למי כדאי לי לשים תעופה? יש לי צ'אריזרד, אבל אני לא יודע אם כדאי לי... אם לא כדאי לי, לאיזה פוקימון כן כדאי לי?
Printable View
למי כדאי לי לשים תעופה? יש לי צ'אריזרד, אבל אני לא יודע אם כדאי לי... אם לא כדאי לי, לאיזה פוקימון כן כדאי לי?
תשים לציפור (ספירו,פיגיאוט)
כדאי לפוקימון מסוג מעופף עם התקפה פיזית טובה, כי Fly היא מסוג מעופף ובמשחקים האלה כל מתקפה מסוג מעופף היא פיזית.
בנוסף אם פוקימון משתמש במתקפה מהסוג שלו אז היא מתחזקת פי 1.5, מה שנקרא "סטאב" ולכן כדאי לתת אותה לפוקימון שהוא מסוג מעופף.
כדאי לצ'אריזארד אולי או למישהו עם התקפה פיזית גבוהה ועדיף גם שהמתקפה תגוון את הפוקימון
ד"א, אם מדברים על צ'אריזרד, איזה מתקפת עשב טובה אני יכול לתת לו? אני רוצה לחסות כמה שיותר חולשות.
הסט שלו בינתיים הוא כזה:
wing attack
flamethrower
blast burn
metal claw שאני כנראה לא אצטרך אם יש מתקפת עשב טובה שצ'אריזרד יכול ללמוד...
[QUOTE=oplrts;1144066]ד"א, אם מדברים על צ'אריזרד, איזה מתקפת עשב טובה אני יכול לתת לו? אני רוצה לחסות כמה שיותר חולשות.
הסט שלו בינתיים הוא כזה:
wing attack
flamethrower
blast burn
metal claw שאני כנראה לא אצטרך אם יש מתקפת עשב טובה שצ'אריזרד יכול ללמוד...[/QUOTE]
הוא יכול ללמוד רק solarbeam מדיסק
עריכה: מצטער שבלבלתי אותך במשחקים האלה הוא לא לומד שום דבר מסוג עשב סורי
אוקי... אז איזה מתקפה חזקה נגד סוג מים וסלע אני יכול לשים לו? וכדאי לי להשאיר ציפורן מתכת?
שים לו סט כזה..
Dragon Dance
Aerial AcE
Earthquake
Fire Blast
איך אני משיג ריקוד דרקון? יש לי את שלושת האחרים...
ברבייה,אבל אם אין לך כוח שים לו משהו אחר כמו סאני דאי או רעידת אדמה ואפילו רוק סלייד יהיה מעולה..