בסדרת הארי פוטר בספר השביעי בנוסף לכל הפרקים יש פרק נוסף מחוץ לעלילה והוא "אחרית הדבר תשע עשרה שנים לאחר מכן".
הייתי רוצה שאנשים יעלו השארות ורעיונות של דברים אחרי העלילה כגון במה עושקות הדמויות וכו'
Printable View
בסדרת הארי פוטר בספר השביעי בנוסף לכל הפרקים יש פרק נוסף מחוץ לעלילה והוא "אחרית הדבר תשע עשרה שנים לאחר מכן".
הייתי רוצה שאנשים יעלו השארות ורעיונות של דברים אחרי העלילה כגון במה עושקות הדמויות וכו'
ג'יי קיי רולינג כבר פרסמה בכנס מעריצים שהארי הוא ראש לשכת ההילאים, וגם רון עובד שם כהילאי. הרמיוני היא עובדת במשרד הקסמים במחלקה לאכיפת חוקי הקסם, ג'יני היא כתבת קווידיץ' בנביא היומי, וכמו שכתוב נוויל הוא הפרופסור לתורת הצמחים.
[QUOTE=CrashRide;1156259]ג'יי קיי רולינג כבר פרסמה בכנס מעריצים שהארי הוא ראש לשכת ההילאים, וגם רון עובד שם כהילאי. הרמיוני היא עובדת במשרד הקסמים במחלקה לאכיפת חוקי הקסם, ג'יני היא כתבת קווידיץ' בנביא היומי, וכמו שכתוב נוויל הוא הפרופסור לתורת הצמחים.[/QUOTE]
אני יודע אבל רציתי שאנשים יעלו עוד השארות אולי מה קורה אחרי זה
[QUOTE=Yuval Ramot;1156261]אני יודע אבל רציתי שאנשים יעלו עוד השארות אולי מה קורה אחרי זה[/QUOTE]
או מה קורה עם השאר :) לדעתי לונה לאבגוד היא העורכת הנוכחית של הפקפקן, וצ'ו צ'אנג היא שחקנית קווידיץ' מקצוענית. אה,ולדעתי פרסי עובד בלשכת שר הקסמים.
[QUOTE=CrashRide;1156265]או מה קורה עם השאר :) לדעתי לונה לאבגוד היא העורכת הנוכחית של הפקפקן, וצ'ו צ'אנג היא שחקנית קווידיץ' מקצוענית. אה,ולדעתי פרסי עובד בלשכת שר הקסמים.[/QUOTE]
זה שפרסי עובד בלשכת שר הקסמים ידוע...
והאחרים גם נראים לי אפשריים מאלפוי כנראה עובד כמו אביו גם במשרד הקסמים
[QUOTE=Yuval Ramot;1156269]זה שפרסי עובד בלשכת שר הקסמים ידוע...
והאחרים גם נראים לי אפשריים מאלפוי כנראה עובד כמו אביו גם במשרד הקסמים[/QUOTE]
לוציוס מאלפוי לא עבד במשרד הקסמים. למשפחתו יש מספיק כסף בשביל לא לעבוד אז אני חושב שגם דראקו לא עובד.
מה קרה אחרי זה? כולם מתו, ועומר פתח מ"ת שהוא של הדור שאחרי...
סתם. בטח כולם יעבדו במה שהם בו, אחר כך יפרשו, יספרו את הסיפור
שלהם לנכדים. כמו שכל קוסם שזכה לתהילה עושה... בכל מקרה, לפי דעתי
החיים שלהם כבר לא יהיו מסובכים יותר מידי.
ג'יי קיי רולינג פרסמה שאתר חדש עומד להיפתח להארי פוטר לא זוכר מה היא אמרה שזה יהיה
אבל קחו את האתר [url]http://www.pottermore.com/[/url]
[QUOTE=niv961;1156300]ג'יי קיי רולינג פרסמה שאתר חדש עומד להיפתח להארי פוטר לא זוכר מה היא אמרה שזה יהיה
אבל קחו את האתר [url]http://www.pottermore.com/[/url][/QUOTE]
לא זה אתר שהיא פרסמה בראיון כלשהו, שם כל אחד יכול להמשיך את סדרת הארי פוטר ולפרסם לגולשים האחרים..
לנושא, הם עובדים בכל מיני דברים שגרתיים (יחסית לעולם קסמים) חוץ מכמה בודדים, וכנראה הם יספרו את כל האגדה שהם חוו לנכדים שלהם ולילדים שלהם..
[QUOTE=Artist Ninja;1156296]מה קרה אחרי זה? כולם מתו, ועומר פתח מ"ת שהוא של הדור שאחרי...
סתם. בטח כולם יעבדו במה שהם בו, אחר כך יפרשו, יספרו את הסיפור
שלהם לנכדים. כמו שכל קוסם שזכה לתהילה עושה... בכל מקרה, לפי דעתי
החיים שלהם כבר לא יהיו מסובכים יותר מידי.[/QUOTE]
אוקי תיאוריה מעניינת... וד"א הדברים שעומר רשם במ"ת שלו לא הגיוניים... (אני לא אתחיל להסביר עכשיו)
[QUOTE=niv961;1156300]ג'יי קיי רולינג פרסמה שאתר חדש עומד להיפתח להארי פוטר לא זוכר מה היא אמרה שזה יהיה
אבל קחו את האתר [url]http://www.pottermore.com/[/url][/QUOTE]
די כולם להרוס סתם רציתי לעשות דיון מעניין וכולם עושים הנה אתר וJ.K.R פירסמה... די! סתם רציתי דיון אני יודע את כל הדברים האלה
ואחי יש מלא אתרים כאלה...