יש דרך להשיג קורסולה בברקת? ראיתי שאפשר להחליף בלוסום על קורסולה בפסיפילוג או איך שלא קוראים לעיר הצפה הזאת אצל אישה אחת, אבל אני לא מוצא אותה...
Printable View
יש דרך להשיג קורסולה בברקת? ראיתי שאפשר להחליף בלוסום על קורסולה בפסיפילוג או איך שלא קוראים לעיר הצפה הזאת אצל אישה אחת, אבל אני לא מוצא אותה...
ניתן למצוא אותו ב:
Route 128
Evergrande City
ע"י שימוש בסופר חכה/Super Rod
נראה לי, שהאישה הזאת בעיר מכון המעופף, ואתה שם את אבן השמש היחידה שלך על גלום, ומחליף עם האישה.
תסתובב בבתי העץ האלו ותדבר עם כל האנשים שם חוץ מהמוכרים.
[quote=lucario;1147564]נראה לי, שהאישה הזאת בעיר מכון המעופף, ואתה שם את אבן השמש היחידה שלך על גלום, ומחליף עם האישה.
תסתובב בבתי העץ האלו ותדבר עם כל האנשים שם חוץ מהמוכרים.[/quote]
עיר מכון המעופף?
לא נראה לי..
בעיר שצפה כמו שאמרת.
אתה מפתח את גלום לבלוסום עם אבן שמש\Sun Stone ואז מדבר איתה,בוחר בבלוסום ונותן לה אותה תמורת קורסולה.
אבל עדיף ללכוד.
לא הבנתי עם איזה אישה...
ומה אחוזי התפיסה שלה?
בדרך 128 15% ובevergrande city גם 15%
הצלחתי לתפוס קורסולה!
איזה סט כדאי לי לשים לו? וזה נדיר יותר למצוא קורסולה בן נכון?
משני המינים הזכר נדיר יותר
אז איזה סט כדאי לי לשים לו? ואני יכול להחליף בין מחשב לבין גיימבוי אמיתי? יש ליט אחלה פוקימונים במחשב ויהיה לי די מבאס להתחיל מההתחלה... אפרופו החלפות, אני יכול להחליף בין ברקת לפלטינה?
[QUOTE=niro275;1147676]אז איזה סט כדאי לי לשים לו? ואני יכול להחליף בין מחשב לבין גיימבוי אמיתי? יש ליט אחלה פוקימונים במחשב ויהיה לי די מבאס להתחיל מההתחלה... אפרופו החלפות, אני יכול להחליף בין ברקת לפלטינה?[/QUOTE]
אי אפשר להחליף בין גיימבוי למחשב
אתה לא יכול להחליף בין ברקת ופלטינה, כי זה לא אותו אימולטור.