למה היד שלו מלאה בעיניים של שארינגן? אני ראיתי את הקרב שלו ושל סאסקה ביוטיוב אבל לא היו כתוביות אז מישהו יכול להסביר?
Printable View
למה היד שלו מלאה בעיניים של שארינגן? אני ראיתי את הקרב שלו ושל סאסקה ביוטיוב אבל לא היו כתוביות אז מישהו יכול להסביר?
הוא ביקש מאורוצ'ימארו שיעשה את זה.
בנוגע למקור של העיניים האלה - לדעתי קל מאוד לנחש מאיפה יהיו לו עיניי אוצ'יהא מיותרות.
כן זה הבנתי :p
אז רגע... הוא הרג את שבט אוצ'יהא כדי להכין יד מעיניים?
עד כמה שאני זוכר, זו לא הייתה המטרה המקורית של הטבח של האוצ'יהא. אבל בכל מקרה, הוא ניצל את זה כדי לאסוף את השרינגנים האלו.
[QUOTE=LordAbizi;1158258]עד כמה שאני זוכר, זו לא הייתה המטרה המקורית של הטבח של האוצ'יהא. אבל בכל מקרה, הוא ניצל את זה כדי לאסוף את השרינגנים האלו.[/QUOTE]
לפי מה שראיתי בקרב (ראיתי את רובו אבל חלק מהסוף פספסתי) הוא משתמש בזה רק כדי לחזות מהלכים ואיכשהו הוא התחמק מהגנג'וסטו של סאסקה
[quote=KillerBee;1158263]לפי מה שראיתי בקרב (ראיתי את רובו אבל חלק מהסוף פספסתי) הוא משתמש בזה רק כדי לחזות מהלכים ואיכשהו הוא התחמק מהגנג'וסטו של סאסקה[/quote]
זה לא בדיוק לחזות מהלכים, הוא משתמש בטכניקת עין אסורה שקוראים לה אינאגי. ברגע שמשתמשים בה, המשתמש יכול לבחור להפוך את הנזק שקורה לו ל"חלום", בעוד שהוא משאיר את הנזק שהוא מבצע כאמיתי. אבל אחרי שעין משתמשת באינזאגי, היא לא רואה יותר לעולם. מכיוון שיש לו 10 עיניים על היד, יש לו 10 פעמים שימוש בזה. כל שימוש נמשך בערך דקה.
אהההה..... נחמד... ויש לי עוד משהו על הפרק הזה...
בהתחלה טובי (מאדארה) פגש את דאנזו, מה זה הג'וטסו ששואב אנשים לתוך השארינגן שלו?
[quote=KillerBee;1158273]אהההה..... נחמד... ויש לי עוד משהו על הפרק הזה...
בהתחלה טובי (מאדארה) פגש את דאנזו, מה זה הג'וטסו ששואב אנשים לתוך השארינגן שלו?[/quote]
זה השרינגן המוזר של מאדארה. אם לא שמת לב, [B]כל[/B] מה שהוא עושה בסדרה עד כה זה לשאוב ולהשאב לחורים שחורים.
[QUOTE=LordAbizi;1158276]זה השרינגן המוזר של מאדארה. אם לא שמת לב, [B]כל[/B] מה שהוא עושה בסדרה עד כה זה לשאוב ולהשאב לחורים שחורים.[/QUOTE]
כן זה דיי נכון
הג'וטסו של מאדרה נקרא "הגירת זמן-חלל", ומאפשר לו להכניס אנשים או את עצמו לתוך מקום מסוים בחלל-זמן.