13k... זה מה שקורה כשמתווכחים
[CENTER][B][SIZE=6][COLOR=Black]~[/COLOR][/SIZE][/B][U][B][SIZE=6][COLOR=Black]13K.. זה מה שקורה כשמתווכחים[/COLOR][/SIZE][/B][/U][B][SIZE=6][COLOR=Black]~[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=Black]
[/COLOR] [/CENTER]
[COLOR=Black]
לכבוד ההקדשת ה-13K שלי ובתור "מחפש בגוגל מציין ועוזר לאנשים שצריכים ערזה ומבקשים" אני מכריז בזאת על פתיחתה של עונת הרחצה! D:
כולם מוזמנים להכנס לבריכה הדמיונית הענקית שלי שנמצאת שם ופה.. אהה כן, אין שמפו.. D:
לפני שאתם נכנסים יש לי כמה חוקים חשובים:
[/COLOR]
[LIST][*][COLOR=Black]לא להכנס לבריכה בעירום חלקי, זה עלול לגרום לילדים שראו 300 לאחרונה טראומות נפשיות.[/COLOR][*][COLOR=Black]לא לאכול שום פריט אוכל שלא עשוי כולו מחומרים משמינים, זה כדי שתוכלו לצוף במים.[/COLOR][*][COLOR=Black]בלי מכות... עד שאני מחטיף את הכאפה הראשונה למישהו.[/COLOR][*][COLOR=Black]מלחמות מים מתקבלות אלא אם כן מים יוצאים החוצה, במקרה הזה אתם מושעים לחצי דקה.[/COLOR][*][COLOR=Black]לא לנבוח כמו כלבים בשטח הבריחה ובתוכה, זה עושה לי חשק להגי "ספאמר".[/COLOR][*][COLOR=Black]אסור בתכלית האיסור של האיסור שהוא בעצם האבא של האיסור הקודם להפר את החוקים.[/COLOR][*][COLOR=Black]להנות או שאני אוכל אתכם ):<[/COLOR][/LIST]
[COLOR=Black]אלה כל החוקים, אני מקווה שתטבעו (:
ויאללה להקדשות![/COLOR] [COLOR=Black]
לכבוד פתיחה הבריחה יש לי כמה אנשים חשובים, אבל לא ביותר, להקדיש להם (הרשימה לא מסודרת ואל תתייחסו למקום שבו אתם נמצאים)
והנה הם:
[U][B]Naruto[/B][/U], הרי הוא אני, האיש הכי חשוב בהיסטוריית הבריכות.
[U][B]Alfasi[/B][/U], ניר.
[U][B]Caldino[/B][/U], יואב.
[U][B]DarKodak[/B][/U], אלון.
[U][B]PikaRevolution[/B][/U], עומר.
[U][B]Ritsuka Kun[/B][/U], עומר.
[U][B]Ronaldo7[/B][/U], אבי.
[U][B]Druddigon Man[/B][/U], עומר, קח עיפרון.
[U][B]ErWin[/B][/U], ארווין.
[U][B]Woodpecker[/B][/U], ליאור.
[U][B]Aquadesign[/B][/U], ראול.
[U][B]Yuma Tsukumo[/B][/U], עומר.
[U][B]Real Spartan[/B][/U], דניס.
[U][B]Born This Way[/B][/U], תומר.
כל מי ששכחתי שיגיד ואני מוסיף.[/COLOR] [COLOR=Black]
ותזכרו.. אף אחד לא מוזנח, אבל לפעמים לא מתייחסים אליכם (:[/COLOR]