עם יש לי סלאקינג זכר שיודע: ice beam, thunder, focus punch, punishment אז זה אפשרי להרבות את הסלאקינג הזה והסלאקות' שיצא מהביצה ידע את הסט הזה? תודה לעוזרים!:)
Printable View
עם יש לי סלאקינג זכר שיודע: ice beam, thunder, focus punch, punishment אז זה אפשרי להרבות את הסלאקינג הזה והסלאקות' שיצא מהביצה ידע את הסט הזה? תודה לעוזרים!:)
קודם כל הוא חייב להיות זכר, אם הוא נקבה המתקפות לא יעברו
לפי סרבי, אף אחת מהמתקפות שיש לפוקימון שלך הוא לא יכול ללמוד ברבייה:
[URL]http://www.serebii.net/pokedex-bw/egg/289.shtml[/URL]
אבל יש פוקימון שיכול מרבייה לדעת את אחד מהם לפחות? והסלאקינג שלי זכר
[quote=BlackGroudon;1150556]אבל יש פוקימון שיכול מרבייה לדעת את אחד מהם לפחות? והסלאקינג שלי זכר[/quote]
פוקימון שיכול ללמוד [חלק] מההתקפות האלה שיש לסלאקינג שלך [U]דרך TM[/U] יוכל ללמוד אותן אם תרבה סלאקינג ממין זכר + אותו פוקימון שיכול ללמוד ת'התקפות האלה דרך TM ממין נקבה.
כל מי שברשימה הנ"ל יכול ללמוד את ההתקפה PUNISHMENT ע"י רבייה: [URL]http://serebii.net/attackdex-bw/punishment.shtml[/URL]
אה תודה אבל איזה סט טוב אפשר לתת לויגורות'? הוא התת התפתחות של סלאקינג
[quote=BlackGroudon;1150962]אה תודה אבל איזה סט טוב אפשר לתת לויגורות'? הוא התת התפתחות של סלאקינג[/quote]
אתה מתכוון לסלאקוט'*. הפוקימון שבוקע מהביצה הוא הצורה [U]הכי קטנה [/U]של פוקימון הנקבה שהכנסת למעון היום. איזה סט? אם יש לך כיוון כבר לסט הסופי והוא מכיל התקפות שההתפתחות הקטנה ביותר יכולה ללמוד ע"י TM\רבייה אז תרבה אותו בהתאם עם פוקימונים שלומדים את ההתקפות הנ"ל בעליית רמה או משהו... משהו חשוב שתשים לב אליו: אם ויגורוט' יכול לדוגמא ללמוד SHADOW CLAW דרך TM, וסלאקוט' לא יכול, אז ההתקפה לא תעבור אליו ברבייה, כי ההתפתחות הקטנה ביותר לא יכולה ללמוד אותה... [סתם דוגמא! לא בדקתי אם זו אכן אמת]
[quote=נדודי שינה;1150970]אתה מתכוון לסלאקוט'*. הפוקימון שבוקע מהביצה הוא הצורה [u]הכי קטנה [/u]של פוקימון הנקבה שהכנסת למעון היום. איזה סט? אם יש לך כיוון כבר לסט הסופי והוא מכיל התקפות שההתפתחות הקטנה ביותר יכולה ללמוד ע"י Tm\רבייה אז תרבה אותו בהתאם עם פוקימונים שלומדים את ההתקפות הנ"ל בעליית רמה או משהו... משהו חשוב שתשים לב אליו: אם ויגורוט' יכול לדוגמא ללמוד Shadow Claw דרך Tm, וסלאקוט' לא יכול, אז ההתקפה לא תעבור אליו ברבייה, כי ההתפתחות הקטנה ביותר לא יכולה ללמוד אותה... [סתם דוגמא! לא בדקתי אם זו אכן אמת][/quote]
אבל אחרי שיצא לי סלאקות' ואני יפתח אותו לויגורות' אז איזה סט טוב אפשר לתת לויגורות'? לא לסלאקות'
[quote=BlackGroudon;1150975]אבל אחרי שיצא לי סלאקות' ואני יפתח אותו לויגורות' אז איזה סט טוב אפשר לתת לויגורות'? לא לסלאקות'[/quote]
אתה לא הולך לפתח אותו לסלאקינג?
לא אני צריך ויגורות' ואיזה סט טוב אפשר לתת לו? וגם אני רוצה שחלק מהסט יהיה מרבייה
[quote=BlackGroudon;1150982]לא אני צריך ויגורות' ואיזה סט טוב אפשר לתת לו? וגם אני רוצה שחלק מהסט יהיה מרבייה[/quote]
למה לא לתת לו להתפתח? ויגורוט' לא משהו... מרבייה אתה יכול ללמד את סלאקוט' BODY SLAM, אבל כסטאב של נורמל אתה תמיד יכול לתת RETURN...
סבבה אבל בעצם אני צריך סט לא מרבייה אז איזה סט טוב אפשר לתת לו רק מעליית רמה ו-Tm?