[b]לפני שאתם עונים, זהו דיון פתוח.[/b]
[size=2]כל מי שצופה בעונה החדשה של פוקימון, "שחור ולבן", כנראה שם לב עד כמה שהיא דומה לעונה הראשונה, ואני כמעט בטוח שהיוצרים לא עשו זאת סתם. אז למה לדעתכם הסאגה הזאת ממש דומה לסאגה הראשונה?[/size]
Printable View
[b]לפני שאתם עונים, זהו דיון פתוח.[/b]
[size=2]כל מי שצופה בעונה החדשה של פוקימון, "שחור ולבן", כנראה שם לב עד כמה שהיא דומה לעונה הראשונה, ואני כמעט בטוח שהיוצרים לא עשו זאת סתם. אז למה לדעתכם הסאגה הזאת ממש דומה לסאגה הראשונה?[/size]
לדעתי זה לא "דומה בצורה מפחידה "אלה זה דומה בצורה מדליקה... לדעתי עשו את זה דומה בגלל שהמותג התקלקל באופן מסויים והם רצו לתקן :)
הם פשוט רצו לתת לנו הרגשה שהדור החמישי הוא דור חדש לגמרי, ולא רק באנימה, גם במשחקים ובקלפים. ומה יהפוך את זה להתחלה חדשה, אם לא התחלה שדומה להתחלה של האנימה?
ולמרות שהיא דומה לעונה הראשונה, יש בסאגה הזו הרבה דברים שונים מאלו שהיו בעונה הראשונה.
יש לי כבר כמה סיבות:
1)לאש יש את 3 התחלתיים, דבר שלא קרה מאז הסאגה הראשונה והשנייה.
2)שני החברים של אש בעונה זו גם מנהיגי מכון.
3)איריס מפחדת מסוג אחד של פוקימונים, כמו מיסטי.
4)המחוז מתחיל גם בדרך 1.
5)שתי הסדרות מתחילות בעיר פאלט.
6)אחרי הרבה זמן שאש לא עשה את זה, הוא הופך את הכובע שלו.
[QUOTE=Kakashi;1129417]יש לי כבר כמה סיבות:
4)המחוז מתחיל גם בדרך 1.
6)אחרי הרבה זמן שאש לא עשה את זה, הוא הופך את הכובע שלו.[/QUOTE]
7) מופיע פה אח ורק דור 1.... (לא התכוונתי לדור הראשון אלא שמופיעים פוקימונים רק של דור אחד ולא מדורות אחרים, רק של החמישי) כמו שהיה בעונה הראשונה שהופיע רק הדור הראשון...
יש לי 2 דעות, אחת שאני לא אוהב ואחת שאני אוהב:
שאני לא אוהב: אולי הם רוצים לסיים את האנימה כמו שהתחילו (זאת אומרת שזאת תהיה הסאגה האחרונה).
שאני אוהב: סתם עושים את זה.
גם אני חושב שהם רוצים לסיים ואני מקווה שאם זה סיום זה סיום להתחלה חדשה.
[quote=Kakashi;1129417]יש לי כבר כמה סיבות:
4)המחוז מתחיל גם בדרך 1.
6)אחרי הרבה זמן שאש לא עשה את זה, הוא הופך את הכובע שלו.[/quote]
הוא לא שאל באילו מובנים היא דומה לסאגה הראשונה, אלא למה עשו שיהיו לה מאפיינים כמו בעונה הראשונה.
ולא צוין שאייריס היא מנהיגת מכון, רק סיילן. כבר ידוע שמנהיג המכון הוא דריידן.
הקטע שהמחוז מתחיל בדרך 1 קשור בכלל למשחקים, ולא לאנימה. וזה ששתי הסאגות מתחילות בעיירה פאלט זה מפני שסינו נגמרה כשאש רק חזר לפאלט. ואש הפך את הכובע שלו (אומנם מעט פעמים) במהלך AG ו-DP.
וזה שמופיע פה רק דור אחד - שוב, בגלל המשחקים.
ואני חושב הפוך מכם. זה שהם עשו מאפיינים דומים לסאגה הראשונה (אך אם זאת גם שונים) רק מראה שזה עוד בכלל לא הסוף, שזוהי התחלה חדשה של פוקימון.
מה שבטוח בסוף הסגה הזאת יהיה סיפור על מאמן אחר, למה אני חושב כך?= בגלל שהם מורחים את הסיפור על אש מלא זמן וצריך לחדש בנוסף לזה שאש מבלבל ילדים בקשר למשחק לדוגמה חבר שלי לפני שהוא שיחק שחור לבן הוא חשב שהמכון הראשון זה 3 קרבות...
[QUOTE=Imagine;1130135]הוא לא שאל באילו מובנים היא דומה לסאגה הראשונה, אלא למה עשו שיהיו לה מאפיינים כמו בעונה הראשונה.
ולא צוין שאייריס היא מנהיגת מכון, רק סיילן. כבר ידוע שמנהיג המכון הוא דריידן.
הקטע שהמחוז מתחיל בדרך 1 קשור בכלל למשחקים, ולא לאנימה. וזה ששתי הסאגות מתחילות בעיירה פאלט זה מפני שסינו נגמרה כשאש רק חזר לפאלט. ואש הפך את הכובע שלו (אומנם מעט פעמים) במהלך AG ו-DP.
וזה שמופיע פה רק דור אחד - שוב, בגלל המשחקים.
ואני חושב הפוך מכם. זה שהם עשו מאפיינים דומים לסאגה הראשונה (אך אם זאת גם שונים) רק מראה שזה עוד בכלל לא הסוף, שזוהי התחלה חדשה של פוקימון.[/QUOTE]
במשחקים היא כן, החשבתי את זה ככה..
[QUOTE=Kakashi;1130257]במשחקים היא כן, החשבתי את זה ככה..[/QUOTE]
גם מיסטי לא הייתה מנהיגת המכון למרות שבמשחקים היא כן, ואחר כך גילינו שהיא נהייתה מנהיגת המכון.
מי יודע, אולי גם זה יקרה הפעם.
אלי הם רוצים לעשות מעין מחזוריות, ואז שוב יהיה שלושה מחוזות ואש שוב ילך לחזית קרב או של אונובה או של סינו, ואז עוד מחוז אחד ואז עוד פעם.
שינו קונספט,וההשפעה מהעונה הראשונה ברורה.
מה היא העונה של השחור לבן?
אין לי מושב על מה מדברים פה