-
ישראלי בשבילי זה..
[SIZE=1]אין לי מושג למה רק עכשיו נזכרתי לפתוח את הדיון חחח..[/SIZE]
[SIZE=2]הנה שיר קטן,שמתקשר אל זה:[/SIZE]
[YOUTUBE]M1ENi23ISCw[/YOUTUBE]
[SIZE=5][SIZE=4]מה זה בשבילכם להיות[/SIZE] [COLOR=blue]י[/COLOR][COLOR=blue]שראלי[/COLOR][COLOR=blue]?[/COLOR][/SIZE]
**אני מבקש,שכל אחד יגיב תשובה וזהו,אל תגיבו לגבי התגובות של האחרים,שלא יווצר ספאם**
-
לחיות במדינת ישראל, וללחום למען ארץ ישראל.
-
[COLOR="RoyalBlue"][COLOR="RoyalBlue"][/COLOR][COLOR="black"]ליהיות ישראלי זה ליהיות גאה בזה שאתה ישראלי[/COLOR][/COLOR]
-
-
שכחתי לרשום מה אני חושב :sorry:
[SIZE=3]להיות ישראלי בשבילי זה..[/SIZE]
[SIZE=2]להתגייס לצה"ל, לגור בארץ ישראל[/SIZE]
-
גאווה בהיותך ישראלי, לא חייב להיות בארץ לפי דעתי..
ועזרה לארץ, בכל מובן שהוא, צה"ל, תרומות וכו'..
-
להיות ישראלי בשבילי זה לגור בארץ ישראל
ולתרום לארץ
-
[QUOTE=ErWiN;1148999]לגור בישראל .[/QUOTE]
אז הערבים שגרים בארץ הם ישראלים לדעתך...?
למרות שהם היו מעדיפים שתהיה פה מדינת פלסטין במקום ישראל?
-
ישראלי בשבילי זה להדחף בתור D:
-
לא להישטמט אפילו להיצתרף לצה"ל ולא להיות בלוחמה
-
להתגייס לצה"ל,לגור בישראל,להיות ימני לא שמאלנאצים מסריחים שהולכים למחסומים וצועקים על חיילים ומתנגדים לצבא שלנו.
-
ישראלי בשבילי זה לעבוד את אלוהי אברהם יצחק והספה מאיקאה שב90% הנחה החל מקנייה של מיליון ושתיים שקלים כפוף לתקנון המבצע.
סתם חח... להיות ישראלי מבחינתי זה להיות פטריוט- להתנדב לשנת שירות, לשיר בלי בושה את ההמנון (לא הלחישה הצרודה שרובנו שרים) ולהתגייס לצה"ל כמובן, לא משנה באיזה תפקיד.
-
להיות ישראלי ולהיות יהודי זה אותו דבר מבחינתי. זה בגלל שהיהדות היא בעצם לאומיות אצל עם ישראל לעומת שאר הדתות שהן מתייחסות אל הפרט.
-
[quote=גלעד2111;1149530]להיות ישראלי ולהיות יהודי זה אותו דבר מבחינתי. זה בגלל שהיהדות היא בעצם לאומיות אצל עם ישראל לעומת שאר הדתות שהן מתייחסות אל הפרט.[/quote]
יש יהודים שלא גרים בארץ ויש יהודים מגעילים שמעדיפים שתהיה פה מדינה פלסטינית ולא יהודית
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1149831]יש יהודים שלא גרים בארץ ויש יהודים מגעילים שמעדיפים שתהיה פה מדינה פלסטינית ולא יהודית[/QUOTE]
הם עדיין חלק מעם ישראל, בדיוק כמו שגם מי שאינו שומר תורה ומצוות הוא עדיין חלק מעם ישראל.
לעומת זאת אפשר להציע אולי להגיד עליהם שהם לא חלק חביב במיוחד בתוך עם ישראל.