יש אימולטור גדול סוף סוף? אני מתה לשחק בזה וזה ממש מסריח כשזה קטן..יש? אולי אפילו קצת יותר גדול? ואיך ולהתקין ומה ומו ומי..
תודה.
Printable View
יש אימולטור גדול סוף סוף? אני מתה לשחק בזה וזה ממש מסריח כשזה קטן..יש? אולי אפילו קצת יותר גדול? ואיך ולהתקין ומה ומו ומי..
תודה.
לא נראה לי שיש למשחקים האלה אימולטור גדול
תשתמש בזה של שחור ולבן גם תוכל ללכת מיתחת לאדמה
לא הבנתי... :s תסביר לי בדיוק..ומזה זה מתחת לאדמה? חח לא הבנתי.
[QUOTE=kokakola77;1126270]לא הבנתי... :s תסביר לי בדיוק..ומזה זה מתחת לאדמה? חח לא הבנתי.[/QUOTE]
תוכל לרדת מתחת לאדמה בשביל למצוא חפצים ומאובנים וזה טוב
אוקיי אבל איך אני מורידה אתזה? זה אימולטור טוב? מהיר? גדול? אנגלית? אפשר לשמור? אפשר פירוט?! אני לא מבינה ככה.
1. יש הורדות של האמולטור הזה בנעוץ של פורום "לב זהב ונשמת כסף" וגם בפורום "שחור ולבן".
2. זה אמולטור מעולה
3. כמו האמולטורים הישנים, אפשר ע"י לחיצה על כפתור להגדיל את המהירות.
4. אפשר להגדיל אותו
5. באנגלית
6. יש 3 דרכים לשמור: דרך תפריט המשחק (איפה שהפוקדע, התיק והפוקימונים), דרך ה-F (שוב בדומה לאמולטור של המשחקים הישנים) ודרך תפריט האמולטור ו-save.
7. לא צריך לפרט יותר, כנסי למדריכים בנעוץ של שחור ולבן או לב זהב ונשמת כסף ותראי
ואיי לא! אני מתכוונת לאימולטור גדול..מהיר כמו פעם באדום אש וירוק עלה..ברקת..רובי..ספיר והגדולים האלה..
לא הבנתי למה ה"ואיי לא"
רשמתי לך שאפשר להגדיל את האמולטור כמו שהיה אפשר בגיימבוי אנדוס, ואפשר להגדיל את המהירות בדיוק באותה צורה.
זה פשוט אמולטור אחר אבל מאוד דומה.
אפילו יש את השמירות המהירות דרך ה-f.
הגדלתי באמת אבל המשחק עצמו לא היה על כל המסך.. אם כן אולי תביא לי? למה הורדתי לפי המדריך וזה באמת גדל אבל לא היה גדול עד הסוף.
אין יותר מזה, תתרגלי לזה ככה
אני התרגלתי לשחק בצורה הקטנה של זה
גם יותר טוב לגרפיקה