שלום רציתי לדעת עם למישהוא יש את הפרק בעיברית של ריקו עם הכריסטל אבל בעיברית? אשמח עם תעזור לי
Printable View
שלום רציתי לדעת עם למישהוא יש את הפרק בעיברית של ריקו עם הכריסטל אבל בעיברית? אשמח עם תעזור לי
לדעתי,מהשאתהמתכוון אליו זה אחד הסרטים של פקימון: "סוד האנון".
[quote=גלעד2111;1133152]לדעתי,מהשאתהמתכוון אליו זה אחד הסרטים של פקימון: "סוד האנון".[/quote]
אל תבלבל בין הדברים, בספיישל יש 3 פרקים זה לא סרט בכלל
הוא לא מבלבל, הוא אמר את דעתו. אל תיהיו שליילים.
אתה אולי מתכוון לספיישל "אגדת הברק", כי אל תתפוס אותי במילה, היא לא דובבה בעברית.
בחלוקה של הסדרה לאנגלית יש שלושה פרקים ראשונים שביפן היו בעצם פרק ארוך שנקרא ״ריקו אביר הברק״. הסרט עם אנת׳י והגבישים של הקריסטל זה בסרט הרביעי או החמישי שנקרא ״סוד האנון״. אני זוכר שזה מופיע בסרט הזה, בגלל שאנת׳י והקריסטלים נוצרים על ידי הפוקימונים האלה.*
בדקת ב"לינקייה" [URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=6000[/URL]
אם אתה מחפש משהוא קודם תבדוק בנעוץ (לנקייה) ואז תפתח נושא
בדקתי וזה בכלל ביפנית אני מחפש את זה בעיברית בדיבוב
יש לי את זה איפשהו בקסטת וידאו במחסן, ככה שזה דובב.
השאלה היא האם זה עלה לרשת ורוב הסיכויים שלא.
[quote=Dia;1134066]הוא לא מבלבל, הוא אמר את דעתו. אל תיהיו שליילים.
אתה אולי מתכוון לספיישל "אגדת הברק", כי אל תתפוס אותי במילה, היא לא דובבה בעברית.[/quote]
אגדת הרעם,כן דובבה לעברית ושודרה בטלוויזיה מספר פעמים.
[quote=גלעד2111;1134519]בחלוקה של הסדרה לאנגלית יש שלושה פרקים ראשונים שביפן היו בעצם פרק ארוך שנקרא ״ריקו אביר הברק״. הסרט עם אנת׳י והגבישים של הקריסטל זה בסרט הרביעי או החמישי שנקרא ״סוד האנון״. אני זוכר שזה מופיע בסרט הזה, בגלל שאנת׳י והקריסטלים נוצרים על ידי הפוקימונים האלה.*[/quote]
הוא לא מדבר על זה.
הוא מדבר על ראיקו ואגדת הרעם,כאשר צוות רוקט (לא ג'סי וכולם,אלא אחרים) השתמש בקריסטל כדי לכוד את ראיקו.
הסדרה בה ג'ימי,מרינה וג'קסון (אני חושב..זה עם מגניום) השתתפו.
הסרט של אנטיי שונה.
זה כאשר הילדה מאבדת את אביה ורושמתץ "אבא" מהאנון,האנטיי מופיע והוא כביכול עושה את עצמו "האבא" שלה,ואז כל המחוז מתחיל להפוך לקריסטלים,זה שונה.
אז יש למישהוא את זה ברשת אבל בעיברית?
[QUOTE=DarKodak;1138090]הוא לא מדבר על זה.
הוא מדבר על ראיקו ואגדת הרעם,כאשר צוות רוקט (לא ג'סי וכולם,אלא אחרים) השתמש בקריסטל כדי לכוד את ראיקו.
הסדרה בה ג'ימי,מרינה וג'קסון (אני חושב..זה עם מגניום) השתתפו.
הסרט של אנטיי שונה.
זה כאשר הילדה מאבדת את אביה ורושמתץ "אבא" מהאנון,האנטיי מופיע והוא כביכול עושה את עצמו "האבא" שלה,ואז כל המחוז מתחיל להפוך לקריסטלים,זה שונה.[/QUOTE]
לא אמרתי שהוא מדבר על זה, רק אמרתי שאולי הוא התבלבל עם זה.