אני הייתי דווקא הולך לרוחות רפאים הם הכי מגניבות,חח פתאום אתה יכול להיכנס בקיר ולהפחיד אנשים!
איזה מפלצת אתם הייתם רוצים להיות ולמה?
אני הייתי דווקא הולך לרוחות רפאים הם הכי מגניבות,חח פתאום אתה יכול להיכנס בקיר ולהפחיד אנשים!
איזה מפלצת אתם הייתם רוצים להיות ולמה?
הידרה
[QUOTE=KillerBee;1158698]הידרה[/QUOTE]
תגיד גם למה
דרקון כסוף.
שני נישקי נשיפה, קסמים מגניבים בטירוף (גם בלי צורך באביזרי קסם) ואפשרות לשנות צורה לכל מין שהוא.
דרקון, לא משנה איזה סוג.
אני מניח שאני לא צריך לפרט למה חח
כימרה, המפלצת הכי מגניבה שנוצרה... היא כמו אריה ארסי :)
עריכה- למרות שפעם אמרו לי ששיחקתי שמתאים לי להיות טרול...:)
למה הידרה? כי הדרה זה דרקון רצחני עם 7 ראשים שאפשר להרוג אותו רק דרך כריתת ראשו האמצעי שזה בלתי אפשרי כמעט
הידרה זה נחש מים,לא דרקון....
דיון טוב,אתה מקבל נקודות ב"טבעת המשאלות" שאיתן תוכל לקנות פרסים!
אני חושב שהייתי שמח להיות גם דרקון. אני חושב שכחול,כי זה מגניב לנשוף ברק. חוץ מזה אם אני אהיה לא מרוצה מלהיות דרקון אני פשוט משנה צורה...
[QUOTE=scizor-x;1158727]הידרה זה נחש מים,לא דרקון....
דיון טוב,אתה מקבל נקודות ב"טבעת המשאלות" שאיתן תוכל לקנות פרסים!
אני חושב שהייתי שמח להיות גם דרקון. אני חושב שכחול,כי זה מגניב לנשוף ברק. חוץ מזה אם אני אהיה לא מרוצה מלהיות דרקון אני פשוט משנה צורה...[/QUOTE]
הי, זה בדיוק מה שאני אמרתי.
רק שבחרת סוג דרקון אחר. ונדמה לי שלא חייבים להיות כחול בשביל הברק, אפשר גם להיות נחושת, לא?
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvsNFMwEu8ZjDeTDkzJ1gSJ97vgC_JVIHn87ZJ4d8s6qfdVJzKaQ&t=1[/IMG] זה הידרה, לי זה לא נראה כמו נחש מים
אבל זה כן....
אתה לא מכיר מיתולגיה יוונית?
דרקון. לא משנה איזה.
למרות שאני קצת בוחל בשימוש במילה 'מפלצת' בשביל להגדיר דרקון.
הידרה ביוונית פירושו מים.
הי כולם! אני בחרתי דרקון ראשון. אז אם גם אתם בוחרים דרקון תגידו מאיזה צבע.
[QUOTE=Artist Ninja;1158747]דרקון. לא משנה איזה.
למרות שאני קצת בוחל בשימוש במילה 'מפלצת' בשביל להגדיר דרקון.
הידרה ביוונית פירושו מים.[/QUOTE]
כי המפלצת הזאת חיה בביצות. זה כמו שלדרקון הלטא האמריקאי, קוראים בשפות המקור הוריקא, כי האמינו שהסופות האלה נגרמות על ידו.
אולי דרקון אדום או ירוק