-
חידות
[COLOR=#ff0000]1. הם יכולים להרים 100 טון עצים בקלות , אבל חצי שקל לא , מי הם ? [/COLOR]
[SPOILER]קלי קלות,מים.[/SPOILER]
[FONT=Arial][COLOR=blue]2. מי הבן אדם שהרג הכי הרבה אחוזים מבני האדם בזמנו (25% מבני האדם שהיו אז קיימים בעולם בזמן שלו) ? [/COLOR][/FONT]
[SPOILER]קין. הוא רצח את הבל כשהיו ארבעה אנשים בעולם,זאת אומרת 25% מבני האדם[/SPOILER]
[COLOR=#ff0000][FONT=Arial]3. הרופא אמר לך לקחת 3 כדורים , כל חצי שעה כדור , תוך כמה זמן אתה תסיים את שלושת הכדורים ?[/FONT] [/COLOR]
[SPOILER]שעה. אחד עכשיו אחד עוד חצי שעה ואחד עוד שעה[/SPOILER]
[FONT=Arial][COLOR=blue]4. על הגג היו 4 ציפורים בא צייד וירה באחת מהן, כמה ציפורים נשארו על הגג? [/COLOR][/FONT]
[SPOILER]אחת. כי כולן ברחו ונשארה זו שמתה.[/SPOILER]
[COLOR=#ff0000][FONT=Arial]5. מה מחזיק 2 אנשים ביחד , אבל נוגע בכל אחד מהם בנפרד ?[/FONT] [/COLOR]
[SPOILER]טבעת_.. (את המילה השנייה לא ניחשו)[/SPOILER]
[COLOR=blue][FONT=Arial]6. אני השני למלך, בלעדי אין מלכה...אני מופיע פעמים בלילה ולעולם לא תמצאו אותי ביום מה/מי אני?[/FONT] [/COLOR]
[SPOILER]האות ל'. היא שנייה אחרי מ', בלעדיה לא יכולה להיות מלכה,היא מופיעה פעמיים במילה לילה ואין אותה במילה יום.[/SPOILER]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]7. האם אדם יכול לשאת את אחות אלמנתו ? [/COLOR][/FONT]
[SPOILER]לא. אלמנה היא אישה שבעלה מת[/SPOILER]
[FONT=Arial][COLOR=blue]8. למה או מי יש זנב,שני ראשים ושישה רגליים? [/COLOR][/FONT]
[SPOILER]איש על סוס[/SPOILER]
-
התשובה לחידה 2 היא קין, כי כשהוא רצח את הבל היו רק ארבעה בני אדם בעולם.
-
[quote=DarKodak;1137884][COLOR=#ff0000]1. [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=blue] [/COLOR][/FONT]
[COLOR=#ff0000][FONT=Arial]3. הרופא אמר לך לקחת 3 כדורים , כל חצי שעה כדור , תוך כמה זמן אתה תסיים את שלושת הכדורים ?[/FONT] [/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=blue]4. על הגג היו 4 ציפורים בא צייד וירה באחת מהן, כמה ציפורים נשארו על הגג? [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]7. האם אדם יכול לשאת את אחות אלמנתו ? [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue]?[/COLOR][/FONT][/quote]
3-תוך שעה,אחד עכשיו,השני כעבור חצי שעה ואחרי שעה הכדור האחרון.
4-אפס,אחד נפלה והשאר ברחו.
7-לא,אלמנה=מישהי שבעלה מת,ומישהו מת אינו יכול להתחתן.
-
1-מים
8-איש רוכב על סוס
6-ל
5-טבעת
4-1 כי כל השאר ברחו והגופה נשארה...
3-שעה
-
1. ים
3. שעה וחצי
4. 0 אולי כי כולם ברחו
7. לא ידוע
8. זווילווס
-
[quote=cladino;1137892]התשובה לחידה 2 היא קין, כי כשהוא רצח את הבל היו רק ארבעה בני אדם בעולם.[/quote]
נכון
[quote=Yuma Tsukumo;1137896]3-תוך שעה,אחד עכשיו,השני כעבור חצי שעה ואחרי שעה הכדור האחרון.
4-אפס,אחד נפלה והשאר ברחו.
7-לא,אלמנה=מישהי שבעלה מת,ומישהו מת אינו יכול להתחתן.[/quote]
3. נכון
4. טעות
5. נכון
[quote=משתמש רשום;1137900]1-מים
8-איש רוכב על סוס
6-ל
5-טבעת
4-1 כי כל השאר ברחו והגופה נשארה...
3-שעה[/quote]
1. נכון
8. נכון
6. נכון
5. חצי תשובה
4. נכון
[quote=Regigigas;1137915]1. ים
3. שעה וחצי
4. 0 אולי כי כולם ברחו
7. לא ידוע
8. זווילווס[/quote]
1. יותר נכון מים
3. טעות,שעה. אחד עכשיו,השני בעוד חצי שעה והאחרון בעוד שעה.
4. טעות, רק אחת כי אחת מתה ולא יכולה לברוח והשא ברחו
8. מה הקשר?
-
תיקון:טבעת נישואין!
אולי כדאי לפתוח פורום חידות..
-
כן אתה צודק.
טוב,כל החידות נפתרו.
כל הכבוד לכם.
~
דרך אגב אביב,על זה מקבלים נקודות?
-
6.הקונדום המלכותי.
8.הודי.
7.עם קומבינות, בטוח שכן.
3. 4 שעות, על בטוח תשכח כמה פעמים :-)
שמע, התשובות האלה שלך ממש לא טובות, תחשוב על שלי..
בכל מקרה נחמד שהבאת את זה.
-
כי אלה חידות,זה לא לצחוקים.
-
יפה..חידות נחמדות,2 נקודות!
אתן לכם חידה שלי:
"10 ועוד 10 שזה לא עשרים,ועוד 50 שווה ל11" באמת חידה קשה..מי שיפתור לבד,אז ממש כל הכבוד לו.
-
חידה קשה לקח לי זמן לחשוב על זה
10 ועוד עשר דקות שלא שווה לעשרים זה עשר ועשרה ועוד חמישים דקות זה שווה ל 11
-
[QUOTE=Shikamaru;1144117]חידה קשה לקח לי זמן לחשוב על זה
10 ועוד עשר דקות שלא שווה לעשרים זה עשר ועשרה ועוד חמישים דקות זה שווה ל 11[/QUOTE]
מדהים אתה!כל הכבוד!
-
אהבתי את החידות. חלק מכיר, תודה.