למה אי אפשר לשנות את כותרת המשתמש? (אני לא זוכר איך קוראים לזה) תודה לעוזרים!:)
Printable View
למה אי אפשר לשנות את כותרת המשתמש? (אני לא זוכר איך קוראים לזה) תודה לעוזרים!:)
לא כולם יכולים לשנות רק מנהלים פקחים ומשתמשי כבוד (ווינרים) ומשתמשים ותיקים. Xd
[QUOTE=white_angel;1152996]לא כולם יכולים לשנות רק מנהלים פקחים ומשתמשי כבוד (ווינרים) ומשתמשים ותיקים. Xd[/QUOTE]
אבל שמעתי שפעם היה אפשר לשנות וראיתי משתמשים רשומים עם כותרת שונה נגיד dia ואני לא מבין למה אי אפשר לשנות עכשיו...
[QUOTE=BlackGroudon;1153006]אבל שמעתי שפעם היה אפשר לשנות וראיתי משתמשים רשומים עם כותרת שונה נגיד dia ואני לא מבין למה אי אפשר לשנות עכשיו...[/QUOTE]
כנראה שפעם היה אפשר ויש כאלה משתמשים רשומים ומשתמשים מתקדמים שהשאירו להם את זה משום מה גם אני כמוך הייתי רוצה שאני אוכל לשנות תת כותרת בכל פעם שארצה אבל לצערי זה לא ככה.
אבל למה היה אפשר רק פעם?
[QUOTE=BlackGroudon;1153006]אבל שמעתי שפעם היה אפשר לשנות וראיתי משתמשים רשומים עם כותרת שונה נגיד dia ואני לא מבין למה אי אפשר לשנות עכשיו...[/QUOTE]
Dia היה פעם מנהל,לכן הוא יכל לשנות וכנראה זה נתקע לו.
בקשר לשאלה שלך אין לי עליה תשובה, כנראה שבגלל שינוי הקבוצות זה השתנה.
תחכה שתעלה קבוצה למשתמשים ותיקים ואז תשנה.
[QUOTE=BlackGroudon;1153034]אבל למה היה אפשר רק פעם?[/QUOTE]
כי ככה כי שינו את כל המערכת של הפורום זה למה פעם זה היה אחרת היו דרגות אחרות ודברים אחרים די לחפור!
אבל שמעתי שאפשר לשנות גם מזכייה בתחרות או משהו כזה אני יודע שאפשר לזכות בווינר אבל אמרו לי שאפשר גם לשנות את הכותרת אז איפה יש תחרויות כאלה?
[QUOTE=BlackGroudon;1153040]אבל שמעתי שאפשר לשנות גם מזכייה בתחרות או משהו כזה אני יודע שאפשר לזכות בווינר אבל אמרו לי שאפשר גם לשנות את הכותרת אז איפה יש תחרויות כאלה?[/QUOTE]
תבדוק בתחריות של הפורום בכול תחרות כתוב בפרסים
אז תחת הפרסים לפעמים כתוב שינו כותרת אישית של המשתמש
דרך אגב אם תזכה בוינר תוכל לשנות תכורת שלך אבל לאחר שהוינר ירד הכותרת תחזור להיות משתמש רשום
[QUOTE=monster;1153058]תבדוק בתחריות של הפורום בכול תחרות כתוב בפרסים
אז תחת הפרסים לפעמים כתוב שינו כותרת אישית של המשתמש
דרך אגב אם תזכה בוינר תוכל לשנות תכורת שלך אבל לאחר שהוינר ירד הכותרת תחזור להיות משתמש רשום[/QUOTE]
תמיד כשאני רואה תחרויות אני רואה שהפרס תמיד זה ווינר אתה יכול אולי לתת לי קישור לתחרות עם פרס שינויי כותרת?
[QUOTE=BlackGroudon;1153062]תמיד כשאני רואה תחרויות אני רואה שהפרס תמיד זה ווינר אתה יכול אולי לתת לי קישור לתחרות עם פרס שינויי כותרת?[/QUOTE]
אין ><
[QUOTE=BlackGroudon;1153062]תמיד כשאני רואה תחרויות אני רואה שהפרס תמיד זה ווינר אתה יכול אולי לתת לי קישור לתחרות עם פרס שינויי כותרת?[/QUOTE]
הנה פה הפרס לשינוי כותרת [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=41838[/url]
איפה שכתוב שינוי תת ניק זה שינוי כותרת משתמש