-
לגבי פורום חת"ם
יש יותר מדי אנשים שבזמן האחרון פותחים מ"ת ופשוט לא מעדכנים אותו.אני משתתף בדי הרבה כאלה.
זה תמיד קורה אם יש מ"ת שהוא רק מתחיל ומיד אחר כך השה"ם לא יכול לענות לקצת זמן. מיד אחר כך הוא מתחיל לחשוב שאולי לא כדאי להגיב בתדירות כל כך גבוהה, ואז הוא לא מגיב לחמישה ימים כשהוא יכול ואחרי שכולם הגיבו ולא נראה שהוא ימשיך את המ"ת בזמן הקרוב.
לדעתי, לא צריל לפתוח מ"ת אם אתם יודעים שזה מה שיקרה. אפשר לראות אם מ"ת הוא טוב אם רוצים להגיב בו הרבה והוא מתקדם תוך כמה ימים לעלילה מסויימת.
אני לא יודע מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה, אבל ברור לי שציך לעשות משהו.
-
תראה, יש חוק האומר שאם משחק לא פעיל שבועיים ללא הודעה מראש אין להגיב בו יותר. (והתגובה תגרור את נעילת המשחק).
אני לא יודע בדיוק על איזה משחק אתה מדבר, אבל לפי החוק אין עם זה שום בעיה. אישית אני גם לא כל כך רואה בעיה עם זה. כל מנהל משחק רשאי לקבוע לעצמו באיזו תדירות בא לו להגיב.
-
שמע חלאס להתלונן יש אנשים שלא יושבים כל הזמן על המחשב ומקדישים תחיים שלהם לפורום ובכל זאת צריך להתחשב בבנאדם במקום להתנהג בכפיות טובה כמו שאתה מתנהג עכשיו אתה צריך קצת סבלנות
-
סליחה, אולי אני טועה.
בגלל שאני רואה מה אנשים חושבים על זה אני אומר סליחה שהעלתי את הנושא בכזאת כפיות טובה.
אפשר לנעול. קיבלתי את התשובה שלי.