דיון| "החופש קורה לי מכל הכבישים.." סיום הלימודים, דיון סוף השנה!
[SIZE=4][COLOR=Red][U]זהווואאא!!!!![/U][/COLOR]
[COLOR=Black]סיימנו את השנה סוף כל סוף, מלא תכנונים לחופש. כל אחד בשלו:
שינוי תדמית.. עבודה.. לבלות ולנוח כמה שיותר... ואפילו לימודים.
כל אחד והכיוון שלו.
[/COLOR][/SIZE][COLOR=Black]
[/COLOR]
[LIST][*][COLOR=Black]מה עשיתם היום בבית הספר? [/COLOR][*][COLOR=Black]מה התכנונים לחופש?[/COLOR][*][COLOR=Black]לאיזה כיתה אתם עולים?[/COLOR][*][COLOR=Black]איך אתם מרגישים עכשיו?[/COLOR][*][COLOR=Black]מה הדבר הראשון שאתם הולכים לעשות מעכשיו?[/COLOR][*][COLOR=Black]שעות שינה? הולכות להשתנות?[/COLOR][*][COLOR=Black]שונות, דברים שאתם רוצים להוסיף לגביי החופש?
[/COLOR][/LIST]
[U][SIZE=3][I][B]הינה שלי:[/B][/I][/SIZE][/U]
[LIST][*][COLOR=Black][B]מה עשיתם היום בבית הספר? [/B]חגגנו, כולם כולם בנים ובנות באו עם זמבורות צופרים צפצפות.. נכנסו לכיתה כיתה והתחלנו לרקוד.
באנו עם הרבה לבוש בפריטים של ים עלינו, אני למשל באתי במקום נעלים עם סנפירים, משקפת צלילה מכנס גליה וגופית סבא שחורה (שמאפיינת את הים מאוד)
[/COLOR][*][B][COLOR=Black]מה התכנונים לחופש?[/COLOR][/B][COLOR=Black] להשלים את היסטוריה יש לי נכשל, לבלות כמובן וכמה שאפשר, ולעבוד עוד על פיתוח הגוף.
[/COLOR][*][B][COLOR=Black]לאיזה כיתה אתם עולים?[/COLOR][/B][COLOR=Black] יא'!!!! שלה'חיים!!!
[/COLOR][*][COLOR=Black][B]איך אתם מרגישים עכשיו?[/B] עצוב ושמח, שמח שסוף סוף נגמר והגיע החופש.. אין תחושות כאלה.. ועצוב שעוד שנתיים אני מסיים את הלימודים. שזאת שגרה שחייתי בא 12 שנה!
[/COLOR][*][B][COLOR=Black]מה הדבר הראשון שאתם הולכים לעשות מעכשיו?[/COLOR][/B][COLOR=Black] ים, באתי לפה רק להוריד את הסנפירים בבית.
[/COLOR][*][B][COLOR=Black]שעות שינה? הולכות להשתנות?[/COLOR][/B][COLOR=Black] כרגע לא.. יש לי היסטוריה להשלים.. אני צריך להמשיך להגיע לבית הספר 3 שבועות.
[/COLOR][*][B][COLOR=Black]שונות, דברים שאתם רוצים להוסיף לגביי החופש?[/COLOR][/B][COLOR=Black] שום דבר מיוחד, רק שעכשיו אני מנסה לפתח קשר חדש עם מישהי.. הולך לי טוב עד עכשיו והחופש רק יטיב לו!:wink:
[/COLOR][/LIST]
[SIZE=4][B]כל דבר שעולה לכם בראש תוסיפו תדברו תספרו, הכל כאן חברים.. מנהלים לא לנעול בבקשה![/B][/SIZE]