למנהלים יש יותר השפעה.. ואני מתכנן דברים לחופש אני מתכנן חידונים.. אני מציע להם עזרה בתחרות
ואני עובד על משחק חת"ם עם דור חדש לגמריי של יותר מ-100 פוקימונים שונים (עם אנני טועה 132 אבל זה לא קשור ולא משנה)
זה לא שאני רק בא בטענות הבאתי גם הצעות לשיפור, בכל מקרא..
אני לא מפטפט פה סתם ומז*** לכם את המוח בלי סיבה.. זו דעתי, בחירה שלהם להסתכל עליה איך שירצו.
בקיצור ולעניין, פה בערך סיימתי רציתי לשמוע את דעתכם ועוד משתמשים.. תודה hitman.
תשאירו את האשכול פתוח כי אני רוצה לראות עוד תגובות לגביי מה שאנשים חושבים על זה.
-
באותה מידה יכולת להציע להם את הרעיונות האלה בפרטי במקום לרשום את זה פה. זה לא נראה עליך טוב.
-
תפרגנו קצת... למה כל הזמן להתלונן?
אני כרגע רואה את חת"ם בפריחה, למה לחפש, ועוד כל כך מתחכם?
אז מה אם לפורום קורים חתם ואין בו תחרויות?